Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polokitka

Czy dziewczyna z dużą nadwagą może się podobać facetom?

Polecane posty

Gość polokitka
Silvergold wiele razy namawiałam siostrę by poszła do lekarza dietetyka ale ona ze wstydu nie wychodzi z domu.Nie wiem jak jej pomóc.Mieszka w bardzo małej miejscowości gdzie nie ma możliwości korzystania z rowerka itp ale pewnie też by nie poszła bo by się wstydziła. Wiele razy stosowała przeróżne diety ale waga tylko rosła nigdy spadała. Sądziłam że skoro nie schudnie bo nie zapowiada się na to to znajdzie się ktoś komu spodoba się taka jaka jest.

Pomijając już fakt, że dziewczyna zaniedbuje swoje zdrowie, oczywiście, pewnie mogłaby się spodobać. Ale z tego piszesz, wygląd fizyczny przekłada się na jej wnętrze-nieśmiała, zakompleksiona, siedzi w domu. Nie akceptuje samej siebie, a to przecież widać. Terapia ciała i duszy wpierw, potem myśleć o facetach.

Gość krasnystaw900
Kto jej kaze WYCHODZIC na rower? Niech jezdzi w domu.

Dobrze opracowana dieta może zdziałać cuda,ale to pod kontrolą lekarza i dietetyka. Trzeba to robić z głową, mądrze.

Gość polokitka
Ma 26lat skończyła szkołę nie pracuje pilnuje dziecka siostry

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
namow ja abyposzla do dietetyka i sobie pomogla

26 lat? Taka młoda kobieta i nie chce nic od życia dla siebie? Boszsz, ile bym dala żeby mieć 26 lat! Świat przed nią otworem stoi a ona sama sobie drzwi zamyka? Pomóż siostrze zadbać o siebie, znaleźć pracę ,wyjść do ludzi to będzie miała szansę żeby sobie kogoś przykukać .A tak to co? Szczur z piwnicy do niej przyjdzie?

Gość polokitka
Gdzie pójdzie to nikt jej nie chce bo właśnie każdy na nią reaguje tak jak co niektórzy na kafe. Po stażu obiecali jej pracę ale przyjęli dziewczynę sprytną szczupłą.A po za tym pracuje tam gdzie się da w wakacje maliny truskawki a teraz pilnuje dziecka siostry

Już nie opowiadaj, że nie może znaleźć pracy przez swoją wagę. Prędzej przez brak pewności siebie, co jest oczywiście pochodną otyłości. Zarzucasz nam tutaj jakie mamy podejście, a Ty jakie masz jako siostra? Wierzysz w nią, że może schudnąć i zmienić swoje życie? Brak faceta to jej najmniejszy problem w tym momencie Przykro czytać ten topik.

Gość polokitka
Też jej ciągle to mówię żeby wyszła gdzieś z domu namawiałam ją żeby poszła ze mną na studia wyrwała się gdzieś z domu.Boję się że zostanie starą panną u boku rodziców. Wiecie co mi powiedziała jak zaproponowałam żeby poszła do lekarza"że nie ma pieniędzy na wizytę a od rodziców nie ma sumienia brać". Dlatego pomyślałam że skoro nie chce zmienić swojego życia na lepsze to może na portalu randkowym ktoś ją znajdzie.

Namow ja aby poszla do lekarza powinna zrobic badania hormonalne i udac sie do dietetyka. Sa osoby ktore sa grube ale szczesliwe ale jesli ona jest nieszczesliwa wstydzi sie nie wychodzi z domu to powinna cos z tym zrobic. Ja sama bylam gruba od zawsze kiedy moja waga doszla do 89 kilo przy wzroscie 173 czulam sie bardzo zle wzielam sie za siebie teraz waze 70 i zaczynam wygladac wcalkie niezle nawet znalazlam chlopaka i czuje sie bardzo szczesliwa wczesniej sie wstydzilam i nigdzie nie wychodzilam. Namów ja zeby poszla do dietetyka bo zmarnuje sobie zycie bedac ciagle nieszczesliwa i nie wychodzac z domu. Jesli w waszym miescie nie ma dobrego specjalisty to niech jedzie do innego miasta na wizyte.

polokitka Ma 26lat skończyła szkołę nie pracuje pilnuje dziecka siostry Tak sobie myślę.....A może ona twojego dziecka pilnuje i masz wyrzuty z tego powodu że siedzi w domu i dba o siebie?

noi wlasnie pierwsze powinna sie wziasc za siebie schudnac aby poczuc sie dobrze i napbrac pewnosci siebie a pozniej myslec o milosci jak wyzej napisano brak faceta najmniejszy problem nie jest na niego gotowa jesli zle sie ze soba czuje musi pokochac siebie zeby ktos pokochal ja

Gość polokitka
Gdybym nie wierzyła że może schudnąć to nie namawiałabym na wizytę u lekarza nawet ostatnio próbowałam o Gacy jej opowiadać.Mój kolega schudł u Niego 40kg. Tylko znam ją i wiem że sama nic nie zrobi a i rodzice w tym nie pomagają jej pewnie dobrze im ,że mają pomoc domowa w postaci córki i pewność ,że nie przyniesie np. niechcianego dziecka skoro z domu nie wychodzi.

Gość polokitka
Nie nie mojego ja jestem siostrą cioteczną której chyba bardziej zależy na niej niż jej rodzonemu rodzeństwu.

Gość fvthvvh
twoja siostra musi chcieć, podeśli jej filmiki, z osobami przed i po, którym się udało, na mnie to działało, ja też mam problemy z waga i 2 miesiace temu ważyłam 120 kg i terz mam 15 kg mniej i narazie nie zamierzam przestawac. Ja mam tak, że jak zrobię odstepstwo od odchudzania to od razu zaczynam jesc jak dawniej. Po 30 ciezej idzie odchudzanie( mam 33), wieć najwyższy czas by twoja siostra coś zaczęła robić i nie chodzi tylko o to by podobac się facetom. Tutaj masz przykłądy że można schudnac nawet z dużych wag: http://dziendobry.tvn.pl/video/razem-schudli-3335-kg,1,newest,17082.html jak zobaczyłam ten program to stwierdziłam, kurcze oni mogli to ja też:) nie chcę byc grubą 40, czasu nie cofnę juz, ale mogę zmienić to co przede mną. Mnie jest ciezko, bo juz mam dziecko, brzuch cały w rozstępach, ramiona też i uda, ale wolę byc z rozstępami i sczupła niz z nimi gruba:)

Gość szałwia1234
Gaca ma tez program internetowy i można ćwiczyć w domu, ja tak robię, wystarczy kupić sobie rowerek lub orbitreka. Ten wyżej filmik to tez z ludźmi którzy się u Gacy odchudzaja, efekty imponujące.

Gość polokitka
To właśnie o nich opowiadałam jej To oni schudli w lubelskim centrum odchudzania u Gacy.Ona owszem poogląda nawet na kafe zagląda też prze zemnie na tematy o odchudzaniu ale nic to nie daje.

Gość jak to mówią znawcy biologii
każda potwora znajdzie swego amatora

dziewczyna z nadwaga tak ale nie dziewczyna ktora jest chorobliwie otyla i natychmiastowo potrzebuje pomocy specjalisty. nie mozna jesc 2000kcal i wazyc 110. jesli ma powazne problemy ze zdrowiem to juz powinna sie leczyc.

Gość jak to mówią znawcy biologii
jest też mit: piękny i bestia

Gość no cóz ja kiedys
wazyłam 50 kg i miałam jakies tam pwodzenie u facetó a potem przytyłm do 65 i zainteresowanie facetów moją osobą spadło do zera

Gość zawada
bo faceci zwracają uwagę na wygląd, taka prawda. Niestety dziewczyna może mieć super charakter, ale jak "niekorzystnie" wygląda jest przekreślona... Postawcie się na miejscu potencjalnego chłopaka, czy sami chcielibyście mieć otyłą dziewczynę???