Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chipsy solone

Mam dosc tych handlar z allegro!!!!!!

Polecane posty

Gość chipsy solone

Ile jeszcze tematow zalozycie pierdolone handlary?? Jest jeden zbiorczy KUPIE/SPRZEDAM wiec tam wynocha z tymi waszymi smierdzacymi łachami!!!

Gość odlacz internet
pier*dol sie stara suko :D

Gość chipsy solone
O prosze!! juz mamy jedna odmozdzona handlare starymi smieciami!

to nie zaglądaj w te topiki. wiadomo, że najczęściej patrzy się na posty z pierwszej strony, więc się nie dziwię, że dziewczyny tak robią. sama kupiłam dla syna fajne body na takiej aukcji.

Gość odlacz internet
niczym nie handluje :O ale wkur*wiaja mnie takie kurvy :O

Gość cynamonowe lulu
A ja sie zgadzam, jest topik przeznaczony do wystawiania ofert z allegro wiec dlaczego tam nikt nie wkleja tych linkow do swoich aukcji? Robi sie smietnik z forum, bo kazda wali nowym tematem pt"sprzedam to i tamto" To nie bazar!

Gość chipsy solone
kurva to cie urodzila wypierdziany debilu

cóż, to samo można powiedzieć o temacie "czy mogę być w ciąży?" też pojawia się kilkanaście razy dziennie, a chodzi zawsze o to samo: sex z zabezpieczeniem/oralny 3 dni temu, dzisiaj apetyt na ogórki/czekoladę oraz ból brzucha/większe piersi/senność/"dziwny" śluz - i pytanie: czy to ciąża??? to może załóżmy i na to wspólny wątek? ;)

Gość odlacz internet
cos jeszcze sfrustrowana stara tepa sucz :D

Gość moik
no ale oprócz takich co się trzymają swojego tematu to jest jeszcze gorszy typ spamerek allegrowych -takie co wlepiają reklamy swoich aukcji we wszystkich tematach nie patrząc kompletnie na treść. a i jeszcze robią to wiele razy.

Gość A ja się zawsze pytam...
I po co włazisz babo skoro cię to wkurwia. Ja mam zdrowe podejście, nie interesuje mnie temat, nie wchodzę i nie wyzywam ale widac niektórzy lubią zwyczajnie podnieść sobie ciśnienie i jeszcze topic na ten temat zakładać ....to już zakrawa na masturbację :>/

Gość the best quality
Mnie tez wqrwiaja. I wcale nie chodzi o to, zeby na te topiki nie wchodzic.Nawet spis tematow wqrwia jak widzisz co drugi topik dot. sprzedazy. No sorry, ale juz wole tysieczny topik - czy jestem w ciazy....

Gość Ok ale kafeteria
to nie jest nasze życie żeby robic tu porządki i uleczać innych! To jest tylko internet , kafe gdzie każdy pisze co chce. Jak ktoś ma nudne albo mało udane zycie to szuka go gdzieindziej, nawet na kafe a może powinien porządek zrobic we własnej szafie w domu albo w życiu prywatnym i rodzinnym? Mnie denerwuje to jak powaznie niktórzy traktują to co się na kafe dzieje, wyzywają, komentują ....ehhh czy naprawdę muszą się pojawić jakieś tragedie w rodzinie , jakieś powazne problemy żebyście zaczęły żyć swoim życiem (tym spoza komputera) i obserwować wszystko w realu? To tak jak z babciami które siedzą przed tv i przezywają modę na sukces..ba..wierzą nawet że te wydarzenia się dzieją ! I nie przetłumaczysz że główni bohaterowi to tylko fikcja.. i to dzieje się już w młodszych latach z tym że na kafe i będą z was kiedyś takie własnie babcie siedzące przez szklanym pudłem albo płaskim szklanym obrazem i będziecie moczyć gazie z podniety . Obrzydliwa jest głupota ludzka.

Gość a czy te herbatki
o losie jakie wy jesteście wulgarne, w pale się nie mieści :O