Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hula Hoopla

Hula hop

Polecane posty

Gość wwrrr
Krecac zwyklym zabaawkowym kolem (okolo 100 cm albo 90) po 20-30 minut nawet nie codziennie, w jakies 2 tygodnie stracilam w talii 5 cm (z 75 na 70. A jestem spora, wiec nie zaczynalam z duzej nadwagi, zeby powiedziec, ze szybciej spada.)

Gość Hula Hoopla
niestety,ale ja nie mialam zadnych efektow po zwyklym kole z ryzem.a siniaki tez mialam. jak kupilam sobie to z masazem to juz po tygodniu zauwazylam efekty

Gość wwrrr
Ja mialam bez ryzu nawet, na poczatku bylo trudno utrzymac (nawet jako dziecko nie umialam krecic), ale jak juz sie nauczylam, efekty byly znakomite. Wlaczalam serial i krecilam, bez zadnej diety talia wyrobila sie ladnie.

Gość Hula Hoopla
szkoda,ze tak malo z was kreci kolem,bo po tym sie na prawde fajnie chudnie. Moze na fitness wskocze z tematem:) Pochwale sie:)zalozylam wczoraj moje spodnie,z ktorych mi jeszcze nie dawno wystawaly dosc pokaznie boczki. Az uwierzyc nie moglam!nic nie wystawalo. To mi takiego kopa dalo,ze dzis juz o 6 rano krecilam 45 min. Wieczorem doloze jeszcze 30.

Gość up upiiiii
jest tu ktos?

Hej dziewczyny od wczoraj zaczęłam kręcić :) po 10 min kólko odleżało co swoje ok rok więc chyba czas je rozgrzać hehe Biodra strasznie bolą siniaków narazie nie ma ale się nie poddam chociaz ból jest straszny... Jest ktos kto kręci i ma efekty? w dwie czy w jedną str i po ile min dziennie? podzielcie się efektami dla lepszej motywacji Pozdrowionka dla wszystkich zakręconych!!!

Gość Hula Hoopla
hej ja krece tak od 25 do 35 min rano i jak mam czas to jeszcze 30 min po poludniu jeden dzien w tygodniu staram sie nie krecic efekty sa super,u mnie w tej chwili to uzaleznienie:) zycze powodzenia,najgorsze sa te pierwsze dni

HulA Hopla a jakie masz hula hop? ja się przymierzam do kupienia takiego z masażerem, ale są różne. możesz coś doradzić? bo wiem, że powinno ważyć ok 1 kg

Gość a powiedzcie mi czy jak będę
kręciła tylko w jedną stronę (w prawo nie umiem) to też będzie dobrze? Czy może z jednej strony tylko zgubię cm? :p

Gość Hula Hoopla
mjluska-ja mam takie: http://magichoop.eu/hula-hoop-reifen-charcoal-magnet-gewicht-p-14.html?ref=21 ma 1.3 kg,110 cm trudno mi cos doradzic,ja jestem z mojego zadowolona.ale wiem,ze sa tez tansze i tez skutecznie mozna na nich zgubic boczki. a powiedzcie mi-ja krece w jedna strone,cm leca z dwoch stron.choc widzialam na poczatku,ze jakbym troche nieproporcjonalnie wygladala,ale to sie wyrownalo. a i po porannym kreceniu zawsze pije kefir, jem owoc i co 2 dni jajko.

Gość Zca
Oooo, jaki fajny temacik. ;) Ja kiedyś kręciłam, ale mało... teraz katuje 6 weidera (19 dzień) i zestaw na nogi (9 dzień). To robię rano, w sumie teraz już około 1h ćwiczeń i przydałoby mi się coś na wieczór... ;)

Hula Hoopla ja kupiłam na początek takie zwykłe i napełniłam kaszą. a, że jest już za lekkie, chcę kupić takie porządniejsze.

Gość Hula Hoopla
witam ja juz po 30 minutach krecenia po kreceniu zjadlam 2 jajka,jogurt z rzodkiewka tarta i odrobina czosnku,do tego pije Pu-Erh. zauwazylam,ze po kefirach i jogurcie zrobila mi sie lepsza cera i wlosy. wkleje wam ciekawy link o HH http://www.fit-up.pl/?id=155&kat=3 mjluska-ja wlasnie mialam na poczatku takie zwykle kolo wypelnione ryzem,ale efektow zbytnio nie bylo po kreceniu. teraz marzy mi sie takie 2kg:) jak wybierzesz sobie jakies kolo to daj znak. zca-a jakie masz efekty po szostce?zauwazylas juz jakies zmiany? kolem mozesz krecic ogladajac tv:)takze dla ciebie akurat,jak wieczorem chcesz jeszcze sobie cos dorzucic przyjemnego.

Gość Zca
"Na „też taka będę- oglądając teledyski, w których tańczą piękne kobiety-dobra mobilizacja połowa sukcesu. " -> To mi się podobało. ;) Ja jestem na diecie już dłuższy czas, chociaż ostatnio jestem na niej tylko do wieczora. ;p A wieczorem pizza, spagetti, chipsy i cola, ale waga i tak leci mi w dół, bo ta ilość ćwiczeń którą wykonuje jest na tyle duża, że nic mi się nie odkłada. Waga bez diety spada mi 1kg tygodniowo, a jak się sprężyłam i tydzień na diecie zrobiłam tak na amen (co nie było wcale strasznie trudne, bo mam przepyszną dietę, tylko nie lubię gotować) to spadło mi 3 kg. ;) Co ciekawe, po pierwszym miesiącu u dietetyczki zgubiłam 8kg! Bez żadnych ćwiczeń, bez ruchu praktycznie w ogóle. I jak to przy niej policzyłam, to patrzyła na mnie zadowolona i skomentowała tylko: "Nie potrzebne żadne diety cud, głodówki, czy inne bzdury, wystarczy zmienić nawyki żywieniowe i zacząć jeść zdrowo, a organizm już sam zrobi swoje. Jest to normalny spadek wagi i proszę mi uwierzyć, że nie ma w tym dla mnie nic szokującego." Co do koła, widzisz ja nie oglądam w ogóle TV, raczej wolę poczytać książkę i tu już się zaczynają schody. ;) Ale myślę, że się przełamię i zacznę kręcić od 5 minut dziennie, zwiększając o 2 co dwa dni aż dojdę do pół h (?) ... zobaczymy co z tego wyjdzie. 6 weidera to jakieś zestaw-cud, który wymyślił jakiś geniusz. Teraz jestem właśnie w trakcie ćwiczeń (męczą jak cholera) i robię trzy serie, po 14 powtórzeń. 20 dzień a boczki zmniejszyły mi się szokująco. Brzuch się wysmuklił, ale przede wszystkim widać pięknie zarysowane mięśnie bez wciągania go.;) Robię też na nogi zestaw, w przerwach między seriami 6. http://wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html I też widzę poprawę, a to dopiero 11 dzień dzisiaj. ;)

tak więc ja jutro zamawiam hula hop na allegro i w tym tygodniu zaczynam kręcenie kółeczkiem z masażerem :D nie mogę się doczekać!

Gość Zca
Wczoraj zrobiłam 5 minut. Kurcze, faktycznie się człowiek męczy przy tym. ;) Muszę stopniowo to wprowadzać, żeby się nie zniechęcić. :)

Gość Hula Hoopla
zca-a jaka diete stosujesz? ladnie ci kilogramy leca! podczas krecenia kolem mozna i ksiazke czytac:) ja akurat jestem tym typem,ktory podczas krecenia wymysla co dzis ubierze albo co zrobi na obiad:) ja mialam na poczatku potworne siniaki,wrecz guza.teraz juz nic mnie nie boli. zycze powodzenia!

Gość begiebe
hej dziewczyny :) ja rok temu sobie kupilam hula hop takie: http://www.ebay.de/itm/MASSAGE-HULA-HOOP-Reifen-35-Massagekugeln-0-8kg-/150809550660?pt=Bauch_R%C3%BCckentrainer&hash=item231cf31f44 alw krecilam chyba tylko 3 tygodnie, bo moj slomiany zapal... teraz jestem za granica i znowu pelna mobilizacji kupilam sobie: http://www.ebay.de/itm/HULA-HOOP-Massage-Fitnessreifen-80-Magnete-1700-g-/290501602779?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8414114980390118715 zmierzylam sie w talii i w "oponie" :p talia 78, opona 93. brzuch to moja najgorsza strefa, a mam dopiero 21 lat. waze 63 i mam 170 cm. gdyby nie ten brzuchol to laska... kurcze to HH co mam teraz jest takie wielkie, ze az ciezko tym kreci. ledwo sie mieszcze w pokoju. dzis pokrece ok 10 min, bo pamietam jakie mialam krwiaki po tym pierwszym. mam nadzieje ze damy rade!

Gość ja kręcę takie zwykłe zabawkhh
jest dośc małe bo ma niecałe 80 cm, ale większego nie mogłam dostać (ale jakoś specjalnei mi na większym nie zależało...). mój mąz zauważył efekty najpierw w udach, po miesiącu kręcenia codziennie minimum 30 niut wieczorem. i ja też pare dni póxniej to zauważyłam, są jędrniejsze. i po 1,5 miesiąca mam mniej tłuszczu w talii - ok 3 cm ubyło. nie jestem na żadnej diecie, ale nie jem juz tyle słodyczy i nie jem kolacji . jestem zadowlona, nie katuje się dietą, kręcę sobie oglądsjąc film i powolui mi ubywa i się ujędrnia :)

Dzisiaj już 20 min krecenia zaliczone :) o 18 bieganie i dzień zaliczony :) Po 5 dniach kęcenia muszę przyznac że jest nieżle tzn siniaczki małe są ale ból ustąpił w sumie juz po 3 dniu więc nie ma się co zniechęcać bo naprawdę przechodzi :) Postanowiałam też zmierzyc się w pasie i po 2 tyg zobaczę czy są jakieś efekty...znając moje szczęście to może być różnie...po miesiącu biegania 2 km dziennie koleżanka zgubiała 4 kg a u mnie nic wiec może byc różnie ale nie załamuję się nie wyglądam tragicznie wieć tylko motywacja i do przodu wiadomo po urodzeniu dziecka cudów nie będzie no ale trzba choćtochę o siebie zadbać :) Dziewczyny nie poddajemy się i walczymy o siebie!!!!!!!! Powodzonka i piszcie o efektach :)

Gość begiebe
dziewczyny krecilam wczoraj tym "bydlęciem" chyba nawet nie 10 min. nie chcialam przesadzic, zeby nie miec siniakow; z reszta wiecej bym nie dala rady, bo bolalo- a mialam bluze...dzis mnie boli wszytsko jak dotkne, ale siniakow nie ma :p i chyba odpuszcze dzis

Gość begiebe
po miesiacu tylko 3 cm i to z dieta?? kurcze, myslalam ze jakos szybciej to idzie...

mam 2 pytania do kręcących :-) 1. Jaką średnicę koła lepiej wybrać? Na Allegro są 80 cm, 90 cm i 100 cm. 2. Są koła z wypustkami (tańsze) i z kólkami (droższe) - które bardziej efektywne?

Begiebe nie odpuszczaj !!!!!!!!!!!!! najgorsze sa pierwsze 3min później już jest ok staraj się nie myslec o bólu nie daj mu sie pokonać !!!1 Powodzenia

Gość begiebe
ok :D dzis ide o 19stej na aerobik i potem jak wroce to pocwicze 8 min ABS na brzuch, pupe i ramiona i pokrece troszke. wy tez nie odpuszczajcie! piekna talia na lato przed nami!

Gość Zca
@Hula Hoopla Jaka dietę? Hm. Zdrowe odżywianie się generalnie, bardziej zmiana nawyków iż dieta. Czyli posiłki regularne (5 w ciągu dnia co 2,5 - 3 h), pije minimum 2,5 napojów dziennie (woda, woda z cytryną, herbata zielona, herbatki owocowe, verbena, koper włoski etc.). Chleba jem mało (czarny, do czterech kromek w tygodniu), nie jadam makaronów, oczywiście żadnych słodyczy ani przekąsek, ani podjadania między posiłkami... to takie ogólne założenia, ale powiem Wam że mam tak pyszne przepisy, że naprawdę nie czuje się jak na diecie. Najgorzej, że ze słodyczami nie mam problemu a za to z pizzą, serem w każdej postaci i z chipsami (Lays paprykowe .. mmmmm!). ;) Mogę Wam podrzucić kilka przepisów jak czujecie natchnienie. Co ciekawe, na noc mam zupy, coby się nie opychać. ;) Ja się chyba za bardzo gibam, żeby kręcić kołem i czytać książkę, ale dziś spróbuje. ;) O dziwo siniaków nie miałam nigdy po hula a w tamtym roku kręciłam po 15 minut rano i 15 wieczorem przez kilka dni. @marokino ...ale na pewno miałaś inne efekty po tym bieganiu. ;> Np. poprawa kondycji, albo chociażby lepsze samopoczucie? ;> Ja biegam dwa razy w tygodniu, w sumie niedługo bo około 20 minut, ale mi wystarcza. ;p @Agawa Ja mam zwykłe koło 90cm. Postanowiłam nie kupować, gdyby mi to kręcenie się nie wkręciło na stałe. ;) Takie zwykłe są w Auchan od ręki po 3 zł. :)

Zca co do moich efektów po bieganiu to szczerze powiem ja ich nie widze ale mam nadzieję że jakieś są tzn poprawa kondycji to na 100% dzis przebiegnięcie 1 km bez odpoczynku nie robi mi w sumie problemu a początki nie były lekkie... grunt to się nie poddawać ...Trzeba być twardziochem heheh Mam nadzieję że chociaz jakieś małe centymetry zgubię w pasie czekam na to jak na kwiatki w moim storczyku :)

Zca jeśli możesz skrobnij jakieś przpisy które posiadasz z chęcią spróbuję! A wracając do biegania super sprawa w sumie nigdy nie biegałam nie miałam potrzby ale po urodzeniu dziecka zaczełam chodzić na fitness żeby wyrwać się z domu ale zaczął szfankować mi kręgosłup dyski mi wylatywały średnio raz w miesiącu ból masakryczny więc zrezygnowałm i wziełam się za bieganie :) żeby choć chwilę mieć dla siebie... samopoczucie po bieganiu ...super no i głupoty z głowy uciekają :)

Gość Hula Hoopla
witam o widze,ze wiecej nas kreci kolem:) ja tez poprosze o przepisy!