Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość fvfbrrbgrbrb
Ojojoj nie bulwersuj sie bo zawału dostaniesz:)

Gość Zuzanna Amelia & 4
Offerma - czy potrafisz napisac chociaz jeden post bez uzywania wulgaryzmow i ublizania innym ?

"Offerma - czy potrafisz napisac chociaz jeden post bez uzywania wulgaryzmow i ublizania innym ?" pisałem wiele takich postów ale do tego tłumoka nic nie dociera. grochem o ścianę zupełnie.

Gość fvfbrrbgrbrb
Taka jest prawda nie masz pozycji i kasy to zapomnij o młodej żonce i poszukaj wsród rówieśnic. To jest oczywiste i twoj bulwers offermo, plucie jadem i wyzwiska w moja strone tego nie zmienią:)

Gość fvfbrrbgrbrb
To ze ktos sie z toba nie zgadza to jest od razu idiotą i tłumokiem:o to co powiesz o sobie:o żal

Gość Zuzanna Amelia & 4
offerma - nie czarujmy sie. Znany jestes na tym forum wlasnie z wulgaryzmow i ublizania. Zastanawiam sie tylko czy zdajesz sobie sprawe z tego w jaki sposob jestes odbierany przez innych i czy o taki odbior Ci chodzi.

Gość dziecino offerma jest
prawiczkiem i kobieta mu do szczescia nie potrzebna

Gość Zuzanna Amelia & 4
Bielyje rozy czemu Ty wciaz latasz za prawiczkami ? Nie kreca Cie normalni faceci ?

Gość IMO12356
Bielyje Rozy "A to zmienia postać rzeczy, więc jeszcze raz, powinieneś: palnąć w łeb, zaciągnąć w krzaki, zerżnąć, kopnąć w dupę i szukać nowych ofiar." Drabina - my tutaj nie chcemy wysłuchiwać Twych niespełnionych pragnień. :classic_cool:

Gość Bielyje rozy podnieca prawictw
o ;)

"Taka jest prawda nie masz pozycji i kasy to zapomnij o młodej żonce" dokładnie tak właśnie jest. to co u kobiet daje młodość i uroda u facetów daje pozycja i pieniądze. ja cały czas o tym piszę.

"Zastanawiam sie tylko czy zdajesz sobie sprawe z tego w jaki sposob jestes odbierany przez innych i czy o taki odbior Ci chodzi." Wkurwiasz człowieka i dziwisz się, że kopa dostajesz?

Gość Zuzanna Amelia &4
Jem kupe.

Gość fvfbrrbgrbrb
Ja tez cały czas o tym pisze:o

Gość Zuzanna Amelia &4
Bielyje rozy - masz obsesje na punkcie prawiczkow, lecz sie.

"Znany jestes na tym forum wlasnie z wulgaryzmow i ublizania" zacząłem pisać tu na 4 chyba stronie. pierwsze bluzgi pojawiły się na 6 gdy mimo wielu przykładów do którejś kretynki rzeczywistość nie była w stanie dotrzeć. niestety ale jak ktoś jest debilem to trzeba mu to w końcu powiedzieć. ile można podawać przykładów, argumentów itd? w nieskończoność?

Gość fvfbrrbgrbrb
Kazdy kto sie z toba nie zgadza jest debilem:) fajne masz myślenie:)

generalnie tak jest ponieważ swój światopogląd budję na podstawie faktów i argumentów. a jeżeli do kogoś nie przemawiają fakty i argumenty to jest debilem niestety. skoro ja ci podaję masę przykładów atrakcyjnych kobiet która wiążą się ze znacznie starszymi od siebie facetami a do ciebie nie dociera że jednak na starszych facetów laski lecą to jesteś debilką i tyle. bo w przeciwną stronę przez całą tę dyskusję mieliśmy tylko jeden przykład - magłorzaty foremniak.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Miecz to bron obosieczna. Tak samo Twoje wywody ktos inny moze uznac za kretynskie. To dziala tak samo w obie strony. Widze ze moja podszywaczka znow sie pojawila wiec dalsza rozmowa moze byc bardzo utrudniona.

Zuzanna Amelia & 4 "Bielyje rozy czemu Ty wciaz latasz za prawiczkami ? Nie kreca Cie normalni faceci ?" Dobrze, odpowiem na to pytanie, dość już tych kłamstw. Mój plan był taki, aby zdobyć zaufanie tutejszych prawiczków, a później sprzedać ich na targu niewolników. Ci niscy jak IMO poszliby na nielegalne eksperymenty. Ci wysocy byliby dobrzy do zbiorów bawełny czy tytoniu. Ci w miarę atrakcyjni zostaliby moimi seks-zabawkami, bo jak już to stwierdziliście 'prawictwo mnie podnieca'. Zadowoleni? Czy dalej będziecie tu fukać?

Gość fvfbrrbgrbrb
Ja wcale nie mówie ze nie lecą. Chodzi mi jednak o to ze są z nimi tylko ze względu na kase. To oczywiste ze gdyby był biedny to ona nawet by na nieo spojrzec nie chciała. Kobiety są łase na kase i wygodne życie, a taki facet moze im to zapewnic. Młodszy chociaz jest milion razy bardziej atrakcyjny fizycznie nie jest w stanie zapewnic kobiecie luksusu

Gość TYLKO DARKER SIE NADAJE DO WYR
A :D:D

Gość Zuzanna Amelia &4
Darker - podniecasz mnie i marze o Tobie przed snem jak walisz mnie w dupsko.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Bielyje rozy odwal sie od mojego Darkera.

Gość IMO12356
My chcemy Was kobiety kochać :classic_cool:

Gość do Zuzanna Amelia
jesteś pojebana , dlatego się nie zaczerniasz zjebie, psychaiatryk cię namierzy :D🖐️

"Tak samo Twoje wywody ktos inny moze uznac za kretynskie." jeżeli są logiczne to nie może. jeżeli ja argumenty popieram przykładami, jeżeli mamy dziesiątki związków w których faceci są o co najmniej kilkanaście lat starsi od kobiet a takich w których jest odwrotnie to można na palcach jednej ręki policzyć to chyba o czymś świadczy, prawda? jakim trzeba być kruwa debilem, żeby nie przyjmować do wiadomości rzeczywistości? ja przecież nie każę sobie wierzyć "na piękne oczy". ale skoro mogę wymienić: niemena, falandysza, sarkozy'ego, englerta, józefowicza i wielu wielu innych a w drugą stronę jest jedna foremniak która ma faceta młodszego od niej o ponad 10 lat to chyba o czymś świadczy. nawet "celebrytka" herbuś znalazła sobie znacznie starszego, znacznie mniej od niej znanego gościa. a do tłumoka z którym rozmawiam nic nie trafia tylko tłumok powtarza swoje brednie cały czas to ty się dziwisz że w końcu można stracić cierpliwość i zacząć tłumoka nazywać tak jak na to zasługuje?

Gość Zuzanna Amelia & 4
Siedze przed komputerem i pije piwa a potem mam srake.

Gość IMO12356
Bielyje Rozy "Ci w miarę atrakcyjni zostaliby moimi seks-zabawkami, bo jak już to stwierdziliście 'prawictwo mnie podnieca'." Drabino - skoro "prawictwo Cię podnieca", to czy nie byliby oni jednorazowego użytku? To by Ci się raczej nie opłaciło. :P