Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka 0009999

dziewczyny - doradzcie które wybrac. POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość biedronka 0009999

szukam czerwonych szpilek, na codzien do spodni, na wyjscie, na wypad etc. przegladalam allegro, i nie chce lakierowanych rzucających się w oczy. i tak czerwien to kolor "zwracajacy uwage" wiec wole zamsz. doradzcie ktore lepsze? 1) marka zara (pprzystepna cena wiec najbardziej sie nad tymi zastanawiam) http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/70/34/86/2170348622 2) marka "butikowa" nie za bardzo znana ale także przypadly mi do gustu i w cenie tych z zary: http://images9.fotosik.pl/1065/a9434b05b74c9ba0gen.jpg 3) bershka - najdroższe :( fajny fason, ale slyszalam ze szpilki z tej firmy sa bardzo niewygodne, tak czy inaczej tez nad tymi sie zastanawiam:) http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/80/16/95/2180169563 4) oraz "niezamszowe" z nienanej firmy ale także wpadły mi w oko.nie sa wyzywajace http://images9.fotosik.pl/1065/8f48c9efe0ae2df0gen.jpg PROSZĘ O PORADĘ !!!

Gość biedronka 0009999
Marlenko- twoje są piekne ale megaaaa wysokie 13, 5 cm :D:D

Gość biedronka 0009999
tez od razu o nich myslalam ale nr 3 mnie intrygują przez swoj asymetryczny fason :)

Gość na rauszu
2 i ostatnie az slinka cieknie;)

no fakt to ponad 13 cm:) ale sa cudne;D ale 2 tez idealne:D a te 3 tez fajne maja ciekawy ksztalt:d

Gość biedronka 0009999
skoro juz mowa o 2 i ostatnich - no wlasnie- więc zamsz czy eko skórka?

Gość zyebek też człowiek
2

i tez tym wycieciem to ci powiem ze ciekawe tylko z wygladu:) bo ja mialam kiedys takie tylko czarne i z wycietym przodem:D i ci mowie strasznie nie wygodne, w miejscy tego rozciecia strasznie sie rozjezdzaja:) ale te moze akurat takie nie beda, bo te moje byly takie jakies miekkie dziwne;) drugi raz bym ich nie kupila;]

Gość honoratkaa
2. piękny odcień i w ogóle ❤️

Gość Niestety może
Zaraz najbardziej klasyczne, ale zamszowe - szybko się wybrudzą, jak mają być na co dzień. W przypadku tak intensywnego noszenia lepiej się sprawdzą skórzane.

Gość biedronka 0009999
Marlenka- nie pomyslalam ze tak moze byc, tym bardziej ze ja nie mam jakiejs bardzo "szczuplej stopki" i mam wysokie podbicie, więc faktycznie moze tak byc. i wlasnie - cena tez najwyzsza więc je eliminujemy :D Twoja propozycja jest super, ale boje sie ze np na uczelnie ich nie zaloze, bo beda za wyyyyyysokie i bede sie -krepowac i -bac ze noge skrece :D

Gość biedronka 0009999
widze dziewczyny ze wygrywa nr 2 :)))

Gość Niestety może
ZARA* - sorki ;) Stawiałabym na 4.

Gość biedronka 0009999
czerwien fajny kolor- do np bezowego ternczu albo granatowych rurek i ramoneski :) wiosno- przychodź!!!!!!!!!

Gość biedronka 0009999
TERAZ ZASTANAWIAM SIĘ TYLKO NAD 2 I 4 :o

Gość biedronka 0009999
hmm...

Gość biedronka 0009999
a czy Wy dziewczyny zalozyly byscie czerwone szpilki np na uczelnie? np te 2 ?:)

Gość kaffeteryjanka76
2 tylko

Ja mam czerwone czółenka Miss Selfridge, ze skóry. Są matowe, więc nie tak wyzywające, a stanowią fajny akcent. W dodatku ustrzeliłam je w jakiejś licytacji na allegro i jestem bardzo zadowolona :) Może też tak poszukaj - to jednak praktyczniejsze, bo brud przecierasz szmatką i gotowe.

Gość *Ola1981*
Wybrałabym 4 - te ostatnie, jeśli oczywiście są z prawdziwej skóry, a nie jakiejś ekologicznej imitacji. Skórę łatwiej czyścić niż zamsz. 1 - całkiem niezłe 2 - za ciężkie wizualnie, takie "kopyta" 3 - prawdopodobnie niewygodne, choć i tak trzeba się przejść, by to stwierdzić... no i ten kolor - jeśli zdjęcie nie kłamie to jakiś różany koral, który nie będzie pasował do tylu ciuchów, co czerwień.

Gość *Ola1981*
Na uczelnię to wygodniejsze chyba jednak są czółenka na stabilnym słupku (7-8 cm) lub koturnie. Nie zmęczysz tak nóg biegając na kolejne wykłady :)

Gość *Ola1981*
Co do koloru, to wszystko zależy od reszty stroju - jak założysz do tego stonowane ciuchy to będzie ok, bardziej gryzące się zestawienia mogą spowodować, że chętnie Cię będą na ćwiczeniach wywoływać do odpowiedzi ;)

Gość biedronka 0009999
sama juz nie wiem :( te ostatnie sa z eko skory, nie prawdziwej. z prawdziwej kosztowaly by fortune :)

Gość biedronka 0009999
Ola ja ogólnie nie ubieram sie wyzywajaco. wiec to ryzyko u mnie odpada :)