Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka 0009999

dziewczyny - doradzcie które wybrac. POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość *Ola1981*
Niekoniecznie, poszperaj na Allegro, na pewno coś znajdziesz. Chyba, że nigdy nie kupowałaś butów on-line, bo wolisz przymierzyć... Wtedy można próbować ograniczyć wyszukiwanie do sprzedawców z Twojego rejonu lub z możliwością wymiany rozmiaru/zwrotu obuwia.

No coś Ty, poluj cierpliwie! Ja za moje niecałą stówkę dałam w aukcji. Jeśli chcesz, to poszukam, czy mam ich zdjęcie i Ci pokażę, jak wyglądają ;)

Gość biedronka 0009999
JENIFER CZEKAM NA FOTKĘ !!!!!! :))))

Gość biedronka 0009999
super perełka. widać ze są mega wygodne !!!!!! ile cm ma obcas?

Gość biedronka 0009999
wlasnie, gdybym miala samochod i nim ciagle jezdzila to szpilki miala bym na nogach non-stop na nawet 14 cm obcasie :P ale niestety wszedzie pieszo :s

Gość kwiatkkek
jenifer gdzie kupilas te buty? 😍

Już pisałam - zeszłą wiosną ustrzeliłam na allegro. :) Bardzo je lubię i jeśli miałabym okazję kupić ten model gdzieś, to kupiłabym kilka par w różnych kolorach, bo i przetańczyłam w nich niejedną noc i - jak już mówiłam - da się w nich podbiec, gdzie trzeba. I ten kolor - nie kurewski, ale taka ładna wiśnia. :)

Gość kwiatkkek
kurde tez takich wlasnie szukam od zeszlego roku :/ ale jakos mi nic nie odpowiada a twoje idealne 😍

Gość kwiatkkek
szukam wlasnie takich 8 cm i WYGODNE

Gość biedronka 0009999
kwiatek szperaj po allegro :) ja puki co zmykam pisac prace magisterską, ale bede trzymac reke na pulsie co do butków. dzieki dziewczyny za rozmowe i rady :* dzieki jennifer :* bede czasem wchodzic na strony z butami miss selfridge, george i new look. moze cos znajde :)) Buziaczki :*

Ja robiłam tak, że co jakiś czas wchodziłam, wpisywałam w tamtych polach, że ma być mój rozmiar i skóra naturalna, kończące się najpóźniej za 2 dni i aukcje. I pewnego dnia je znalazłam :)