Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok cappy

co myslicie o dziewczynie, ktora ma 22lata i nigdy nie miala chlopaka?

Polecane posty

A gdzie było napisane, że przez 22 lata nikt się nią nie interesował? Bo chyba przeoczyłam. Zainteresowanie a związek to jednak dwie różne rzeczy.

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
a i można się ubierać na rockowo ,ale seksownie

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
no napisała ,ze nie miała nigdy chłopaka ani nawet adoratora

juliaaaaaaaaaaaa23 - jakoś tak, facetom w moim otoczeniu się podoba. Nie wiem czemu miałyby się nie podobać rurki, buty na obcasie czy bluzki blisko ciała? Przecież większość dziewczyn się tak ubiera.

Gość Etienne Navarre
mnie styl ubierania się Rhov bardzo odpowiada :) poza tym to miłośniczka klasycznego fantasy, maiłbym o czym z nią rozmawiać :)

Adorator adoratorem, ale założę się, że męskie spojrzenia przyciągnęła nie raz. To drugie jednak też o czymś świadczy.

@sok cappy Zobaczymy czy to wypali i wtedy sie pomysli ;) Póki co miej oczy szeroko otwarte, rozglądaj się, uśmiechaj sie do chlopaków ktorzy Ci sie podobają i będzie git. Któryś odpowie na ten uśmiech ;) mikojan - popieram Rhovannion o co chodzi z tym stylem ubierania, ze sie tak przyczepili nagle? Pokaz ta fotke

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
trudno mi to oceniać ,ale jednak mysle ,ze w wygladem ( byc może z charakterem tez) jest cos nie tak nie wiem z czego to wynika bo nie widziałam zdjecia

Normalny, tylko noszę czarne ciuchy. A zdjęcia miałam w koronkowej bluzce na ramiączkach i długiej spódnicy. I to jest takie ohydne, zdaniem większości.

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
,,Adorator adoratorem, ale założę się, że męskie spojrzenia przyciągnęła nie raz. To drugie jednak też o czymś świadczy." a skad wiesz czy przycieagneła czy nie>

"a skad wiesz czy przycieagneła czy nie>" No właśnie, a skąd Ty wiesz że nie przyciągnęła? Bo chyba to założyłaś skoro piszesz o makijażu, sposobie ubierania się i o zgrozo, operacji plastycznej 🖐️

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
a co do nieśmiałości . kiedyś byłam bardzo nieśmiala , miss świata też nie bylam ,a powodzenie miałam duże mimo to. znam dziewczyny nieśmiałe co też mają powodzenie do niesmiałej i ładnej nawet ktos przypadkowy podejdzie

Gość jskdsjfksf
moim zdaniem rohvan ma niezbyt fajny charakter, dlatego jest sama. odpychasz charakterem dziewczyno. czytam cię, zdjęcie widziałam i niestety taki jest wniosek. brzydka nie jesteś, ale coś nie tak z psychiką u ciebie.

Nie, to znaczy, że zdjęcia miałam w gotyckich ciuchach. Na co dzień się tak nie ubieram, bo to odrobinę niewygodne i niepraktyczne.

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
mikojan- podejrzewam ,ze nie za bardzo przyciąga męskie spojrzenia skoro nikt sie nawet nią nigdy nie zaiteresowal

Nie, nie, pisałaś kiedyś że nosisz glany i ubierasz sie jak metalówa. Stąd moje mylne wobrażenie o tobie.

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
poza tym nieśmialą i ładną jakaś grupa facetów by chciała wykorzystać do łozka nawet

Gość sok cappy
jesli chodzi o te spojrzenia to ja nie wiem ;) ale to nie tylko ja jestem takim wyjatkiem, znam dziewczyny, ktore maja tyle samo lat co ja i tez nigdy nikogo nie mialy..a sa i takie co licza ich na palcach ;) raz mialam tylko taki jeden przypadek, ze wracalam po ciemku i jakis chlopak zaczal za mna isc, a pozniej sie okazalo, ze to byl jakis zboczeniec "polujacy" na mlode dziewczyny :o ale czegos takiego to nawet uznac nie mozna

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
I nie chce tu na nikogo najeżdzać czy obrażać. poprostu taka jest prawda ,że nawet przecietną kobietą sie ktos tam zainteresuje

Etienne Navarre - jeszcze nie. Dopiero w tym roku się pokażę i zrobię syf :) Glany też noszę, bo są ekstremalnie wygodne. Ale nie do wszystkiego można je ubrać i nie na każdą okazję. To chyba oczywiste.

Gość omczyt
widzialem zdjecie rhovanion i nie wyglada najgorzej - przynajmniej w makijażu . Moze mez makijazu jest duzo brzydsza.

Żeby trochę urealnić sytuację powiem tyle, że na mnie gapi się mnóstwo facetów, nawet jak idzie jakiś z kobietą za rękę to i tak się wgapia jak sroka w gnat, a jestem sama, bo "nikt się mną nie zainteresował." I doskonale wiem że to nie jest problem mojej facjaty czy ogólnej aparycji, a po prostu tego, że ja samą mową ciała odstraszam.

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
więc ja na miejscu autorki bym sie doradzila kogoś kto się zna na tym i zrobiła coś ze sobą z wyglądem albo charakterem są brzydkie dziewczyny co mają facetów owszem ,ale one bardzo nadrabiają charakterem

"jesli chodzi o te spojrzenia to ja nie wiem" To może zacznij przykładać do tego większą uwagę, bo jak idziesz po ulicy z głową w chmurach i nie patrzysz na ludzi to ja się nie dziwię, że nie masz zainteresowania ;)

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
mikojan- i co nikt nawet nie chcial Cie zaliczyć?