Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok cappy

co myslicie o dziewczynie, ktora ma 22lata i nigdy nie miala chlopaka?

Polecane posty

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
Bo moja teoria jest taka ,ze ładna i glupia , niesmiala itd to napewno znajdzie chetnych chociaż do łozka. faceci myśląc o czymś wiecej niż jedna noc zastanawiaja sie nad charakterem

@sok cappy Wyjątkiem nie jestes, wiec tym bardziej nie masz co robić tragedii ;) Dobrze sie rozglądaj i załóż to konto na sympatii, tylko żadnego photoshopa i cwaniakowania ze zdjęciami ;)

Wiesz, ja się nie puszczam i nie pytam wprost facetów który z nich chce mnie zaliczyć to tego ci nie powiem. A od facetów wymagam kultury, więc taki od zaliczania może sobie konia zwalić w trakcie marzeń o mnie co najwyżej 🖐️

Gość sok cappy
"w Bolkowie" a gdzie to jest? :D o tym koncie na sympatii to tez moja mama mowila :D ale cos w tym jest, w ten sposob moj brat poznal dziewczyne, sa razem juz 6lat, 2lata po slubie :-)

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
no ,ale żaden Cie nie probowal nawet zaciagnc do łozka?

Nie wydaje mi się, żeby wygląd modelki był aż tak szalenie ważny przy poszukiwaniach chłopaka, jak niektórzy sądzą. Osobiście znałam kilka naprawdę nieciekawych z wyglądu dziewczyn, a pomimo tego miały chłopaków, narzeczonych. etc. Sądzę, że wszystko siedzi w głowie, jak się sami postrzegamy, tak będą postrzegać nas inni. 🖐️

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
facetów nie trzeba pytac o to wprost :) przeważnie sami wychodzą z taką inicjatywą nie chce byc chamska ,ale po co się oszukiwać?

Dupy byle komu nie daję i szybko rozgryzam kogoś kto marzy tylko o maskotce na jedną noc. Może i tacy byli, ale za dużo to ze mnie nie skorzystali.

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
Majowa Panna - nie koniecznie wygląd modelki ,ale jak sie jest w miare ładnym nie ma sie w tym problemu no owszem sporo jest dziewczyn nie ciekawych z facetem ,ale one nadrabiaja charakterem ,a potem łapią co sie trafi

Gość bvbv
a ilu dałas dupy ?

Gdyby nie interesował cię tylko temat mojej dupy to sam/sama byś to wynioskował/a z tekstu, ja za ciebie myśleć nie będę :D

juliaaaaaaaaaaaa23: ja też próbuję nadrabiać charakterem, ale najwyraźniej średnio mi to wychodzi, też nie miałam nigdy wielu adoratorów. :D

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
przecietna lub brzydka nie ma wielu adoratorów ,albo bardzo rzadko . musiała by emanowac jakimś seksapealem oczywiście autorka ma szanse sobie kogoś tam znaleźć . ale przekonywanie jej ,ze wygląd tu nie ma znaczenia jest glupie

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
bylam kiedyś brzydsza teraz zmienilam sie bardzo na korzyść i mam porównanie. wyglad ma ogromne znaczenie tak uważam

A ja miałam większe powodzenie kiedy byłam brzydsza, czyli czasy gimnazjum konkretniej, byłam wtedy kompletnie zaniedbana, a nawet goście z liceum potrafili koło mnie latać. O siebie dbać zaczęłam w liceum i od tego czasu tylko się gapią, więc chyba przestanę korzystać z lustra :o

@mikojan Nie wiesz jak to działa? Jak dziewczyna jest bardzo łada, to strach do takiej podejść, bo zapewe może sobie przebierać w chłopakach, a taki szaraczek co mu pozostaje poza patrzeniem. Taka jest rzeczywistość ;)

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
może wtedy byłaś ładniejsza poprostu? powiem Ci tylko tyle znam naprawde ładne dziewczyny co jakoś powodzenie maja duże

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
,,Nie wiesz jak to działa? Jak dziewczyna jest bardzo łada, to strach do takiej podejść, bo zapewe może sobie przebierać w chłopakach, a taki szaraczek co mu pozostaje poza patrzeniem. Taka jest rzeczywistość " jasne . pocieszanie się na siłe . może cześć i by sie bała podejsć do takiej ,ale częśc napewno nie

Dziewczyna ktora ma 22 lata i nie miala chlopka poprostu omnelo ja wiele wspanialych rzeczy i tych bolesnych ktore przezyly inne dziewczyny i ma za soba mnostwo samotnych nocy ja bede mial zaraz 23 i tez nie mialem dziewczyny a bardz bym chcial szkoda tylko ze jestem brzydki niemeski niepewny siebie taka cipa albo dupa wolowa Rhow wyslij mi swoje zdjecie masz mojego maila co ci szkodzi

julia, nie ma takiej opcji że byłam ładniejsza. Ubierałam się jak menel szczerze mówiąc, bojówki, rozciągnięte koszulki, włosy byle jak związywałam w kucyk, brwi to miałam gigantyczne, do tego trądzik, jak siebie widzę na zdjęciach to czasem mam ubaw, bo wyglądałam jak zapuszczony hipis :D A mimo to nigdy nie narzekałam na brak powodzenia, jedynie te brzydsze ode mnie miały takie problemy. Wyleczyłam trądzik, zmieniłam fryzurę, przerzuciłam się na ciuchy bardziej kobiece, zaczęłam delikatnie malować i zaczął się problem, bo faceci kończą na wgapianiu się. Nie uważam siebie za atrakcyjną, ale naprawdę jest kolosalna różnica pomiędzy mną dawniej, a mną teraz. Pepi_, podobno to prawda i coś w tym jest, moja koleżanka nawet usłyszała od swojego faceta, że gdyby to nie ona poderwała jego to nigdy by się nie zdecydował na podejście do niej, a dziewczyna jest śliczna. Tyle że nie wiem czy ja jestem atrakcyjna na tyle żeby się mnie obawiać :P

no wiesz jak sie ubierałaś w mało kobiece ciuchy, wręcz jak chłopak, to chłopacy traktowali Ci jak jedą z nich i pewnie nie wyczuwali takiego dystansu miedzy płciami jak to jest normalnie. Zmiana wizeruku sprawiła, że przeniosłaś się do 2 obozu, bardziej niedostępnego, a jak mówisz wyładniałaś, to juz w ogóle chłopacy stracili pwność siebie, tym bardziej co nie znali Cie z czasów Twojego stylu chłopczycy ;)

Gość klowniem
ze jest brzydka

Gość ...,,..............
.