Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok cappy

co myslicie o dziewczynie, ktora ma 22lata i nigdy nie miala chlopaka?

Polecane posty

Gość sok cappy

Nawet zadnego adoratora ??

Że jest żałosna i brzydka. Mówię na własnym przykładzie - jestem 2 lata starsza, sytuacja ta sama :D

nic. nie trafiła na tego odpowiedniego. Rhovannion -> ty jak zwykle się nie doceniasz ;]

Gość krakowski lajkonik
Zajęta była nauką.

Gość taka prawda........
myśle że jest brzydka:o a tak swoja drogą to dzisiaj dla odmiany od prawiczków inwazja dziewic na kafe trzeba spiknąć jednych z drugimi i będzie spokój:classic_cool: no dobra wiem że to nie wyjdzie bo prawiczki stwierdza ze te dziewice to brzydule, a dziewice dojda do odkrywczego wniosku że te prawiczki to takie z deczka nie podobne do ich ideałów faceta

Sądzę że to jeszcze zdecydowanie za wcześnie żeby wpadać w panike. Gdybyś miała 30 lat to już gorzej.

Lev, ja po prostu się nie oszukuję. I autorce polecam to samo. Jeśli przez tyle lat nie miałaś adoratora, to znaczy, że jesteś brzydka, albo zapuszczona to granic ludzkiego pojęcia. Więc jeśli jesteś otyłą, źle ubraną dziewczyną z trądzikiem, to najpierw weź się za siebie, a później oczekuj zainteresowania. Jeśli nie jesteś jak wyżej opisany przypadek, to po prostu jesteś brzydka i tyle. Da się z tym żyć.

dominik1000 -> dziwne bo przed chwilą jechałeś po 20 letniej dziewicy a tutaj mówisz o tym że nie powodu do paniki

Nie no miałem zamiar napisac cos w ten sam deseń co Dominik ;) w 100% się zgadzam. Niezależnie od tego jak wyglądasz, to i tak każda potwora znajdzie swego amatora ;) Jeszcze po prostu go nie spotkalas, a może kto wie przygląda Ci się z daleka i wstydzi się podejśc, więc miej oczy szeroko otwarte i rozglądaj się ;)

Rhovannion -> a skąd wiesz czy ktoś się w niej nie podkochiwał? :P a co do ciebie to nie uwierzę że jesteś tak brzydka jak mówisz dopóki nie zobaczę ;]

@Rhovannion Smutna perspektywa, tym bardziej jak w to wierzysz naprawdę... Przez takie myślenie, to sama się pogrążasz. Każdy, ale to każdy ma szanse na znalezienie 2 polówki. Może ie będzie to model/modelka, ale cholera nie można być za wybrednym jak się czuje samotnym i chce kogoś mieć.

Gość sok cappy
Rhovannion nie jestem otyła, ważę 50kg przy 164cm wzrostu, nie jestem tez jakas zaniedbana-codziennie stosuje kremy, balsamy, biegam, a co do urody no coz nie naleze do tych najpiekniejszych, ale az do takich najbrzydszych podobno tez nie :p tak mi mowia inni choc ja to widze inaczej..

Rhovannion po co to się tak zadręczasz, lubisz tak sama siebie katować? Normalna z ciebie dziewczyna, przynajmniej pozytywnie się ciebie odbiera tutaj po wypowiedziach na kafe. Niektórzy widzieli twoje zdjecie i pisali że nie jesteś brzydka. Moim zdaniem chcesz tylko zrzucić wine na coś zewnętrznego na wygląd. Niektórym się tak życie ułożyło i tyle, jeszcze przyjdzie na ciebie moment.

No to widocznie z litości mówią. Mnie też znajomi i rodzina zawsze mówili, że jestem ładna. A to bzdura wierutna jest. Po prostu sądzone Ci jest być starą panną i tyle. Nie ma co się spinać, trzeba sobie znaleźć jakiś inny cel w życiu i nie przejmować się. U mnie to całkiem nieźle działa. wiadomo, miałam w swoim życiu okresy desperacji, umawianie się na randki w ciemno, przez neta, przez biuro matrymonialne. Ale żadna nigdy nie doszła do skutku :) a mnie przeszło ciśnienie na faceta.

Gość 123..123;123
dam wam dziewczyny dobrą radę - poszukajcie sobie facetów na studiach inżynierskich. studiuję na technicznym kierunku i możecie mi dziewczyny wierzyć, że sporo jest tam facetów, którzy polecą na każdą dziewczynę, bo nigdy żadnej nie mieli ;)

Gość sok cappy
u mnie tez juz powoli przechodzi..tylko te ciagle pytanie kiedy w koncu sobie kogos znajdziesz?bylas juz na randce czy nie?zwlaszcza moja mama-ja juz w twoim wieku 2-letnie dziecko mialam, a ty jeszcze w ogole na randce nie bylas..zwariowac mozna, ale teraz mam cel, chce isc na studia na akademii medycznej, bo to co skonczylam nie podoba mi sie..

Lev, przerabialiśmy to setki razy już. Gdyby mi mówili prawdę, to zamiast grona przyjaciół i znajomych, miałabym faceta. Bo ładna laska z fajnym charakterem nigdy nie będzie długo sama. Ja mam fajny charakter, ludzie mnie lubią, faceci również. Ale dziesiątki razy usłyszałam, że gdybym nie wyglądała jak wyglądam, to kto wie. Konkludując, nie mówili prawdy.

Może nie jest jeszcze gotowa na związek??!! Ja też miałem 23lata jak zaczołem chodzić z dziewczyną.

Nie rozumiem jak można sie tak pogrążać i wmawiać sobie że jest się brzydką jak wszyscy mówią że tak nie jest?! Dziewczyny, na 100% się za Wami jacyś chłopacy oglądają, ale nie jesteście tego świadome po prostu...

Rhovannion -> a może zamiast czekać aż podejdzie jakiś sama zagadaj? poza tym kto powiedział że jeśli kobieta ładna to mając 18 lat będzie miała faceta, przeciętna maja 20 a jeśli brzydka to w ogóle?

Gość a co myslicie o dziewczynie
ktora ma 22 lata, nigdy nie miala chlopaka, ale adoratorow kilku miala :P ze ma za duze wymagania?

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
chłopaka mogla nie mieć z własnego wyboru ,ale jesli nigdy nie miala adoratora nawet to cos musi byc nie tak z jej wygladem ja nawet jak wyglądałam tak średnio bo miałam taki czas to miałam jakiś adoratorów

Gość sok cappy
trudno zostane stara panna :p nie kazdy musi zakladac rodzine, widocznie to jest mi pisane..

Moja rada, załóż sobie jedna z drugą konto na sympatii i zobaczycie jak szybko będą odzewy z męskiej strony. Idę o zakład że momentalnie znajdzie się jakiś (jak nie kilku) adoratorów. Proszę Was zróbcie taki eksperyment i zobaczycie jak się mylicie (tylko dodajcie kilka zdjęć ;)) .

Gość sok cappy
hmm nie wiem..moze zrobie taki eksperyment, jak sie nikt do mnie nie odezwie to okaze sie, ze naprawde jestem beznadziejna..