Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok cappy

co myslicie o dziewczynie, ktora ma 22lata i nigdy nie miala chlopaka?

Polecane posty

Jestem pewny że będziesz miło zaskoczona ;) Skąd jesteś, jeżeli mieszkasz niedaleko mnie to skoczymy na piwo i już Ci wybije z głowy te brak wiary w siebie?

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
to prawda ,ze ma troche czasu ,ale nie obraź się autorko musisz byc poprostu brzydka ,albo bardzo , bardzo zniedbana

Gość welcome to the jungle
Myślę, że jest mną, bo ja jestem w tej samej sytuacji. Ale ja nie mam aspiracji na zakładanie rodziny, nie chcę brać ślubu, nie chcę mieć dzieci, chcę być po prostu w związku, więc może w tym problem, bo jednak faceci których poznaję marzą o spełnianiu się w roli tatuśków :o

Gość sok cappy
ja jestem z podlaskiego ;)

Pepi - ja miałam konta na wszystkich portalach randkowych, również na tych płatnych. I odzew był, póki nie dochodziło do spotkania. Na 20 pojawiło się 6 czy 7 i żaden nawet nie zamówił. Wszyscy uciekli. Więc? Lev, ja podrywałam, ale po kilku tekstach "spadaj pasztecie" przestałam.

1.jest brzydka, mało atrakcyjna i ..dziwna 2.nie przywiązywała wagi do tego żeby mieć kogoś 3. Coś z nia nie tak ..albo jest zimna albo ma za duże wymagania nie pokrywające sie z jej wyglądem i zachowaniem!

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
To może czas spróbować popracować nad wygladem? bo może wy tez w nieodpowiedni sposób dbacie o siebie?

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
a czasem potrafi zdziałać cuda. wiem to na własnym przykładzie

Gość sok cappy
ale ja dbam o siebie, stosuje rozne kremy, balsamy, codziennie tez biegam :p

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
ale może masz styl który sie facetom nie podoba? może źle sie malujesz?

tak tylko nigdy nie wiesz, z jakim problemem ktoś pisze. bo może należec do tych, którym nic nie pomoże, a może do tych, co sobie uroili i tym też nie pomoże, bo i tak będą myślec, że wyglądają fatalnie.

Gość mistrzyni świata w pasztetowej
mam 22 lata, seks to ja na filmach oglądam, czułość i bliskość też, nigdy nie miałam faceta, nigdy się nie całowałam, nikt mnie nigdy za rękę nie trzymał. a to śmieszne, bo dbam o siebie, ewentualne braki w urodzie nadrabiam pewnością siebie, faceci się na mnie często gapią, czasem uśmiechają, ale żaden jeszcze nie próbował mnie poderwać, więc chyba muszę być brzydsza niż myślę, że jestem :o

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
zla stylizacja potrafi bardzo oszpecić ,a dobra upiekszyc. wystarczy popatrzec na metamorfozy rożnych ludzi niektore niesamowite makijaż to napewno potrafi zdziałać cuda

Gość sok cappy
jak jestem w domu to sie nie maluje, a tak uzywam tylko tuszu do rzes, pudru mineralnego i ochronnej pomadki do ust

Gość Janusz Gol
z tego, co wiem, to Rhovanion jest bardzo piękna i zarazem tak samo mądra, ale tez jest les - a faceci myślący siurami jakoś tego nie chcą przyjąć do wiadomości :)

jak będziecie miały tak jak offerma - nigdy nic w wieku 40 lat to możecie się martwic, ale 22? WSZYSTKO się wam może jeszcze przydażyc. nikt tego lepiej ode mnie nie wie:)

@Sok cappy heh wiedziałem że tak będzie, ja z 3 miasta jestem, więc raczej nie przyjadę, no chyba że zrobię sobie tripa na stopa po Polsce w tym roku ;) @Rhovannion Problemem na tych portalach randkowych jest ludzka głupota. Już tłumaczę co mam na myśli. Chodzi o to że wrzucają fotki takie, które ukrywają jakies niedoskonałości, są w jakimś dziwnym świetle, gdzie nie da się dobrze dostrzec człowieka lub w ogóle są retuszowane. nie uważasz że gdyby na fotki przedstawiały osobę tak jak wygląda w rzeczywistości, to nie byłoby problemów z ucieczkami ? Nie ma co oszukiwac, bo własnie później wychodzi samo podczas spotkania. Co do Twojej odpowiedzi na tekst Leva, opowiem Ci co mi kiedyś jeden kumpel powiedział. Chcesz coś zarwać, to musisz próbować, bez prób nie zarwiesz nic i będziesz sam jak palec. Co z tego ze 9 Cie wyśmieje, jak dziesiąta potraktuje Cie poważnie. Trzeba próbowac i nie poddawać się przy niepowodzeniach!

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
a w skrajnych przypadkach pozostaja tylko operacje plastyczne, ale one tez potrafia pomóc A co do tej Rhovannion czy jak jej tam to widziałam Twoje zdjecie i może powiesz ,ze to taki styl i chcesz byc mu wierna ,ale styl ubierania masz fatalny i z takim to sie nie dziwie ,ze nie masz powodzenie. poza tym scięłabym włosy do lopatek pewnie nie posłuchasz i tak ,ale takie jest moje zdanie

A tak pozatym kobity może wy poprostu macie za wysokie wymagania! Marzy wam sie przystojniak który nigdy na Was nie spojrzy! Moja koleżanka gruba średnio ładna, nie dbająca o siebie nie uzywajaca żadnych kosmetyków, taka dzika i trochę 'nie tutejsza' a kręcił sie koło niej taki przeciętniak ale ona zachowywała sie jak jakaś dzikuska w tych sprawach i sie chłopak ulotnil! Z koleji inne koleżanki brzydkie paszczury złapały co sie nasunelo pierwszego lepszego przeciętniaka i są szczęśliwymi mężatkami ! Także KOBIETY WYSTARCZY SIE OBEJRZEĆ KOŁO SIEBIE I niestety przestać marzyć o księciu!!!

A julia dopierdoliła się do wyglądu i nie dopuszcza innych przyczyn problemu. Uroda to nie wszystko, równie dobrze może stwarzać wrażenie zimnej, wkurwionej, niezadowolonej z życia, osoby z kompleksami, negatywnie nastawionej, nieśmiałej, zamkniętej w sobie, a takich się wyczuwa i przeważnie zostawia ich samych sobie, może blokować każdego swoją postawą ciała, może trafiać na ludzi których nie kręci związek, więc nie wykazują oznak zainteresowania albo może po prostu nie zauważać spojrzeń facetów skierowanych w jej stronę i robić problem z niczego. A jeśli skreślasz kogoś za styl ubierania się to z całego serca współczuję :D🖐️

Też mi nie odpowiada styl ubierania Rh i uważam że to jest głowny powód jej niepowodzeń, jeżeli chodzi o wygląd.

Gość sok cappy
Pepi_ zapraszam Podlasie to piekna okolica ;) ja tam nie chce zadnego ksiecia z bajki, ucieszylabym sie gdyby w ogole ktos sie mna zainteresowal ;)

I jeszcze dodam, że nawet przeciętna kobieta może mieć powodzenie jeśli przestanie pierdolić o swojej brzydocie i skupi się na zaletach, które wyeksponuje i nie mówię tylko o wyglądzie 🖐️

A mnie się mój styl podoba, czuję się wtedy kobieca i dobrze mi z tym. Poza tym, mój styl ubierania różni się od ciuchów reszty świata tylko kolorem, niczym więcej. Przynajmniej na co dzień.

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
mikojan - owszem wygląd to nie wszystko ,ale nie wierze żeby osoba nawet przeciętna i z wrednym charakterem czy bardzo nieśmiała przez 22 lata nie trafiła na NIKOGO kto by się nia zaiteresował Ja nie uważam ,że zawsze wygladałam super ,a przez moje zycie się przewinelo naprawde wielu facetów . teraz wyładniałam to ogólnie uchodze za ładna ,ale wczesniej wygladalam gorzej niż teraz i tez byli chetni na bycie ze mną lub przynajmniej na seks

Gość juliaaaaaaaaaaaa23
Rhovannion- Tobie się podoba ,ale facetom założe sie ,ze nie. ale pewnie masz to gdzies więc nie bede Cie namawiać do zmiany