Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinaxxxxxxx

REGENERUJĄCA MASKA DO WŁOSÓW WAX - ktoś stosował?

Polecane posty

Gość Karinaxxxxxxx

Witam was :) Kiedyś stosowałam maskę do włosów Wax, jednak nie zauważyłam żadnych efektów, oprócz tego, że moje wlosy stały się sianowate. Jednak znowu się skusiłam by zamówić tą maskę. Poszukałam na allegro i zamówiłam oryginalną. Dzisiaj przyszła. Konsysstencja bardzo sie różni od tej ktorą kupiłam w aptece kiedyś. Jest gęsta, a tamta po prostu była rzadka, jakby rozwodniona. Ale do rzeczy. Któraś z was stosowała maskę Wax ? Jakie efekty ? Ja przed chwilą zmyłam z głowy maskę, trochę włosów wyleciało, ale to chyba te osłabione. Włoski są mięciutkie i błyszczące. Zobaczymy jakie będą efekty po dalszym stosowaniu :)

Gość pahhaha343
uzywalam kiedys/ nie jest zła. ale jakos mi nie pasowała...bo włosy są przetłuszczone szybko. i mają taki dziwny żółty odcien, a że ja mam blond to zmieniłam maskę.

Gość Karinaxxxxxxx
No właśnie moje stały sie wysuszone bardzo. Mam nadzieję że teraz będzie inaczej, bo muszę je zregenerować po tych farbowaniach itd.. :)

Gość Olej kokosowy
Polecam na zniszczone włosy ten olej !!!

Gość Karinaxxxxxxx
A gdzie go można dostać ? I jakie daje efekty ?

Gość Lody vaniliowe :)
Poczytaj o tym w necie jest masa info na ten temat. do tego swietne tez sa produkty amla po prostu rewalacja :) pozrdowionka :)

Gość ja używam waxu
i naprawdę widzę różnicę. Miałam spalone suche siano i podrażnioną skóre głowy. Stosuje maske 2-3 razy w tygodniu - troche to uciązliwe, bo albo trzeba być w kąpieli albo łazić w turbanie. Po 3 tygodniach nareszcie włosy zaczynają wygladać

Gość Fiona 1980
Ja używałam waxu ale rewelacji nie bylo za to tez trafiłam na olej kokoswy i włosy mam jak z reklamy :)

Ja używam obecnie Szamponu biovax dla blondynek i Wax z Pilomaxa z apteki. Jak na moje już bardzo wysuszone włosy to jest bardzo dobra. I wiem, że nie ma takiej odżywki po której miałabym włosy jak w reklamie. Musiałabym chyba wtedy chodzić do fryzjera na zabiegi, które są bardzo kosztowne.

Uzywalam Waxu dosyc dlugo i zadnego szalu nie widzialam.Na pewno nie jest tak dobry jak jest napisane o nim na opakowaniu. Teraz uzywam hinduskich olejkow do wlosow sa rewelacyjne,juz po tygodniu widac roznice,wlosy mam mieciutkie lsniace i zauwazylam,ze zaczely mi mniej wypadac,a wylatywaly garsciami.

Gość PolaMaj
No kosmetyki Pilomax Wax do włosów są świetne, ja widziałam tutaj http://wizaz24.pl/pilomax-wax-m267 spory wybór. Raz miałam możliwość korzystania z ich maski do włosów i była świetna.