Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzę do tej szkoły

ŻAK - TECHNIK ADMINISTRACJI - EGZAMIN - kto miał?

Polecane posty

Gość że co że jak???
Ja mogę również doradzić przerobienie testów z lat ubiegłych, około 30% pytań się powtarza. W necie można wyszukać mnóstwo testów z lat ubiegłych. Są też płatne serwisy, gdzie można wykupić dostęp i robić sobie testy. Co do egzaminu, nie jest on ciężki pod warunkiem że się cokolwiek czytało, jeśli chodzi o przedmioty prawnicze to podstawa to konstytucja, kodeks cywilny i kodeks postępowania administracyjnego, jeśli chodzi o etap prktyczny to moim zdaniem jest jeszcze łatwiejszy

Gość gość
Szkoly Zak najgorsze o jakich slyszalam.nic nie ucza odradzam:(

Gość gość
Moja kolezanka wlasnie tam poszla i podobno duzy luz maja i od nich zależy czy się naucza, najgorsze sa te testy pod koniec semestrow:)

Gość Elle91
Widać, że nie wiecie co to sesja i prawdziwa nauka. Kodeksy wszelkie to ja musiałam mieć w głowie codziennie na zajęciach, a nie tylko z okazji egzaminów.

Hej, Kto zdał egzamin zawodowy PRAktyczny TECHNIK ADMINISTRACJI w czerwcu 2014 r?? Proszę o pomoc ,bo nie mogę nigdzie znaleźć tego testu. Muszę do stycznia poćwiczyć rozwiązania,a nie mam pojęcia jak sie zabrac do tego.

Gość gość
Mam egzamin w czerwcu. Podejrzewam , że już na nowych zasadach . Niestety kompletnie czuje się nieprzygotowana na ten egzamin bo w szkole praktycznie nic nas nie uczą , ciągle zmieniają się nauczycieli itp więc pewnie sama w domu będę musiała się uczyć. Czy ktoś już zdawał tech adm i może da jakieś wskazówki jak się przygotować na ten egz. Może jakaś książka , która dobrze przygotowuje do tego egzaminu?? Będę wdzięczna za jakąś wskazówkę bo kompletnie niewiem jak się za to zabrać.

Gość gość
up

Gość gość
Ja na technika administracji uczyłam się w http://cku1.edu.pl/dla-kandydatow/oferta-edukacyjna/ - egzamin nie należał może do najprostszych, ale można się było bardzo dobrze przygotować i wtedy efekty są super. A praca też super i poszukują takich ludzi na rynku. Super sprawa.