Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezmilosnapiosenka

jak zrobic dyskretny krok do przodu

Polecane posty

Gość bezmilosnapiosenka

j.w jak delikatnie, ale to bardzo deikatnie zasugerowac ze jestesmy zainteresowane konkretna osoba? bo ja juz nie wiem co robic, zachowuje sie jak 15-latka, a dwudziestka dawno mi stuknela:p ahh te motyle w brzuchu i ta bezradnosc..

Gość bezmilosnapiosenka
swietny pomysl, tym bardziej ze niedawno sie poznalismy i to czy sie widzimy jest uzaleznione od naszego grafiku ktory sie bardzo mija:(

Gość jesteście przewidywalne
czyli pracujecie razem? Radziłbym ostrożność i ostudzenie emocji, którę są niewskazane :P.A jak posunąć naprzód? Proste jak drut - kawa, piwo, ciastko?

Gość bezmilosnapiosenka
narazie zaczelismy rozmawiac i troszke sie droczyc, tak odrazu kawa i ciastko? nawet dlo konca nie jestem pewna czy jest wolny...

Gość kijciwoko
Skoro za dużo o nim nie wiesz, to radziła bym najpierw przeprowadzić dyskretny wywiad na jego temat. A jak okaże się, że jest szczęśliwie zakochany a Ty dasz mu do zrozumienia, że mu się podobasz, to co? W pracy taką sytuacje raczej ciężko przetrawić.

Gość bezmilosnapiosenka
tylko ze nie mam sie za bardzo od kogo dowiedziec, bo nie pracujemy w tej samej firmie, on do nas przyjezdza raz na czas, ale ogolnie jest dosc dyskretny, wiem ze kiedys kogos mial, ale teraz chyba sie rozstali..nie chodzi mi tu o zwiazek bo nie moge tego stwierdzic nie znajac go dobrze, ale chcialabym bardzo go blizej poznac, jednak boje sie ze jak zrobie krok do przodu to sie tylko skompromituje i nie bede mogla mu spojrzec w oczy...

Gość kijciwoko
No to podgaduj go. Może zna się na czymś, a Ty akurat w tej dziedzinie potrzebujesz porady? I już masz wymówkę.

Gość bezmilosnapiosenka
raczej nie moge do podpytac bo to zupelnie nie moja dzialka, najgorsze jest to ze nawet nie jestesmy sam na sam, moze sie zdarzylo raz, a tak to zawsze w towarzystwie. dlatego jestem w jednej wielkiej kropce i umieram z zauroczenia

Gość bezmilosnapiosenka
najlepiej by bylo jakbym zdobyla jego nr telefonu tylko nie wiem jak.

Gość bezmilosnapiosenka
a jezeli on mowi jak sie pojawiam w towarzystwie akurat przypadkiem i jestem z drugiej strony pomieszczenie "moze aska mi pomoze to rozwiazac" "moze aska zrobi kurs" to myslicie ze to jest takie zwykle kolezenskie czy cos innego? nie wiem jak odczytac intencje.

Gość powiedz ze
chcesz z nim isc na randke:)