Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

dluzej nie wytrzymam w tej pracy.Wykanczam sie psychixcznie

Polecane posty

Gość mroweeczkaa 28

Dzis to byla masakra. Normlany dzien.Juz sie ucieszylam ze duzo zrobilam. A tu nagle trach.Przychodfzi sprawdzajaca u sie zaczela jazda.A ta baba to taka wredna malpa ze az poszla po brygadzistjke. Z tycg calych nerwow zaczelam siecala trzes rece mi lataly. Nie moglam sie juz skupic na pracy i poryczalam sie. Jutro maja caly dzien przy mniue stac i kontrolowac moja prace.

Gość dlatego ja kupuje bio lub eko
z tych nerwow literki ci zwiewaja

Gość cynamonowe lulu
gdzie pracujesz i czym sie zajmujesz? i jesli ci tam tak zle to czemu nie poszukasz czegos innego?

Gość mroweeczkaa 28
wiem od 2 h nie moge sie uspokoic.az z tych nerwow jest mi niedobrze.Na wymioty mnie beirze.

Gość mroweeczkaa 28
ciezka fizyczna praca na produkcji.Pracuje juz tam prawie 1,5 roku a od 1, marca przeniesli mnie na inny dzial. I mysle ze daje rade.Nawetr zrobilam dzis tyle ile stara pracownica.

Gość cytrynowa mama
nie masz wykształcenie ze musisz na produkcji pracowac?

Gość mroweeczkaa 28
mam liceum ukionczone i studium administracyjen. Mieszkam w malym miesice gdzie ciezko o prace a do tego mam dziecko. I ta praca tzn. godziny pokrywaja sie z godzinami otwarcia zlobka.Dlatego poszlam do tej pracy. A tez ze sama przez jakis czas wychowywalam corke i musialm isc do pracy zeby miec za co zyc.i tak juz 1,5 roku tam pracuje.

Gość cytrynowa mama
rozumiem:) moze na razie zacisnij zęby i jakos wytrzymaj a w tym czasie szukaj innej pracy-a moze cos sie znajdzie lepszego.... trzymam kciuki :)

Gość mroweeczkaa 28
Caly czas zaciskalam do dzis.Alenie wytrzymalam. Poszlo o to ze przy ilosci prfzerobionego towaru mialam za duzo odpadow. wiem ze inne babki tez mialy duzo tylko oczyswiscie powiedzialy mniej. a ja powiedzialam mprawde i dlatego taka akcja byla. Ze jak to mozliwe ze inne robia wiecej i maja mniej odpadow a ja mniej robie i mam tak duzo.

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość mroweeczkaa 28
ponawiam

No to skoro wszystko robisz tak jak powinnaś to o co chodzi? Jak jutro Twoja przełożona będzie przy Tobie cały dzień stała to tym lepiej dla Ciebie bo ona zobaczy, że robisz wszystko tak jak robić powinnaś. Wyluzuj. Myślę, że to nie jest powód żeby wpadać w histerię i płakać kilka godzin Wypij meliskę

Gość mroweeczkaa 28
bardziej to to chodzi ze ludzie wpracy sa okropnii oszukuja i sa cacy ja chyba jest bza uczciwa.

Gość mroweeczkaa 28
i ze u mnie wpracy nie da rady powiedziec ze material czyli jelita z ktorych robiimy sa uszkodzone. dlatego mialam za duzo odpadow. ze jak jutro zobaczy moje odpady ile ich jest dostana szalu. A ja wiem ze jelita sa dziurawe i nie da rady z nich robic. Wie co mam puszczac takie uszkodzone jelita????

To albo rób tak jak uważasz, zgodnie z sumieniem. I licz się z tym, że ktoś będzie z Ciebie niezadowolony, ale wtedy zawsze głośno i wyraźnie i stanowczo mów dlaczego robisz tak czy inaczej. I nie wyj. Bo nikt nie lubi histeryczek. Albo tak jak się tego od Ciebie wymaga. Z tych jelit jak piszesz dziurawych inni najwyraźniej coś robią. Więc czemu Ty nie mozesz? Czy nie chcesz?

Gość mroweeczkaa 28
lamymaMOZE DLATEGO ZE jestem uczciwa. Staram sie jak najlepiej robic. Dzis juz bylo w miare spokojnie. W sumie caly dzien przychodzily do mnie i sprawdzaly moja prace i nie mialy zastrzezen. OPOprostu inni oszukuja.Robia nie dokladnie. dzis nawet w pracy rozmawialam io tej sytuacji z kolezankami i mowily ze tez nie raz plakaly. Ale nauczyly sie ze olewaja i robia co maja robic.i nic sie -ni-e odzywaja

Gość a n o n i m
Ja ci napisze o mojej starej pracy. W polsce jest tak że jak coś potrafisz i jesteś lepszy / wydajniejszy od innych to cię zjada. W moich poprzednich pracach w trakcie pracy ludzie np malowali motocykle w pracy biurowej :) Po prostu wychodzili niby coś załatwić a to publiczny budynek spawacze itd na dole i gość w godzinach pracy naprawiał i malował motocykle w firmie panstwowej. W 2 giej firmie byłem po 2 miesiacach najlepszy. To dzień w dzień jechanie po mnie. Że niby nic nie umie robić że nic nie robie. A jak usiadłem na 5 min po przejechaniu 500km i przybyciu do firmy o 9 poszedł sie "kolega" ( zawsze jak to on mnie lubi jaki to fajny jestem) poskarżyć do kierownika że siedze. A siadnołęm może 2 min. Do tego wykonywanie obowiązków każdego... W polsce jest masakra.... najgorsze stare baby które uważająże wszystko wiedzą a tobie nauczyc kserować np zejdzie 3 lata

Gość mroweeczkaa 28
ponawiam

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość weronika rottati
up