Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktoś to stosował

Asystor slim?

Polecane posty

Ja 2 dzień na Asystorze. Moja waga 64,5. 165cm. cel 60 lub 58:) Jak na 2 dzień nadal podjadam wieczorami:(.........

Gość Leszka881
Robiłam dwa podejścia do Asystor Slim, niestety z niepowodzeniem. Po zażyciu pierwszej tabletki na noc, nockę miałam z głowy. Mdłości, wymioty, biegunka.... Dwa razy takie same objawy. Zaprzestałam brania i tabletki wylądowały w koszu, ponieważ wykończyłabym się prędzej czy później!!! NIE POLECAM. Pozdrawiam ;)

Gość krokus89
tak jak wyżej też na początku miałem skutki uboczne dość nieprzyjemne ale potem na szczęście ustąpiło, ale efekt końcowy i tak klapa bo mało co schudłem a trzeba jeszcze dodać, że sporo ćwiczyłem więc to chyba bardziej od tego ;/ placebo i tyle, tu też o tym pisali http://rankingodchudzanie.pl/asystor-slim/

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt schudnięcia 12-15 kg 100 % pewny. Dodatkowo bardzo wzmacniają się włosy i paznokcie.

Gość gość
nie pomogły szkoda kasy 4 m-ce brałam ani 1 kg nic w dół jedyne co mniejszy apetyt na słodkie , a to mozna sobie zastapic tanszymi suplementami nie polecam

Gość Salami98
U mnie totalna porażka.... nie wiem może po prostu na mnie nie działa

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy, ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość smaczki88
Nie polecam , miałam ciągłe wzdęcia . Za to po therm line fast się czułam o wiele lepiej , przez 2 miesiące schudłam 8kg.

Gość Natka455
Ja próbowałam Asystor Slim i nie przyniósł żadnych rezultatów. Musze przyznać, że jestem zawiedziona, bo reklama i opisy były dla mnie bardzo przekonywujące, a efektów zero.

Gość gość
Jesli wspomagać się suplementami to tylko tymi naturalnymi, ja polecam młody zielony jeczmień w tabletkach green barely slim, zaiewraja naturalny ekstrakt z jeczmienia, chrom, biotyne i cynk. Jeczmien zawiera dużo błonnika dzięki czemu jest bardzo pomocny przy odchudzaniu i dobrze wpływa na metabolizm a ponad to zawiera mnóstwo witamin, antyoksydantów, oczyszcza organizm z toksyn, odkwasza, dodaję mnóstwo energii.

Gość Ewcia_55
Asystor nie pomógł mi w utracie wagi. Schudłam dopiero jak przeszłam na dietę Sandruni

Gość anka652
Mi niestety również Asystor slim nie pomógł dopiero gdy zmieniłam na African Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęło się coś dziać w widoczny sposób ;) bo już po tygodniu miłam spadek 2kg;) a później to już z górki szło;) 2 miesiące 16kg mniej;) pewnie było by więcej jak bym zaczęła ćwiczyć ale ja tylko jadłam regularnie i wychodziłam wieczorem z psem;)