Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktoś to stosował

Asystor slim?

Polecane posty

wpisz w google dieta south beatch a wyżej serene podała stronkę z przepisami :) w internecie jest wszystko :D poczytaj i napisz od kiedy startujesz

wbijam dalam wyzej linka z pzrepisami na 14 dni a reszte znajdziesz na innych stronach wpisz w gogle tak jak radzi kolezaanka :)

Gość i tak działa
marketing szeptany :) coekawe z jakiej agencji jest autor :) Pozdrawiam go serdecznie.

Mi tam wyskakuje regulamin do rejestracji.Zalogowałam się ale tak czy tak nie wiem gdzie szukać bo nie znam tego forum.

Ja jestem autorką tematu i nie zarzucaj mi tu jakiegoś marketingu.

a teraz dostrzegłam, że Ty już ważysz 71kg to ja jestem w tyle :) ja sobie spisałam produkty zakazane i dozwolone, powieszę na lodówce karteczkę i według tego będę żyć :)

O widzisz dobry pomysł z tą lodówką:)Dwa tyg I fazy to nie dużo.Da się wytrzymać jak już teraz tyle wytrzymałam.Spróbuję:)

Postaram się od jutra.A jak nie to dopiero w poniedziałek bo na weekend mam zajęcia od 8 do 17!!

pojadłam sobie :) chlebek się skończył, dziś jeszcze pół serka wiejskiego i koniec :D

ja jednak stworze swój uproszczony jadłospis :) oczywiście z tego co jest dozwolone

na jutro planuję: śniadanie: serek wiejski lekki kawa rozpuszczalna z mlekiem 0,5%(akurat mam) potem zakupy :) 2 śniadanie: kawa rozpuszczalna z mlekiem 0,5%, migdały 15 szt. obiad: pierś kurczaka, kalafior podwieczorek: jajko na twardo kolacje: szklanka kefiru myślicie, że będzie ok?

ja tez razcej robie swoje menu czasem korzystam z neta albo z ksiazki i po tym nocnym asystorze nie jestem glodna wogole yessss :)

mjluska89 menu bardzo ładne :) smacznego :) ja z kalfiora robie purree sb do mieska

w ksiazce mam ze nie wolno nabialu sera, jogurtu kefiru,maslanki i tego sie trzymala za 1 razem , zakupilam wapno i lykaam wg zalecen teraz ja nie uzuwam w zasadzie tego typu produktow, jedynir jogurt natutalny do dipu czosnkowego do miesa ale wnowej ksiazce jet troche zmodyfikowane i tam jest ze mozna' wg mojej ksiazki mozna tylko kawe bezkofeinowa, mleka tez nie wiec jak uwazasz

kurde to co w końcu można??? przeczytałam, że mleko chude i maślankę 1% można. nie rozumiem już

bo sa rozne wersje w ksiazkach zmodyfikowane ale mleko odtluszczone mozna

pisz. bo ja już nie wiem co można a czego nie. rozumiem,że można wybrane warzywa, piersi kurczaka i indyka, i ziarna

UCIEKL MI WATEK JESZCZE RAZ w fazie 1 unikaj wszystkichproduktow nabialowych wykluzc miedzy innymi: jogurty ,swieze lody i mrozone mleko niskotluszczowe, 0% ( mozna odtluszczone); mleko sojowe i tyle o maslance nie pisze ani o kefirze no ale pisze ze wykluzc wszystkie