Zbyszek92 0 Napisano Marzec 6, 2012 Witam, dziewczyna doprowadziła mnie do orgazmu gdy leżałem, ocierając się o mojego penisa swoja łechtaczką. Gdy już doszedłem wyciekło troszkę spod kondona i obawiam się, że mogło mieć styczność z jej łechtaczką - czy w ten sposób może zajść w ciąże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbyszek92 0 Napisano Marzec 6, 2012 Może coś więcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewia84 Napisano Marzec 7, 2012 Jeżeli nasienie nie dotarło w okolice pochwy to nie ma takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbyszek92 0 Napisano Marzec 7, 2012 A nie ma czegoś takiego, że penis musi znajdować się głęboko przy macicy aby doszło do zapłodnienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślenie mnie boli Napisano Marzec 7, 2012 doszedłem ! "penis głęboko w macicy" faceci to jednak mają fantazję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 7, 2012 Fantazja-ciekawy eufemizm określający brak znajomości kobiecej anatomii. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 7, 2012 Chociaż jak czytam to w sumie on może nawet wiedzieć co, gdzie i jak. Zasugerowałam się wpisem wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślenie mnie boli Napisano Marzec 7, 2012 znajomość kobiecej anatomii wymięka w konfrontacji z męską fantazją :) dlaczego kobiety nie potrafią parkować? bo całe życie wmawia im się że tyle to jest 20 cm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edwdewd Napisano Marzec 7, 2012 1. doszedłeś a nie doszłeś 2. kondoma a nie kondona 3.co ma łechtaczka do zapłodnienia? przeraża mnie niewiedza i ignorancja dzisiejszej młodzieży :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbyszek92 0 Napisano Marzec 8, 2012 Błędy błędami ja jednak czekam na odpowiedź w której mi wytłumaczycie czy jest taka możliwość i jak wielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach