Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy on cos czuje do eks?

Polecane posty

Gość makal

dzwoni do niej, pomaga gdy ona tylko poprosi, zawozi gdzie ona chce, pranie nawet u niego robila gdy jej pralka sie popsula bo on oczywiście zaproponował, na imieniny kupil jej kwiatka i bmobienrke serce, non stop rozmawiaja mailowo i klocą się a ja w tym wszystkim nie wiem kim jestem mnie sie zwierza jest czadem blizej ze mna ale gdy ma wybrac spotkanie ze mna lub nia idzie do niej niby ,mowi ze jej nie kocha ze bylo mu zle z nia ale ciagle ma z nia kontakt. czy to normalne?

albo prowo i sobie jaja robisz albo po prostu jesteś idiotką :)

Gość p. anna karenina ;
nie, to nie jest normalne. i nie jest normalne, że tak się katujesz 🌼

Gość makal
ja z nim nie jestem w związku jestem niby kumpelą ale byliśmy blizej ze sobą duzo rozmwaiamy czasem sie calowalismy a on mowi ze do niej wrocic nie chce ja mam nadzieje ze my bedziemy razem ale ;poki non stop jest ta eks

Gość nitka9999
naprwno dalej cos do niej czuje!

Gość nitka9999
naprwno dalej cos do niej czuje!

Gość makal
to nie prowokacja tylko on mowi mnie i jej podobno tez ze jej nie kocha nie chce do niej wracać itd ale od 5 miesiecy oni sie ciagle widuja, zawozi ja na zakupy gotują razem nawet spala kiedyś u niego przez 4 dni bo u niej w domu zimno bylo to pojechal po nią kazal sie spakować i byla u niego a miala byc tylko 2 dni byla prawie 5 i tak wkolko klocą zrywja kontakt i za chwile znow sie umawiaja niby nic wiecej miedzy nimi nie ma on mowi ze sie z nia przyjaźni bo ja lubi ale to kurde chyba nie jest normalne

a ty tak wszystko w życiu łykasz jak te brednie które ci sadzi?

Gość makal
to po co by to robił jej tez podobno mowi ze jej nie kocha i nie chce do niej wrocic? może trzyma sie jej bo ja zwyczajnie lubi?

Gość ijijijijiji
w razie jak mu nie wyjdzie z nią, zawsze ma Ciebie.... uciekaj póki czas, bo on Cie wykorzystuje, żeby podnieść się po tamtym związku. I nie licz, że nagle zwariuje na Twoim punkcie, prędzej pozna jakąś trzecią dziewczynę i dla tamtej zerwie kontakt z ex...

Gość makal
no to regres uważasz? on niby mi nic zlego nie robi kilka razy sie calowalismy niczego mi jie obiecał tylko wkurza mnie ze mowi ze jej nie kocha nie chce jej a jednak non stop sie z nia kontaktuje czy facet moze tyle robic dla zwyklej kolezanki?

czy facet moze tyle robic dla zwyklej kolezanki? a jak myślisz? no pomyśl i odpowiedz

Gość makal
a może ma zwykły sentyment do niej ale kurde nie są ze sobą prawie 5 msieiscy to chyba jakby mieli wrocic to juz by wrocili do siebie? to on ja zostawil

a może ma zwykły sentyment do niej " no zaczynasz dobrze głowkować ... dawaj dalej

Gość makal
ma sentyment ale nie musi czuc czegos wiecej nie? nie umie się z nią rozstac? czy co?

czy masz jeszcze jakies pytania odnosnie ich relacji? czy może juz doszłaś do tego że oni są nadal ku sobie bez względu na to co koles ci nawija na uszy

Gość makal
ale on jej tak mowi ze jej nie kocha itd sama slyszlam jak z nia przez telelfon rozmawial ze nie doceni ich zwiazku ze nic w nim dobrego nie bylo

Gość inzebisha
on jej daje subtelne znaki, że ma się poprawić żeby miłość powróciła pomiędzy tych dwoje, nawet nie powróciła tylko żeby sobie panna zasłużyła na deklaracje. Facet twoim kosztem buduje swoje męskie ego. Jak na mój nos... Pozdrawiam.

ale on jej tak mowi ze jej nie kocha itd" nie dosc ześ naiwna to do tego jeszcze nie używasz mózgu nic a nic :D

Gość makal
no moze macie rację ale on jest tak przekonywujący mowiac ze to tylko przyjaźń miedzy nimi i ze nie chce takiej kobiety jak ona ona mowi mu to samo podobno

Gość makal
:) powtarzam sie wiem ludze sie ze jest tak jak on mowi ale wszyscy mowia mi tu inaczej ze jest wazna dla niego nadal

Gość inzebisha
na co Ty dziecko liczysz? Miłość to uczucie, którego nie można kupić, ani zmusić do miłości nie można. Tych dwoje broni się jak mogą ale coś silniejszego ima ich ku sobie. A Ty jak piąte koło u wozu..... Zadowala Cię taka rola?

Gość inzebisha
on Cie będzie kochana zwodził żeby Ciebie trzymać w odwodzie gdyż swoją uległą, bierną postawą, akceptacją tego co się dzieje napędzasz mu pozytywnie jego męskie akumulatorki, dzięki czemu ma siły by zabiegać o tę, która milsza jest jego sercu. Ot taka przewrotność ludzkiego losu i ludzkiej psychiki.

Gość makal
no ale do niej nie wrocil przez te 5 miesiecy to on ją zostawil wiem ze ona go kochala bardzo to moze z nią kontaktuje sie tez dlatego ze jest mu fajnie ale nic wiecej nie chce od niej wiem ze sie klocili ze stracil do niej zaufanie i w sumie przez te klotnie sie z nia rozstal teraz ona realizuje plany swoje dobrze jej idzie w pracy jest bardzo niezalezna teraz i chyba on ja podziwia

Gość inzebisha
zawsze tak wszystkich tłumaczysz, czy tylko jego?

no ale do niej nie wrocil przez te 5 miesiecy to on ją zostawil wiem ze ona go kochala bardzo " a ta dalej w koło macieja wałkuje to samo

Gość makal
wszystkich wierze w ludzi tylko wiesz jak on non stop powtarza ze jej nie kocha mowi to jej to dlaczego mam nie wierzyć czego on od niej w takim razie chce? 5 miesiecy i nic nie postanowil w jej sprawie gdyby chciał wrocic juz by to zrobił? może ją też zwodzi i jak tu ktos napisał nie chce ani jej ani mnie tylko pojawi sie ktos trzeci