Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy on cos czuje do eks?

Polecane posty

Gość makal
regres wybacz ale nie musisz czytać wałkuję bo mu ufałam ufam ludziom /:)

Gość makal
nie uzalam się wiem może jestem naiwna ale zależy mi na nim dobrze się z nim czuję on jest bardzo przekonywujący mówi otwracie ze niczego mi nie obiecuje ze tez sie dobrze ze mna czuje a ta byla hmm jest bardzo ładna zgrabna no rzeczywiście ale jak on mowi jest klotliwa i Go zawiodła i ze jej nie kocha tylko lubi miłaby kłamać wszystkich bo jej mowi to samo tylko po co

Gość inzebisha
ile masz lat i ile lat ma Twój amant? Wiara w ludzi, otwartość na świat to dobre cechy ale nie zwalnia Cię to z analizy tego co się wokół Ciebie dzieje, z myślenia jak sugeruje Regres. Nie oburzaj się bo podobne schematy powtarzają się często pośród ludzi dlatego tak łatwo komuś z boku to ocenić i wyłowić takie rodzynki. Nie stawiaj siebie od początku w roli 5-go koła bo będziesz potem cały czas powielała podobny schemat. Przemyśl tę sytuacje, obserwuj co się dzieje, obserwuj zachowanie tego chłopaka a nie koniecznie czepiaj się tego co on mówi. Różne rzeczy się mówi ale to czyny i nasze zachowanie mówi więcej o nas samych niż nasze słowa.

tylko po co" cofnij sie na poprzednia stronę topiku i poczytaj co ludzie ci pisali nie chce mi się tego na nowo powtarzać wystarczy że ty wałkujesz w kółko to samo

Gość makal
ja się nie oburzam na regresa cenię jego zdanie to facet i nie ma cierpliwości do mojego psioczenia i powtarzania tego samego ja mam 26 on ma 34 lata ta jego była ma 29 lat byli ze sobą 1,5 roku mieszkali razem

Gość napewno nie jestes kims na
tyle waznym,by zerwal kontakty ze swoja ex. Jestes na zabicie wolnego czasu. Jak sie poznaliscie,to wazne... ???

Gość z ex jest fajny sex
Dopiero 5 miesiecy niby sie ,,rozstali''. Jak u niej zimno to przez kilka dni on ja ogrzewa,by nie zmarzla. Na bank sypiaja ze soba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość makal
my sie poznaliśmy przez swoich znajomych ja tez widzialam ale nie poznałam ona nie ma nikogo jeszcze jest wolna oni sie nawet teraz kłócą mówią sobie nieprzyjemne rzeczy ze zrywaja kontakt nie bede dzwonic i pisac i za chwile slysze ze rozmawiaja on jedzie jej zrobic zakupy i zawiezc bo ona sie zle czuje albo jedzie z nia na caly dzien do ikei bo che cos sobie ona kupic widzialam jak raz sie szykowal na spotkanie z nia kapal sie ubral sie w koszule i marynakre wypachnil

Gość makal
nie sypiaja on mi mowil i akurat tego pewna jestem zreszta znajomy wspolny ich mowi ze ona taka jest ze bez związku nie będzie seksu

Gość z ex jest fajny sex
Zakochalas sie w nim ? Rany dziewczyno postaraj sie go jakis czas unikac !!! Jak czesto sie spotykacie ? Daj mu jakas wymowke np.urodziny cioci,duzo nauki,chory pies. Niech Cie nie widzi jakis czas.Jesli wtedy nie zateskni to jestes tylko dobra znajoma. Bardzo zabiegasz o kontakty z nim,pierwsza dzwonisz i wpadasz do niego ? KONIECZNIE IDZ OD DZISIAJ NA DYSTANS !

Gość makal
on mowi ze jej pomaga bo ja lubi a nie kocha

Gość makal
dzwonię i on czasem sie ze mną spotka czasem gdzies ywjdziemy całowanie jest wtedy gdy troche wypijemy tak normalnie to nie mi na nim zalezy on powatrza ze ona nic nie znaczy dla niego ale ja lubi i lubi spedzac z nia czas ale do niej nie powroci a czemu oni sie klocą? podobno potrafi byc dla niego niemila on dla niej tez i pozniej znow ze soba rozmawiaja ja nie wiem co mam robic serio

Gość z ex jest fajny sex
ON ma 34,ona 29 i sypiali ze soba 1,5...a teraz nocuja razem czasami (oboje wolni ) i nie spia ze soba ? BZDURA !

Gość makal
on mowi ze nie pewnie jakby ona sie zgodzila ona gobardzo kochala ale nasz wspolny kolega mowi ze ona ma zasady jest zwiazek jest sek nie ma zwiazku nie ma seksu ale jak jest naprawde to nie wiem ten kolega tez mowi mi zebym sobie odpuscila bo on niby jej nie chce a nons top przy niej jest

Gość z ex jest fajny sex
Mam 10lat wiecej niz Ty. Radze Ci DYSTANS.Postaraj sie jakis czas go nie widziec. Nie lubie gierek,ale w tej sytuacji nie ma chyba wyjscia.

Gość makal
ale myslisz, że ją on kocha? czy mu zalezy? czy mozna tak być dobym dla byłej? i to zwykłe lubienie?

Gość z ex jest fajny sex
Te czekoladki w ksztalcie serca mowia same za siebie. Ludzie gdy sie kochaja tez sie kloca i mysle,ze czesciej niz Ci co sie tylko lubia. Mysle,ze on kolezenswem z Toba probuje wzbudzic w niej moze zazdrosc ? Mi to u nich wyglada na przejsciowy kryzys. Jestes mloda,po co Ci taki ,,starszy'' ? z balastem w postaci wiecznej ,,ex'' u boku. ??????????????????????????????????

Gość makal
no jak uslyszlam co jej kupił kwaitka w doniczce te czekoladki serce wedla i jej ulubioną bezę jak to ujał '' zeby miała przyjemność'' myslalam ze padnę a ona wjego urodziny mu tylko na fb zyczenia zlozyla z taka wklejona kartką butelki wina ze swieczka w srodku to on ze super dziekuje i takie trafione

Gość karolciaoko
kochana jedno się mówi a drugie czuje... naiwna jesteś aż ręce opadają... ty widzisz to w innym świetle bo coś do niego czuje ale uwierz mi on prędzej do tamtej wróci niż do Ciebie. wierz mi albo nie.

Gość makal
on powtarza ze nie wroci do niej to on ja zostawil z drugiej strony ona nie nalega z tego co wiem tylko przyjmuje to spokojnie ze nie sa razem może oni siebie potrzebują nadal a jak poznaja takich ktorzy im podpasuja to sie wtedy definitywnie zerwa kontakt

Gość makal
hallo jest tu ktos jeszcze?

Gość makal
co sadzisz...... nie chce byście mi potwierdzili moja teorie tylko sie wypowiedzieli

sadze, ze eks jak sama nazwa wskazuje jest przeszloscia jesli ktos utrzymuje kontakt z przeszloscia to nie moze miec dobrego kontaktu z terazniejszoscia

Gość makal
ale skoro jest eks to po co on sie z nią kontaktuje?

Gość makal
on nie moze zyc bez niej cy co?