Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy on cos czuje do eks?

Polecane posty

Gość bambiska
Jezu, dziewczyno...no pewnie, ze on ja kocha! Swiadcza o tym jego wszystkie czyny i gesty.

Gość korek karolek
ale naiwniara!

Gość ltktklhjrt
zakochana....

Gość korek karolek
No to ma pecha, bo on NIE jest w niej zakochany ;-)

Gość zadikon
:z

Gość makal
to nie na walentynki dostała tylko na imieniny ta bombonierkę fakt on mi nic nie obiecywał i nie obiecuje ale mi na nim zalezy sam mowi ze to zła kobieta ze jej nie kocha nie chce do niej wracac , ze jest klotliwa ze nadurzyla jego zaufania ze sie z nia męczył ze wiecznie sie z nim klocila wiec o co kaman z jego czynami fakt spotyka sie z nia pomaga , spedza czas jezdzi zawozi gdzie ona chce obiady jej do pracy kilka razy zawiozl ale podobno martwil sie ze malo je i strasznie zeszczuplala a i tak szczupla byla

Gość bambiska
no dobrze, ale co ty dostals na Walentynki od niego?

Gość makal
nic

Gość bambiska
no wlasnie - NIC! a tamtej napewo cos dal.....daj sobie z nim spokoj, bo pozniej bedziesz zawiedziona.

Gość makal
ale nie rozumiem faceta zapiera sie ze nie chce jej a ma z nia coagle kontakt nie wiem czy wybiera spotkanie z nia czy ze mna ale wiem ze duzo sie z nia spotyka

Gość bambiska
Facet tak ma, a ty sie doszukujesz nie wiadomo czego. Do Ciebie nie zywi zadnego uczucie to jest pewne. I nawet jesli niby traktuje was obie jako kolezanki, to chyba sama widzisz, ze ja traktuje inaczej....i niestety dla ciebie, ale wyglada, ze ja kocha...

Gość makal
dzis dzień kobiet zlozyl mi zyczenia smsem:((( ciekawe co dla niej przygotowal

Gość makal
on jej mowi ze jej nie kocha nie chce jej ze go umeczyla ze jej nie ufa i szuka swojej fali to jak moze cos czuc do niej

Gość bambiska
Moze sie z nia tylko drazni. ...a ty wiedzac jak traktuje (nie co mowi) ja i Ciebie, odpowiedz sobie na pytania na ktorej mu bardziej zalezy....

Gość makal
zawsze szczery Ty jesteś facetem powiedz czy facet ktory nie chce dana kobiete mowilby jej w twarz ze nie kocha nie chce i nie wroci? po co miałby tak robić czując coś nadal do niej chyba faceci sa konkretni jak nie chca to mowia jak chce to tez to jasno mowia

no wariatka :) jestem pewien ze jak topik osiągnie 100 str ona będzie sie pytac o to samo

Gość makal
zawsze czery zawsze tak wyzywasz ludzi? rozumiem ze sie powatrzam ale od durnot mnie nie wyzywaj

Gość bambiska
no dobra, to co dostalas od niego np na imieniny? Czy ci zaprosil abys u niego spedzila noc?

Gość fererooo
ten temat to chyba prowokacja, nie wierze ze na swiecie sa takie tępaki jak autorka. Po chuj ciagle podnosisz ten temat i pytasz sie wkołko o to samo? Kilkanascie osob odpowiedziało zgodnie na wszystkie twoje pytania a ty dalej zadajesz to samo pytanie. Czekasz az ktos ci napisze ze on cie kocha? Nawet jesli z nią nie chce byc to z toba i tak nie bedzie bo jestes przyglupem wiec stwarzasz sobie fikcyjne problemy ktore dotyczyc cie nigdy nie bedą

Gość fererooo
Odpowiadam raz jeszcze. 1. Kocha ją 2. Chce z nią byc i bedzie, za miesiąc albo rok 3. To co mowi nie ma znaczenia jesli jego zachowanie swiadczy wyraznie ze ja kocha. Mowi ze nie kocha bo nie chce zeby czula sie zbyt pewnie bo prawdopodobnie sporo przeskrobała. 4. Z tobą nigdy nie bedzie. Jestes jego głupawą kolezanką i pewnie by cie wysmiał gdybys postawila mu jakies ultimatum, zresztą nic ci nie obiecywal masz jeszcze jakies watpliwosci?

Gość makal
wlasnie mi napisal ze byl u swojej byles w pracy cos tam jej zawieżć i odebrać swojego i ze złożyl jej tylkożyczenia bez kwatka ale ona sie wczoraj i dzis z jakimś gościem spotkać ale nie dal jej kwiata

Gość makal
no ale ja olal wlasnie mowi ze jej tak zwyczajnie zlozyl zyczenia i nie widzą się dziś bo ona z jakims gosciem sie umowila wczoraj ja zapraszam na zupkę bo glodna byla w pracy ale nie przyszla to moze on sie obrazil?

Gość bambiska
no, ale pojechal do niej i jej osobiscie zlozyl te zyczenia!!! a tobie NIE! Powiedz, dlaczego ty nie chcesz zrozumiec, ze on nie ma nic do ciebie??? Napisz czy cie wszedzie wozi, we wszystkim pomaga, jest na kazde twoje skinienie?

Gość fererooo
nie wierze w to co czytam. Naprawdę mam nadzieję ze to prowokacja

Gość makal
ale mowi ze byl dla niej niemily a byl w interesie odebrac swoj kabel a jej oddac gry

Gość makal
mi zlozyl telelfonicznie