Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy on cos czuje do eks?

Polecane posty

Gość makal
myslisz że On ją kocha? skoro sie troszczy dba pomaga umeblował jej mieszkanie po rozstaniu dal jej telelwizor, komputer dvd , odkurzacz itd pomaga zawozi na zakupy zaprasza na obiadki na imieniny kupil jej bombonierke kwiatka i beze ktora ona lubi ciagle jest przy niej chodzmowi ze to tylko kumplowanie stroi sie w marynarki koszule i perfumy na spotkanie z nia czy to uczucie do niej czy zwykla troska

Gość to tylko ja----
tak, on ja kocha a cienie NIE taka prawda daj se spokoj, rozejrzyj sie za innym facetem !

Gość hahaha hehehe
moj nie mieszka z nami juz prawie rok jak czytam co mowi tobie to tak jak bys byla ta jego kochanka tez sypia u mnie czasem bo niby chce pobyc z dziecmi tez mowi,ze mnie nie kocha a ja ze go nienawidze a dzwonimy do siebie codziennie niby tylko o dzieciach pogadac a tak naprawde rozmawiamy nawet o NIEJ uciekaj dziewczyno taki facet jak moj ex maz nigdy sie nie uwolni do konca by byc z toba

Gość makal
ja nie jestem jego kochanka pomyslama tylko ze mogloby byc cos fajnego miedzy nami on jest bardzo madry dowcipny wesoly i meski daje poczucie bezpieczenstwa czuje sie z nim dobrze bardzo dobrze no ale nadal pomaga tej bylej ale czy by to cos zmienlo gdyby mi nie mowil o niej? chyba nie? skoro robi to wszystko dla niej

Gość makal
halllo powiedzcie cos jeszcze dzis do niego pisala alemowi ze zignorowal czyli ma ja gdzies skoro ona dostaje od wczoraj ignora od niego mowi ze on jest tylko koleg ze tylko jej pomaga bo kiedys byla dla niego waz na i nie umialby inaczej teraz sie zachowac w stosunku do niej ale ze to nie milosc to jego slowa wierzyc?

Gość a Ty na bank
juz z nim spalas autorko ! inaczej olalabys go juz dawno.

Gość makal
nie spalam z nim nawet tego nie bylo ehhh

Gość makal
myslicie ze on ja kocha? pisala do niego ale ja olal i spotkal sie ze znjomą nie odpisuje jej ale to moze zloslwie przez te jej randki?

Gość ewry monent miśki
nie wiem jak udało mi się przeczytać to w całości :D powiem jedno JA PIERDOLĘ!!!!!!!! :D ale pranie mózgu :) a autorka ma rozdwojenie jaźni :o i według mnie to pisze ta psycholka malska :) ona tak w kółko tu wertowała o zachowaniu swojego byłego, o tym, ze dał jej bombonierke w ksztalcie serca na imieniny i co to znaczy i wiele innych szczegółów się zgadza tu dwa z jej topiców http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5134454 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5134492