Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy on cos czuje do eks?

Polecane posty

naturalne że człowiek cos czuje w koncu by nie byl z tymi osobami kiedys, szczególnie po rozstaniu. inaczej bylibysmy maszynami.

Gość makal
to kocha czy to tylko sentyment

Wiesz autorko ja to jednak muszę Ci podziekować, bo przy Tobie uczę się cierpliwości. ;)

Gość pitulinka
nie ma watpliwosci KOCHA ja, chce sie o NIA troszczyc i zalezu my na niej!!!

Gość makal
wybaczcie wiem ze upierdliwa jestem ale chce wiedziec czy to sentyment i przejdzie czy to uczucia glebsze

Gość pitulinka
Facet ktory sam niby zrywa znajomosc, nie ma sentymentu do bylej....wiec tu nie o sentyment chodzi.

Gość co z tym dystansem
Nie odpowiadasz mi wciaz....CZY JESTES W STANIE POJSC NA DYSTANS I NIE MIEC Z NIM ZADNEGO KONTAKTU PRZRZ TYDZIEN CZY DWA ??????!!!!!!

Gość ale bekaaaaa
no przecież jasne, że gdyby ja kochał to by od dawna byli razem, on Ciebie skrycie kocha a do niej ma sentyment, ma wyrzuty skórne ze stresu że ją porzucił...nie martw się na 45382 stronie wydarzy się coś co zaskoczy nawet ciebie, zapytasz bowiem : czy on coś czuje do niej czy to tylko sentyment.....fajne, mojej koleżanki syn ma częściowy autyzm, on tez się tak przycina myśleniowo, z chęcią pośledzę ten wątek, gdyż zapowiada się na stron wiele..pozdro dla cierpliwych

Gość makal
pitulinka to o co niby chodzi?

Gość zielony_chwast
ja pierdziele, ledwo przebrnęłam przez te 7, 8 stron. jak możesz dziewczyno być tak naiwna i cały czas wmawiać sobie, że on jej może nie kocha? z Twoich opowiadań każdy Ci powie to samo: że ją kocha i to tylko kwestia czasu, gdy wrócą do siebie na dobre. Nie wiem, czy to był podszyw o tym, że wczoraj się upił. Jeżeli tak było, to tu masz kolejny dowód, kiedy się facet najczęściej upija? gdy jest BEZRADNY, bo strasznie go wkurwia, że kobieta, którą kocha poszła na randkę z innym facetem i choćby sam siebie i innych próbował oszukać, to właśnie tak jest. Daj sobie spokój, olej go, bo będzie się to za Tobą ciągnęło jak smrórd w gaciach a żadnych korzyści tak naprawdę.

Gość makal
on jej mowi ze jej nie kocha i nie wroci

Gość makal
zielony chwast wiec to ze jej pomaga ze sie o nia troszczy, ze spedza z nia czas kontaktuje sie pod pozorem roznych spraw z nia swiadczy ze nadal cos czuje? dzis chciala sie z nim spotkac i mial do niej pojechac ale poziej jej napisal ze kuzyn do niego przyjezdza i nie da rady ciekawe moze robi to celowo bo ona wczoraj randke miala wiem ze ja pytal jak sie udala radnka czyli go to jednak interesuje bo inaczej by nie zapytal

Gość zielony_chwast
wiec to ze jej pomaga ze sie o nia troszczy, ze spedza z nia czas kontaktuje sie pod pozorem roznych spraw z nia swiadczy ze nadal cos czuje? helllooo ziemia do Ciebie!!! tak się zachowują ludzie w związku, na dodatek w takim, gdzie jest wielkie uczucie. dobra to musi być prowo, nie karmię więcej trola

Gość makal
nie ma takich ludzi zeby to robili z sympatii?

Gość makal
zielony chwast poprostu on tak czesto powtaza ze nie chce nie kocha ze ja w to uwierzylam i nie chce slyszec ze jest inaczej ale macie racje ona tez musi go kochac skoro pojechala gotowac mu zupe bo sie zle czul a on ja poprosil o to nie kogos innego

Gość nothinnnngelseeemattters
jesli jest twoim dobrym kolega zapytaj sie go... Dlaczego ludzie tak sobie utrudniaja zycie.. a moze on tak mysli a moze tak... Litosci dziewczyno widac ze ci zalezy wiec mu to pokaz.. byc moze wyleczy sie z ex! powodzenia :)

Gość zirkoklkmnn
Co z tym dystansem ? Pytam 5-raz !!!! Jestes wstanie odizolowac sie od niego i jego ex i ich spraw ??? Tak ze dwa tygodnie dac spokoj.???? JESTES WSTANIE TO ZROBIC ? CZY JESTES OD NIEGO UZALEZNIONA ?

Gość makal
jestem bo my sie nie widujemy czesto bardziej rozmawiamy ze soba tel albo sms

Gość a jak daleko
od siebie mieszkacie?

Gość makal
nie daleko

Gość makal
ja mam dosc on sie nia przejmuje zajmuje pomaga troszczy niby mowi ze nic nie czuje do niej ale chyba tak nie jest do mnie na bank bo jest weekend a on nic nie proponuje pewnie z nia sie jakos ustawi

Gość makal
oleje bo jemu na niej zalezy a ze niby jest kolezanka moze tak mu latwiej \ o tym myslec kocha ja tylko nie wie co ma zrobic

Gość kukunamuniuduze
tak jest na 1000000000000000 % !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość makal
on j kocha to pewne no martwi sie o nia zeby nic jej sie nie stalo zlego zeby miala dobrze ehh

Gość makal
a ja kocham go ale on chce ja tylko nie moze jej tego powiedziec teraz bo za duzo zlego zrobila ale on wie ona go kocha

Gość no to tego tam
Tylko wydaje Ci sie,ze kochasz.... Ile Wy sie znacie ? Milosc wypracowuje sie latami.

Gość makal
znamy sie 6 miesiecy tak blizej a wczesniej tak znajomi poporstu on ja kocha pewnie

Gość mnjuji
Czyli guzik sie znacie,a Ty piszesz o milosci. Wyjdz do ludzi.Idzie wiosna.:) Poznasz napewno kogos kto bedzie Ciebie wart🌼