Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy on cos czuje do eks?

Polecane posty

Gość ale bekaaa
tak tak, masz rację, tak jak mówisz, nie inaczej

Gość makal
ale beka to skoro ja tak kocha to czemu do niej nie wroci? czemu mowi ze jej nie chce ?on nie ma 5 lat wiec tak by sobie nie gral czy po zerwaniu nie moze byc zwyklej przyjaźni? moze ja szanuje? lubi

Gość )(*^&(*
Autorko czy jesteś może idiotką?

Gość ale bekaaa
ale on kocha ciebie nie ja, ja tylko lubi, ty jestes dla niego kims wyjatkowym, jemu ona jest zupelnie obojetna, no co ty z ta miloscia do niej teraz wyskoczylas, on jest twoj

Gość ale bekaaa
Nie zadreczaj sie negatywnymi odpowiedziami forumowiczów, oni nie wiedza nic o zyciu, ty i tak najlepiej wiesz jak jest, wiec badz spokojna on i ciebie pokocha, masz szanse itd i tp ect

Gość makal
nie jestem idiotka nie moge tylko uwierzyc ze ktos kto zostawia kogos bo jak twierdzi ze go nie kocha moze myslec inaczej

Gość ale bekaaa
a skad ty wiesz co ktos mysli? a zgadniesz o czym ja teraz mysle? i nie jestes idiotka, tylko sie zakochalas

Gość )(*^&(*
To do cholery jasnej uwierz!!!! Niedobrze mi od czytania tego samego wkółko niemoto.

Gość makal
no wszyscy mowia ze on ja darzy uczuciem itd na podstawie tego co napisalam i co wiem tu juz nie chodzi o mnie czy on mnie chce czy nie tylko jezeli nie jest mu obojetna to katuje siebie i ja

Gość Ta myśląca
Dostałaś już wszystkie możliwe odpowiedzi, wszystko już zostało napisane i streszczone, czego Ty kobieto jeszcze chcesz???

Gość makal
wiedziec czego on chce bo mnie wkurza

Gość Ta myśląca
To jego zapytaj, a nie nas. Z resztą daremny trud wyjasniania Ci czegokolwiek, bo przez te 7 stron tematu niczego nie zrozumiałaś. Szkoda czasu... dobranoc.

Gość Wqmjaw
Autorko jestes tak naiwna ze po prostu jebnij se grzywka o parapet to zmądrzejesz moze..

Gość ale bekaaa
Wiesz co, inni go nie znaja tak dobrze jak ty. On jest z cal apewnoscia inny niz wsyzscy mysla. W zasadzie to ty jestes pewna tego ze on jej nie chce ale tylko tak pytasz, ot tak. czego on moze chciec od niej od ciebie. Z toba sie napewno ozeni a z nia tylko na kolezenskiej stopie. Bo wesz teraz jestescie kolegami, ale napewno cos wiecej z tego bedzie..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Gość ale bekaaa
Niech mi ktos powie ze w dniu baskim za duzo wypilam bo to sie nie dziej enaprawde...

Gość makal
ok macie racje moze i on ja kocha mnie ma gdzies

Gość BAMBISKA
No jak by nie patrzyl, on do niej cos czuje....Biedny, zalamany, ze sie wczoraj z kims spotkala, schlal sie, zapil smutki. A ciebie olal.....w dzien kobiet...

Gość makal
ale on jej sam kiedys mowil zeby kogos poznala ze jej nie chce ze nie sa blisko zwiazani no tak ale za chwile i tak sie z nia spotka martwi sie doradza pilnuje by zrobila wszystko co da jej komfort nie sa razem a on sie wszystkimi jej problemami przejmuje pomaga doradza

Gość korek karolek
No to sama widzisz, ze caly czas do niej cos czuje! nie oszukuj sie i znajdz sobie faceta ktory postawi na ciebie. Ona nigdy nie zniknie z jego zycia....

ok macie racje moze i on ja kocha mnie ma gdzies " ja pierdole tyle stron trzeba było poswiecić by w koncu zrozumiała

Gość makal
ja rozumiem juz dawno tylko nie rozumiem jak moze tej bylej powtarzac ze jej nie chce a widac ze nadal cos czuje tyle osob zgodnie to stwierdzilo ze bylej az tak sie nie pomaga i nia nie przejmuje jej problemami itd

czyli co ? zamykamy temat ? czy wałkujemy dalej to samo od początku?

Gość makal
regres ale powiedz ty facet jestes czy ty bylej kobiecie ktora zostawiasz mowisz ze jej nie kochasz ale pomagasz jestes w jej zyciu 5 miseicy mowil bys ze nie kochasz jak kochasz i chcesz?

Gość makal
odpowiedz na pytanie i juz koniec rozmowy

Gość makal
czyli czuje On coś do niej ale te zle rzeczy ktore byly miedzy nimi nie pozwalaja mu wrocic boi sie ?

Gość makal
czemu?