Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrth

WSPÓŁCZUJĘ SPRZEDAWCZYNIOM W ODZIEŻOWYM

Polecane posty

Gość wrth

SĄ dla klienta zwykłymi służącymi . muszą odwieszac i zapinac upocone, wymierzone przez nas ciuchy

Gość filmomanka
To są obierki ludzkości. Ja pluje na te kobiety. Śmiecie. Często specjalnie biorę jakiś ciuch i rzucam go na podłogę. Bawi mnie upodlenie w ich oczach!

Gość =Realnick=
Z darmo tego nie robią. Lepsza taka praca niż siedzenie w domu na zasiłku - albo i bez 🖐️

Bycie sluzaca tez praca - w ciepelku, za pieniazki. A ja nie przymierzam ciuchow na brudne cialo i zawsze odwieszam je na miejsce.

powiem wam tak, jak przez rok pracowalam w sklepie odiezowym, i baaardzo sobie dobrze to wspominam:) wiadomo, czlowiek kultularny nie bedzie traktowal sprzedawcy jak smiecia! sam potrafi wziasc i odwiesic ubranie na wieszak skad go wziela, ale sa osoby durne jak but, to wiadome, chca zaistniec wsrod najczesciej kolezanek z ktorymi przychodza, i chca sie popisac co to nie one... ale dziecinne zachowanie mi wisialo tak samo jak one, bo to one sobie opinie wyrabialy nie jaaa.... sa ludzie normalni i ci mniej normalni i za kazdym razem trafi sie na obydwie grupy nie zaleznie od rodzaju pracy jaki sie wykonuje i tyle!