Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka_wraca_do_PL

wątek dla mających dość PO ale niechcących PIS!!! (bez PIS trolli!!!)

Polecane posty

na zmwyak to polacy zaczeli wyjezdzac jak tylko byly pozwolenia na prace i zaden pis tutaj nie ma nic do gadani a wtej kwestii oni nie uciekali przed ich rzadami tylko uciekali bo nie mieli co tutaj zryc

Gość bez sensuuuuuu
Autorko dałaś się wciągnąć w głupią rozmoe, miało być o alternatywie dla 2 największychpartii w karju, a spierasz się o PiS, dałaś się wmanewrować w głupi temat bo tu i tak nikt nikogo nie przekona. Ja również nie jestem zadowolony z PO, ale nigdy nie zagłosuje na PiS.

no tak nie mieli za co jeść i wyjeżdzali, ale teraz jak nie mają za co jeść to wina obecnego rządu fajnie sobie wszystko tłumaczycie obecny rzad nic nie robi zeby porpawic zycie zwyklym obywatelom bo w tym kraju tylko bogaca sie ci co juz cos maja a innych maja w dupie idz do sklepu i zobacz ile co kosztuje jakie placi sie rachunki a jakie sa pensje popytaj zwyklych obywateli jak zyje im sie we wlasnym kraju czy stac ich chociaz raz do roku na porzadne wakcje tutaj na poziomie zyje od 5 do 10% ludzi w ktorych ja tez sie mieszcze a mimo tego nie glosuje jak moja rodzina na PO bo po prostu uwazam ich za skonczonych kretynow

Gość bez sensuuuuuu
to licz :-) ja sprawdzę :-) :-P

tak wszystko sobie tlumaczycie na swój sposób ok ceny zdrożały ale miałam kolezanke która pracowała za minimalna stawkę za czasów pis i dostawała ok 700 zlotych teraz też ma minimalna stawkę zarabia około 1000 więc nie tylko ceny się podniosły i ja też powtarzam nie jestem zadowolona z rzadów PO ale nigdy nie zagłosuje na PIS

jest źle bo jestesmy w unni ktora ma 0% wzrostu i wprowadzamy te same przepisy co unich tak jak za czasow zaborcow wprowadzalismy ich prawo skoro wprowadzimy te same prawo to bedziemy tez sie tak samo rozwijac

[zgłoś do usunięcia] smerfetka_wraca_do_PL powiem ci dlaczego można bronić!!! płód rośnie w kobiecym ciele i kobieta ma prawo decydowac co się dzieje w obrębie jej ciała!!!! tak jak każdy inny człowiek. i tak jest aborcja jest łatwo dostępna ale udajemy, że tego nie ma walić podszywy każdy i tak rozpozna tempego podszywca z twojej wypowiedzi wynika ze jestes szowinistka po pierwsze nie w obrebie ciala tylko jest to juz osobny organizm

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
autorko o jakich rzadach PIS mowisz skoro od 20 lat po obaleniu komuny prawica -PIS rzadzila tylko pol roku - premier Olszewski i niecale dwa lata premier Kaczynski a spolka SLD I PO dawna UW pozostaly czas RZADZI W TYM kraju pomysl kobieto o jakich rzadach piszesz skoro zeby wprowadzic nowa ustawe potrzeba czasu a oni tego czasu nie mieli ?

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
powiem ci wiecej wszystko wskazuje ze za chwile to PIS bedzie rzadzic (bo ludzie sie wkur ..) wiec nie wracaj do tego kraju bo cie faszystowskie rzady Jaroslawa w brunatnej koszuli dopadna he he

ciezko bedzie ten syf posprzatac potrzeba by na to czasu spokoju no i rozliczenia tych wszystkich mord co tak krzycza zebysmy skonczyli z ta przeszloscia a wlasnie kurwa ze nie rozliczmy te mendy i zacznijmy budowac ten kraj od nowa bo to wstyd zeby 40 miliony kraj byl tak zacofany jak jakis bangladesz

no tak PIS rządził to nie byli niczemu winni a ci rządzą o wiele krócej i już sa winni całemu złu świata!!! tłumaczycie sobie na swój sposób wszystkie zle zjawiska w tym kraju ( nie mówie, że niektórym nie jest winne PO), ale bierzecie kazdą rzecz typu niskie zarobki czu biedni emeryci i winicie za to PO jakby wczesniej tego nie było, a teraz miałoby się od razu cudownie zmienić na gorsze!!!

no tak PIS rządził to nie byli niczemu winni a ci rządzą o wiele krócej i już sa winni całemu złu świata!!! o wlasnie tutaj pokazala swoja wiedze:D

no tak PIS rządził to nie byli niczemu winni a ci rządzą o wiele krócej i już sa winni całemu złu świata!! wyjasnij tylko to i juz ci odpuszczam :D

tłumaczycie sobie na swój sposób wszystkie zle zjawiska w tym kraju ( nie mówie, że niektórym nie jest winne PO), ale bierzecie kazdą rzecz typu niskie zarobki czu biedni emeryci i winicie za to PO jakby wczesniej tego nie było, a teraz miałoby się od razu cudownie zmienić na gorsze!!!

no tak PIS rządził to nie byli niczemu winni a ci rządzą o wiele krócej i już sa winni całemu złu świata!! wyjasnij tylko to i juz ci odpuszcza

no tak PIS rządził to nie byli niczemu winni a ci rządzą o wiele krócej i już sa winni całemu złu świata!! wyjasnij tylko to i juz ci odpuszcza