Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka_wraca_do_PL

wątek dla mających dość PO ale niechcących PIS!!! (bez PIS trolli!!!)

Polecane posty

nie jestes kobietą więc nie wiesz co to znaczy ciąza, teraz kobiety jeżdżą do czech tabletki aborcyjne można kupić bez problemu!!! czemu sie okłamywac że czegoś nie ma jak mozna mieć to pod kontrolą. tak samo z marichuną możny by mieć to pod kontrolą żeby mafia i skorumpowana policja na tym nie zarabiała!!! ale lepiej udwać że tego nie ma a dostęp do narkotyków jest tak powszechny jak do alkoholu!!!

ten wasz konserwatyzm to tylko udawanie że czegoś nie ma gdy tak naprawde jet to w rozkwicie!!! gdyby chociaz te rzeczy byłyby legalne to państwo by to kontrowlowało i niedopuszczało do prawdziwych tragedi jak śmierc kobiety po źle przeprowadzonymz abiegu aborcji czy jakies trujące mieszanki marichuany prowadzące do zatrucia...

no coz i tu znow wykazujesz sie brakiem wiedzy ... napewno twierdzisz ze polska to kraj malo tolerancyjny ....nic blednego tolerancyjna polska konserwatywna sarmacka składała sie !!!!Rzeczpospolita Obojga Narodów ktorej powroty wielu sie obawia sklad to:60% polakow reszta to ukraincy zydzi niemcy i inne mniejszosci narodowe nie stety w czasie komuny ten odsetek spadl --

a ja uwazam ze nasz kraj jest bardzo tolerancyjny nigdzie nie bije sie ani nie gania po ulicach czarnych pedalom i roznym zbokom pozwala sie urzadzac imprezy kazdy tutaj moze normalnie zyc krzyk podnosza jacys chorzy ludzie i tyle

może źle się wyraziłam ale też uważam , że nasz kraj jest dość tolerancyjny i to cieszy :) ale zadrza się częste chamstwo typu je**ne żydowstwo, pierdolo***ne pedalstwo itd. nie będe udawac, że tego nie ma i nie boli :)

coz wydaje ci sie ze wszystko mozna miec pod katrola i ze gdyby nie konserwatyzm to nie byloby zatruc itp poglad ten calkowicie znosi nie wiedze na ten temat jesli zajdzie sie w ciaze(bo kazda osoba musi miec ta swiadomosc uprawiajaca sex i brac odpowiedzialnosc za swoje czyny) kazda madra kobieta wie ze lepiej dziecko urodzic niz poddac sie skrobance i na zawsze stac sie nie zdolna do rodzenia

może źle się wyraziłam ale też uważam , że nasz kraj jest dość tolerancyjny i to cieszy ale zadrza się częste chamstwo typu je**ne żydowstwo, pie**olo***ne pedalstwo itd. nie będe udawac, że tego nie ma i nie boli no i co z tego czego to ma niby dowodzic? ja tez jestem przeciwny tym paradom np i co ? nie moge byc?

tu nie chodzi o sam sex ale rózne sytuacje życiowe które nie pozwolą na zachowanie godności swojej ani swojego nienarodzonego dziecka, rozstania, utraty majątku, często brak predyspozycji rodzicielstwa. chęć posiadania dziecka to sprawa prywatna i państwo nie powinno sie do tego mieszać. W Polsce sa nawet zakane tabletki poronne które można podajże stosować do 2-3 miesiąca, ale i tak każdy mieszkaniec większego miasta ma do nich bardzo łatwy dostęp prawie jak pójście do zwykłej apteki, ale udajemy że tego nie ma...

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
Autorko szczerze mówiąc zajmujesz sie "TEMATAMI PODRZUCONYMI PRZEZ MEDIA GLOWNEGO NURTU " typu nietolerancja Polaków czy niezgoda Katolików na aborcję - zrozum jesli jesteś katolikiem to dekalog mówi NIE ZABIJAJ i my bedziemy przeciwko Eutanazji i Aborcji i juz. Nie interesujesz sie jednak tym ze PO wraz z SLD i RP probuja przeforsowac w Polsce GMO czy chca ograniczyc Wolność Mediów. Uwazasz ze to ze Polska wpuscila do siebie europejskie markety ktore nie placa podatkow jest w porzadku ? Rozejrzyj sie i zobacz co dobrego zrobiło Twoje PO wraz z SLD czy obecnie RP ...to to samo dziadostwo !

w kazdym kraju zdarza sie chamstwo i ksenofobia takim jak rosja chiny izrael ale ci ludzie sa dumni ze swojego kraju wiec dlaczego i polacy maja nie byc

chodzi mi o to, że katolicy nie powinni decydować o sprawch innych, jakos nie widziałam polskich katolików protestujacych przeciwko wojnom czy takich sprawach jakim sie dzieja np. w korei północnej. za to wtrącacie się w cudze prywatne sprawy i ciała!!!

głowne tematy dla Polski to gaz lupkowy i rozdane koncesje za bezccen wojsko w polsce gospodarka i edukacja oraz porzadek publiczny te wszystkie dziedziny sa w polsce zaniedbane lepiej wydac kase z fudnuszy na patenty naukowe niz na pseudo projekty i na szkolenie ludzi przekretow to kasa idzie w bloto

tak samo antykoncepcja jet wbrew nauce kościoła szkoda, że tego nie zabronicie!!! nie wszyscy żyją wartosciami katolickimi nawet sami katolicy nimi nie żyja więc dajcie spokój bo wygrywacie tylko na papierze!!! dostęp do aborcji w dużym mieści jest taki jak do zwykłego lekarza i nic tego nie zmieni

nie widziałem tez ludzi którzy nie byli by katolikami a protestowali by przeciwko mordom na katolikach w takich krajach jak egipt indie czy chiny czyzby strach ??? a ktooz jak nie katolicki misjonarz jezdzi do afryki azji moze ludzie z RP tam jezdza i niosa podstawowa pomoc ??

aborcja to ciezki temat to nie mozna od tak sobie pozwolic na usuwanie ciazy bo ktos ma widzi misie ty tez jestes zlepkiem komorek prawda tak samo jak płód tak

w sumie tak mozna pozwolic zabijac nienarodzone dzieci skoro nic nie zrobili mamie madzi to co tu zabraniac ja tak mysle ze do roku powinna moc matka decydowac co z dzieckiem czy ma zyc czy nie bo przeciez jak ma 6 miesiecy to co ono wie o bozym swiecie?

mowisz ze do czech jezdz kobiety a ja do czech to ma za darmo widocznie nie znasz hisotori narodu czeskiego to naród wielce zniemczony i w wieku XVII i XVIII bardzo zniszczony wyludnialy i tylko dzieki biednym chlopa sie odrodzil co do Ciebie smerfetko widac ze masz braki w wielu dziedzinach typu historia i inne nauki spoleczne

DZIWIE SIE ZE ZWOLENNICY ABORCJI W OGOLE ZYJA NA TYM SWIECIE I ZE SIE URODZILI KTO DAJE CI PRAWO DECYDOWANIU O ZYCIU TO BAWIENIE SIE W BOGA A CHYBA WIESZ W JAKICH KSIAZKACH JEST TAKA ZABAWA W BOGA OPISYWANA