Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bachnaa

Ag i reszta z grupy WSPARCIA

Polecane posty

Gość Bachnaa

o co ? juz po nas ?

Gość Bachnaa
Psotka, evie , Ag ...gdzie jestescie ? jednak targ sie nie oplacil , :(juz po naszym forum ?

i wiedziałam że tak będzie jak jedna podała to po forum widocznie moderator nie był na listopadzie:)

Evie jest na stronie ogólnej, założyła wątek ale nie wiem czy tu mogę podać odnośnik, ze słowem A w temacie :)

miejmy nadzieje że dziewczyny odnajdą nową skarbnicę i trzeba będzie odnowa zamieścić główne informacje chyba zacznę codziennie z rana wklejać info : ZAKAZ PODAWANIA NAMIARÓW NA FORUM!!! tak na wszelki wypadek dla "nowych" bo w końcu "której będzie się chciało czytać pierwszą stronę"

ag77 możesz podać odnośnik na email noreiro@wp.pl

Mpk, możesz śmiało napisać że chodzi tu o mnie , nie obrażę się jestem zbyt poważną osobą, podałam namiary i wcale nie żałuję , dosyć miałam niedoczytanych dziewczyn , Ag też będzie miała spokój z ciągłymi pretensjami od panienek. Nie wiem czy macie ochotę abym z Wami została.Jeżeli obwiniacie mnie , to rozumiem i uszanuję Wasze zdanie i zniknę .Pozdrawiam.

asiu nie ma co się obrażać, rozumiem, nie wytrzymałaś ciągłego pytania o to samo i podałaś, dziewczyny które założyły forum też zaczynały od nowa bo ktoś przegiął, teraz jest nauczka że jak zakaz to zakaz i tyle, trzeba będzie wszystko odbudować, wpisać co ważniejsze informacje, jesteśmu tu po to żeby się wspieać :)