Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutros

Samemu ciężko jest iść przez życie, nie rozumiem tych prawiczków i nie tylko

Polecane posty

Gość prawiczek 1983
jasne jasne

Gość Zuzanna Amelia & 11
Kazdy jest kowalem wlasnego losu. Takze prawiczki. Nikt ich nie zmusza do bycia z kims.

Gość jutros
czytam ich wypowiedzi, oni sami skazują się na taki los, wymyslają niestworzone rzeczy, że miasta nie znają, że nie wiedzą gdzie zaprosić, że wiecznie na zajęte trafiają, że nie mają bajery, stylu i chuj wie jeszcze czego. to są naciągane powody

"tak naprawdę to prawiczki sami odrzucają te kobiety, bo z góry zakładają niepowodzenie, nie starają się " Za to zjeby się "starają" i panny za nimi latają :D Ot takie mamy czasy, gdzie trzeba być prostakiem albo nadzianym gościem aby pannę mieć.

"że miasta nie znają, że nie wiedzą gdzie zaprosić" A gdzie pannę zaprosić jak się po knajpach i barach człowiek nie pałętał? Może od razu do restauracji w której przystawki zaczynają się od 30 złotych? :D "że wiecznie na zajęte trafiają," Ja trafiałem na wolne tyle, że one były zajęte byciem wolnymi - nie dla psa kiełbasa :D "że nie mają bajery, stylu" To akurat ignorancie jest bardzo ważne. Ja tego nie mam i mogę sobie być kolega tylko.

Gość jutros
nie każda panna leci na kasę i lans. widocznie tylko do takich podbijałeś, a omijałeś te wartościowsze. to są twoje wybory, darker

Gość no to FRU)
o ,Darker wam wszystko wytłumaczy :D lepiej ode mnie

Gość Zuzanna Amelia & 11
Przeciez Darker pisal ze wybieral takie, ktorymi inni faceci by nawet sie nie zainteresowali.

Gość jutros
amelia chyba jednak nie wybierał takich skoro te dziewczyny wybierały innych fagasów, więc jakąś alternatywę miały

"nie każda panna leci na kasę i lans" One to nazywają przebojowością. Z resztą spotkać taką to jak na loterii wygrać. "widocznie tylko do takich podbijałeś, a omijałeś te wartościowsze. to są twoje wybory, darker" Pudło, szmato. Te wartościowsze to mnie właśnie załatwiły na cacy. Jak panna wygląda niczym latawica to człowiek wie czego się po takiej spodziewać i omija szerokim łukiem (przynajmniej ja tak mam) a tymczasem pozna taką zwykłą dziewczynę na studiach co i hobby ma i fajna jest i pośmiać się z nią można i nawet porozmawiać na różne tematy i już się człowiek nakręca, że może to jednak nieprawda, że jest do niczego, że jednak znalazł kogoś dla siebie... a tu nagle JEB! Nóż prosto w plecy.

Przecież latał za jakąś materliasistką, która chciała żeby jej wyjazd zasponsorował.

Gość darker za żelkiem latał
spr und potw

"Przeciez Darker pisal ze wybieral takie, ktorymi inni faceci by nawet sie nie zainteresowali." Jak ja bym ci pokazał zdjęcie dziewczyny za która latałem niemal całe studia... W skali 1-10 to 5 "amelia chyba jednak nie wybierał takich skoro te dziewczyny wybierały innych fagasów, więc jakąś alternatywę miały " Ty jeszcze mniej wiesz o dziewczynach niż ja. Zdasz maturę, pójdziesz na studia to zobaczysz.

"Przecież latał za jakąś materliasistką, która chciała żeby jej wyjazd zasponsorował." To był żelek. Trudno latać za kimś kogo się na oczy nie widziało. Kac czy niedoinformowanie?

Gość jak mnie wkurwiaja takie
szmaty ktore wtykaja nos w cudze zycie :O masz faceta to wypiedalaj do niego i nie interesuj sie jak kto zyje. Pomijajac ten fakt nie powiazuj projektow typu pzw do nas. On ma problemy typowe z glowa a nie realne.

Gość rtrtrttrt
darker, co ty piszesz. luzer to bardzo fajny i wartościowy chlopak tylko niepracujący.

Looser to powinien sie znalezc z zakladzie zamknietym bo psychotropy to niewiele mu dadza. Ale pzw koniecznie powinien isc na jakas terapie bo sam z tego bagna to sie nie wyciagnie.

Gość jutros
5 na 10 to sporo

Gość Swiezda
Witajcie ludzie. Ja jestem z tego sortu prawików co nie tyle są odrzucani co w ogóle nie mają okazji by poznawać kobiety. Kiedyś chodziłem do liceum, to było takie elitarne miejsce, najładniejsze dziewczyny i w ogóle. Dzisiaj skończyłem szkołę, siedzę w domu i nie widzi się tych wszystkich piękności. Gdzie szukać ludzie?

Gość Zuzanna Amelia & 11
L - To prawda, ze bierzesz leki psychotropowe?

Gość jutros
darker przecież sam postępujesz tak samo, patrzysz tylko na wygląd, piszesz że jak panna się wyzywająco ubiera to wiadomo czego się po niej spodziewac, a jak znajdzie się szara myszka to musi być wartościowa. postępujesz płytko, a zalisz się na kobiety. to twoja wina że nikogo nie masz

Gość Zuzanna Amelia #amp; 11
Darker - ale te hobby są jakieś chujowe, mangi i anime to nie są zainteresowania dla prawdziwego mężczyzny

"luzer to bardzo fajny i wartościowy chlopak tylko niepracujący." Kolejna rzecz ktora mnie wkurwia o bab. Ile to ja sie naslyszalem "taki fajny czemu sobie kogos nie znajdziesz" ale jakos sie skladalo ze zadna nie chciala sie umowic. Leje na takie "komplementy"

Gość singielka z nie wyboru
A ja jestem singielką i jestem przez to nieszczęśliwa, płakac mi się chce codziennie... Chciałabym być z kimś, ale z nikim mi nie wychodzi :O jestem atrakcyjna i zadbana, ale nie umiem stworzyć związku, sama nie wiem dlaczego.

Gość Zuzanna Amelia #amp; 11
singielka z nie wyboru - ile masz lat ?

Jak mozna sie okreslac "singielka nie z wyboru" ? :O zyjesz w celibacie?

Gość singielka z nie wyboru
22