Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutros

Samemu ciężko jest iść przez życie, nie rozumiem tych prawiczków i nie tylko

Polecane posty

Gość były prawiczek
"A tak na poważnie to jest to moja wina bo... jestem zbyt miły. Nie jestem jak większość facetów. Za nadto wrażliwy, nieśmiały ogólnie człowiek-porażka." też taki byłem i pewnie po części dalej jestem ,ale to wszystko można w sobie zmienić. Trzeba tylko dać sobie szansę . Zacząć na spokojnie obserwować siebie i innych i w końcu skumać o co chodzi z tym "zbyt miłym" ...tylko tu potrzeba i czasu i chęci zmiany siebie. Bo niestety ,ale nikt mi w tym nie pomógł ..sam musiałem do siebie dotrzeć by poprawić co nieco w sobie. Z tą " wrażliwością" to u mnie to była bardziej "użalanie się nad sobą" + niska samoocena i bardzie na zasadzie nadwrażliwości lub też "uderz w stół ,a kompleksy się odezwą " ...tak tak : ) ..i to też da się zmienić. !!!. Generalnie wszystko da się zmienić nawet jak w momencie ,gdy to czytacie czujecie się ja śmieć , jak gówno .. Też tak się czułem i to nie raz ,ale da się z tego wyjść.

Gość DO były prawiczek
ale jak z tego gówna wyjść?

Gość były prawiczek
Ja wam nie pomogę bo wiem ,że i mi nikt nie był w stanie pomóc do póki sam nie chciałem sobie pomóc. ..ale mogę was zmotywować np tym http://www.youtube.com/watch?v=0IabkZiFS10&feature=fvsr koleś niema ,ani rąk ani nóg ,a zrozumiał ....więc wy też możecie.

Gość i tak koles nie ma laski
wiec ocb?

Gość to chyba stal sie milionerem
poprzez te gadanie o bogu i innych bzdetach nie najdalej jak 2 lata temu byl o nim dokument. I gadal ze zadna go nie chce.

kikut nogi czy stopy, zobacz link z yt

Gość jutros
I to jest przykład, że każdy może jak tylko zechce, a taki darker przyjdzie i będzie biadolił

jaki przyklad ? koles przez 28 lat nie mial laski pewnie prawiczek , zaczal glosic slowo boze trzekac kasiorke to i "zona" sie znalazla :O🖐️

"I to jest przykład, że każdy może jak tylko zechce" nie opowiadaj pierdół człowieku. dla takiej laski to niejeden by sobie ujebał ręce i nogi :D pewnie faktycznie koleś zarobił na tych motywacyjnych dyrdymałach taką kasę że teraz może mieć zajebistą laskę.

Dokladnie tak , ale zaeaz sie posypia teksty typu "milosc nie jedno ma imie" . Moze jestem oderwany od rzeczywistosci ale w takie "cuda" nie wierze

Gość jutros
co wy pierdolicie, przecież ludzie niepełnosprawni którzy nie są sławni też są w związkach, a ich wybranki chyba nie połasiły się na ich renty inwalidzkie?

A ile znasz takich jak on ? ktorzy sa w zwiazku. Bo jesli masz na mysli ludzi na wozku badz bez jednej konczyny to wiesz jeszcze tragedii. Zalozmy ze urodzi im sie dzieciak przeciez on nic jej nie pomoze no bo jak ?

"co wy pie**olicie, przecież ludzie niepełnosprawni którzy nie są sławni też są w związkach, a ich wybranki chyba nie połasiły się na ich renty inwalidzkie?" raczej BYWAJĄ niż są. jeden na dziesięciu czy dwudziestu. mam wujka który zawsze bardzo ciężko chorował, miał w życiu chłop pecha. najpierw połamał nogi w wypadku na motorze (w młodości) a zaraz potem stwierdzono u niego stwardnienie rozsiane. i jakoś tak "przypadkiem" jako jedyny z 5 rodzeństwa jest starym kawalerem. jego 2 braci się pożeniło a obie siostry wyszły za mąż. nie tak znowu bardzo ludzie lecą na tych niepełnosprawnych, nie przesadzaj.

Daj przyklad faceta a nie kobiet...

Gość jutros
przykłady takich facetów też gdzieś się znajdą, po prostu piszę, że każdy ma szansę na związek

pojebany jesteś, takie rzeczy włączać? powiedziałem ci, to możliwe, zdarza się w jednym przypadku na 10. i ten właśnie przypadek pokazuje się w tv żeby "szerzyć tolerancję" jacy oni są "normalni". a gdzie pozostałe 9 przypadków? nie oszukuj się (i nas), to wyjątki a nie reguła.

Gość jutros
jakie rzeczy?

Gość jutros
jesteś pojebany, przecież takie osoby istnieją, sam zacząłeś o tym że osoba niepełnosprawna musi mieć sławę i kasę żeby być w związku

no oczywiście że istnieją. różne rzeczy istnieją ale nie każdy musi lubić je oglądać. ja się osobiście nie lubuję w oglądaniu deformacji, okaleczeń i innych tego rodzaju rzeczy.

Gość jutros
dobra, nie ważne. chodzi o to że ci wszyscy samotni którzy żalą się że nikogo nie mają są sobie winni. za bardzo wybrzydzają i przebierają

gwarantuję ci tutaj że gdyby zainteresowała się mną taka laska jak żona tego od technik motywacyjnych to uznałbym się za nieprawdopodobnego farciarza i o żadnych "wybrzydzaniu" nie było by mowy. brałbym ją jak stoi (jak leży i jak klęczy też). więc nie opowiadaj mi pierdół o wybrzydzaniu.

Gość jutros
zawsze masz szansę na taką, ale na pewno nigdy byś do takiej nie podszedł i nie zagadał. nie pomógłbyś losowi

Gość jutros
na poprzedniej stronie ktoś dał zdjęcie trzech zwykłych dziewczyn (i jakiegoś pajaca jako czwartego) i na pewno takie tym bardziej są w zasięgu waszych możliwości ale wy byście na nie splunęli

Bo ten koles napewno do niej "podszedl" i zagadal :D

pewnie że bym nie podszedł po podchodziłem do znacznie brzydszych i byłem spławiany. ty najwyraźniej nie wiesz o czym gadasz.

"na pewno takie tym bardziej są w zasięgu waszych możliwości ale wy byście na nie splunęli" a ty oczywiście wszystko wiesz "na pewno" i ja się teraz mam przed tobą tłumaczyć. najpierw mi zacząłeś opowiadać że "niepełnosprawni mogą a my nie bo wybrzydzamy" a jak się okazało że ten niepełnosprawny którego przykład tu podano to ma taką laskę na którą większość z pełnosprawnych nie ma szans to teraz kwasisz o innych. niestety to że te inne (z poprzedniego zdjęcia) nie są mną zainteresowane nie jest już tak oczywiste ale niestety jest prawdą. nie lecą na mnie laski i tyle, co ja na to poradzę?

Gość jutros
przynajmniej podchodziłeś, reszta nic nie robiła a się żali. ale ty pewnie do wielu nie podchodziłeś gdybyś zagadywał do większej ilości dziewczyn to w końcu jakaś by przełamała złą passę