Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutros

Samemu ciężko jest iść przez życie, nie rozumiem tych prawiczków i nie tylko

Polecane posty

"darker przecież sam postępujesz tak samo, patrzysz tylko na wygląd" Patrzę. Musze spojrzeć tu i tam aby rozróżnić czy to facet czy dziewczyna. Ty tak nie masz? Oj jak mi przykro. "piszesz że jak panna się wyzywająco ubiera to wiadomo czego się po niej spodziewac, a jak znajdzie się szara myszka to musi być wartościowa. postępujesz płytko" Może się zdecydujesz, co? Najpierw, że omijam te wartościowe a teraz, że na szare myszy tylko lecę. Weź się pajacu ogarnij i trzymaj konkretnej wersji. Nie ma czegoś takiego jak wartość. Idź do szpitala, niech ci powiedzą za ile jaki organ na czarnym rynku idzie, zrób dodawanie - poznasz swoją wartość. Ja na imprezy nie chodzę więc nic mi po takiej pannie co jej częściej w domu nie ma niż jest a jak już wróci to pijana.

Gość jutros
to przecież ci tłumaczę, ja pierdole. wartościujesz ludzi po tym jak wygladają. myslisz, że jak się zakręcisz koło szarej myszki to będziesz miał o wiele większe szanse niż u takiej która się ubiera odważnie.

Gość jak mnie wkurwiaja takie
"patrzysz tylko na wygląd" A kto w dzisiejszych czasach nie patrzy na wyglad ? litosci :O Jedynie smieszy mnie fakt ze "brzydule" maja w miare fajnych kolesi. Z kolei brzydale laza sami. I kto tu bardziej zwraca uwage na wyglad.

"Darker - ale te hobby są jakieś ch*jowe, mangi i anime to nie są zainteresowania dla prawdziwego mężczyzny" Ja się interesuję całą kulturą a M&A to mały jej kawałek. Ale plebs tylko to widzi - "zboczone chińskie bajki". Z jakimi pustakami muszę tu rozmawiać... doprawdy. Nie wiem czym się interesują wymyśleni "prawdziwi mężczyźni" - większość kobiet takiego na oczy nie widziała to co dopiero ja.

Gość Darker na kafe masz gadane
i dla bab z kafe nie jestes ciota :D , szkoda tylko ze w realu Ci nie wyszlo :P

"wartościujesz ludzi po tym jak wygladają" To ma każdy. Chyba, że ty lubisz wyglądać jak menel. "myslisz, że jak się zakręcisz koło szarej myszki to będziesz miał o wiele większe szanse niż u takiej która się ubiera odważnie. " Nie. To ten sam twór. Po prostu do tej pory imprezowiczki mnie nie pociągały.

"szkoda tylko ze w realu Ci nie wyszlo" Wszystkim szkoda :D

Gość mentaI cut
Czy nie macie co robić tylko pocieszać w kółko tych zjebanych prawiczków? Zwłaszcza, że za takie pocieszanie jeszcze by wam chętnie wjebali. :)

Gość męska pipka to looser,,Pzw,ble
ble:O

Gość jutros
ale dziewczyna która się ubiera odważniej wcale nie musi latac z imprezy na impreze. patrz jaki jesteś płytki. widzisz kogoś i dorabiasz do tego całą historię tego osobnika

Gość jutros
darker umów się ze mną.

Gość Darker na kafe masz gadane
Jak nie jest kasiasty albo superprzystojny czy bajerant to szanse sa niemal zadne , takie jest teraz zycie i baby 🖐️

"ale dziewczyna która się ubiera odważniej wcale nie musi latac z imprezy na impreze. " I co z tego? "patrz jaki jesteś płytki. widzisz kogoś i dorabiasz do tego całą historię tego osobnika" I co jeszcze wymyślisz na mój temat?

Gość jutros
zgódź się.

Gość jutros
jak to kurwa co z tego? to że gubisz się w tym co piszesz. żalisz się na kobiety a sam wystarczy że na którąś z nich spojrzysz i już stwierdzisz, że jest szmatą

Gość jutros
czemu mnie nie chcesz?

Gość jutros
jem kupe

Gość gdzies czytalam ze Darker jest
najseksowniejszy z wszystkich prawiczkow :D

Gość jutros
jem kupe darkera mniam mniam

Gość Zuzanna Amelia # 11
jutros - Darker nie umawia sie z dziewczynami z internetu.

Gość najprzystojnieszy to pzw
kazdej ktorej wyslal fote malo co nie chciala go zgwalcic

"jak to k**wa co z tego?" No pytam się co z tego, że jak dziewczyna ubiera się odważniej to nie musi latać po imprezach? Może i nie lata. Co mnie to obchodzi? "żalisz się na kobiety " Podaj przykład. "a sam wystarczy że na którąś z nich spojrzysz i już stwierdzisz, że jest szmatą" Coraz większe bajki wymyślasz na mój temat.

Gość PZW to taka ciotka
co w kółko nawija jakim jest gównem :O Loser to już masakra co za zyeb :O Oferma stary ramol w okularach niski i gruby :O

Gość PZW to taka ciotka
jak pzw jest przystojny to dzisiaj będzie Darker ruchał żelka :O🖐️

Gość jutros
'Jak panna wygląda niczym latawica to człowiek wie czego się po takiej spodziewać i omija szerokim łukiem' - sam to napisałeś. czyli szufladkujesz ludzi

Gość najprzystojnieszy to pzw
jak nie widziales tepaku pzw to sie nie wypowiadaj miernoto

Gość PZW sam sobie pisze w orencz
jaki jest " super "

Gość madziulaaa 22
ja mialam fotke pzw i w zyciu nie powiedzialabym ze to prawik

Gość PZW to taka ciotka
zdiwię cię, na kafe bardzo łatwo mieć czyjąś fotę jeżeli ktoś pisze z wieloma osobami ale śnij dalej 🖐️