Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdrażniona

Faceci są inni,nienormalni!

Polecane posty

Gość Rozdrażniona

Jej faceci sa serio lekko hm.. szurnięci?? Jestem z nim już ponad 4 lata,nie zawsze było kolorowo wiecie jak to w związkach z długim stażem.Ale on był kochany ,czasami sama sobie zazdrościłam, że mam takie swoje cudo.(jasne)Teraz wszystko zaczął robić tak żebyśmy jeszcze bardziej się do siebie zblizyli.Prawie to już u niego mieszkam , mówi że za miesiąc dwa chce mi się oświadczyć i no wiecie wspólne plany i wszystko nawet zaczął imiona dla dzieci wybierać .No fajnie.Proponuję żebym nawet już zamieszkała, najlepiej to by mnie wtym domu zamknął i nie wypuszczał .. do czasu.No i co nagle trach..zaczyna mnie unikać, coraz częściej kumple nawet mnie nie przytuli bezinteresownie najlepiej zeby była gotowa cały czas na seks.No dziewczyny no może to i moja w tym wina bo już prawie zawsze się kochamy jak ona chce a ja przyjemności z tego nie mam bo się obraża że już go nie kocham. Wiem to dziwne.A wczoraj mu mówie że nie będę u niego nocować tylko pojutrze ( dzień kobiet) a ten że nie że ma chyba jakieś plany.Więć się pytam co to za plany a ten z uśmiechem powiem Ci jak je bedę miał.Co za cham zostawia swoja kobietę w dzień kobiet i idzie do kumpli?? A jego wszyscy kumple mają dziewczyny...To co inna kobieta?? Mam od razu wygarnąc mu wszystko że bawi się mną jak zabawką? Czy spokojna rozmowa ??

Gość MonikaDddd26
Pytanie zasadnicze: Jak Ty go traktowałaś? Gdy tak latał za tobą i starał się jak głupi. Wystarczy, że byłaś jedną ze skrajności, albo zbyt uległa, przez co nie byłaś juz żadnym wyzwaniem, albo zbyt wredna i niedostępna. Strzelam, ze to pierwsze. Trzeba mieć umiar we wszystkim w życiu, czasem facetowi odmawiać, droczyć się. Niech sam zdobywa, a innym razem sama się rzuć na niego i wykorzystaj. Ja tak robię :D. Czasem musi się namęczyć i mu uciekam, droczę się z nim, a czasem odwrotnie. Po prostu tak lubię i faceci widać też tak lubią, skoro jesteśmy 6 lat ze sobą, a wciąż bywa, że np. cały weekend spędzamy w łóżku. Nie zdarzyło się jeszcze, żeby chciał uciec do kumpli ;).

Gość Rozdrażniona
Może i w tym tkwi problem... rzeczywiscie byłam moze i zołzą dla niego a teraz stwierdziłam że bedzie tak jak on chce ,zero sprzeciwu zero zwracania uwagi . Hm.. i to był błąd.No tak wszystko co mamy na wyciągnięcie ręki przestaje cieszyć.Dzieki:)