Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koordynator

Wszystkiego najlepszego dla Płci Pięknej

Polecane posty

A dziękuję :D Ha, bo rybki fajne są :P O, no proszę.. To za 3 dni Ty będziesz świętować :D

ja za 11 dni moj dziadek 9 moj facet 17 :D same rybki :D ale fakt rybki sa fajne ;) :D

Ja dawniej nie mialem prawie nic. A Ania bedzie miala to,co ja nie mialem.BA! Już ma(prawie).To moje oczko w głowie.Dziewczyny - jeszcze raz wszystkiego najpiękniejszego-ja spadam..praca wzywa pa pa :)

A mój dziadek 2, moja mama 16. Heh, jakie my marcowe :D Imprezowy miesiąc, dla mnie bez %, ale ciastem nie pogardzę ;) A no fajne, fajne ;)

ja jeszcze nie wiem czy dla mnie z % czy bez, na dniach sie dowiem :) ciachem tez gardzic nie bede :) a z jakiego powodu rezygnujesz z % ?

Mój lokator w brzuchu jest niepełnoletni :D A no właśnie gdzieś tam mi się przewinęło, że coś podejrzewasz.. To chyba zostaje mi tylko kciuki trzymać :D

hehe w takim razie gratuluje za nieletniego lokatora ;) no podejrzewam ;) nadal czekam, jutro powinno sie wszystko wyjasnic

O, to czekam z niecierpliwością na wiadomość :D Mój nick to Pina_789 (żebyś się nie wystraszyła jak Cię zaczepię), bo ten chyba kuzynce podwędziłam, a za nim doszłam jak zmienić pseudnim to już mi się nie chciało :P Następnym razem się wyloguje, a co :P Nie znam Cię a cieszę się jak głupia, co hormony robią z człowieka :D

hehe dziekuje :) u mnie dzis mija w zasadzie juz jestem w 13dflutealnej co mi sie zdaza niezmiernie rzadko a w zasadzie wcale :) lekarz mnie zbywa, wiec stwierdzilam ze sama cos wymysle, zajadam sie jagodami goji, sluz plodny powrocil, cykl 2fazowy sie pojawil, temperatura w normie, w zasadzie jak na mnie jest calkiem wysoka, patrzac na to ze w 1wszej fazie wynosila 36,0-36,1 a teraz 36,5-36,8 nic tylko czekac :) dziekuje ci bardzo za wsparcie :) nic, zmykam :) Dobranoc :)

Nie ma za co ;) Kciuki będę trzymać z całych sił. Bo wiem, jak to jest się starać.. ja z powodów zdrowotnych zaczęłam wcześniej starania, i jakoś rok nam zajęły. Pamiętam mierzenie temperaturki, obserwowanie śluzu, wsłuchiwanie się.. Aż dziurawca zaczęłam pić i mi pomógł ale to mógł być zbieg okoliczności ;) Powodzenia jeszcze raz! Dobranoc ;)