Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynkaskree

super kosmetyki niemieckie do wlosow

Polecane posty

Gość mandarynkaskree

najlepsze te niemieckie sa. nivea albo schauma. super naturalne dla wrazliwych bez chemii

Gość mandarynkaskree
mam jeszcze jedna marke sprawdzalam jest super napewno malo znana bo ja same jej nie znalam. nie znacie jej pewnie :p tigi moja najlepsza. mam znajomych ktorzy tam pracuja mam taniej jakby ktos chcial http://www.tigihaircare.com/

Gość sandrabarczyk
ile kosztuja?

Gość mfgffgf
uzywalam ich sa super :) ale troche drogie zwlaszcza w polsce cholernie drogii ale mieszkam w uk wiec mnie stac. a w jaki sposob mozna kupic? sa naturalne? bo ja szukam czegos dobrego bez parabenow i silikonow

Gość eeeeeeee????????
A idź Ty w cholerę z tymi Tigi... siostra mi to sprezentowała kiedyś, większej porażki do włosów nie miałam. Już choćby Ziaja ma lepiej działające odżywki.

Gość eeeeeeee????????
http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=10.0 Tigi Dumb Blonde Inci: Aqua (deionized water), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamipropyl Hydroxysultaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropylamine Oxide, Glycol Distearate, Propylene Glycol, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Sodium PCA, Quaternium-26, Polyquaternium-11, Amodimethicone, Polyquaternium-7, C12-C16 Pareth-9, C11-C15 Pareth-7, Trideceth-12, Glyserin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylparaben, Citrid Acid, Benzophenone-4, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Ci 17200 (red 33), Ci 42090 (blue 1). Tigin sexed up shampoo aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, layryl glucoside, sodium methyl cocoyl taurate, sodium cocoyl isethionate, glycol stearate, parfum, hydroxypropyl guar, hydroxypropyl methylcellulose, dmdm hydantoin, tetrasodium edta, bisamino peg/ppg41/3 aminoethyl pg-propyl dimethicone, methylparaben, citric acid, propulparaben. Fashionista (shampoo safe for colour) Aqua (deionized water), ammonium lauryl sulfate, sodium cocyl isethionate, cocamidopropyl hydroxysutaine, propylene glycol, sodium lauroyl sarcosinate, parfum, cocamidopropylamine oxide, glycol distearate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, polyquaternium-7, sodium chloride, citric acid, , polyquaternium-11, methylparapen, glycerin, quaternium-26, panthenol, disodium edta, amodimethicone, linoleamidopropyl dimethylamine dimer diilinoleate, benzophenone-4, c12-c16 pareth-9, c-11 c15 pareth-7, trideceth-1 Sulfaty, silikony, parbeny... no sama natura i samo dobro :D:D:D Toż to 10 zł nie warte :o