Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueyes

To jest szok 10,80 zł za kilogram jajek

Polecane posty

Gość hgg
wykorzystują?! bo trzeba pracować?! no wielkie wykorzystywanie. No najlepiej siedzieć na kanapie, nic nie robić i narzekać że jest zle. Można też wziąć sprawy w swoje ręce, jak ja i miliony Polaków i żyć na wysokim poziomie

Gość kura wolna
ty nic nie rozumiesz. Łbem w ścianę walnij.

Gość hgg
ja nie rozumiem? otóż rozumiem. Trzeba pracować, wtedy się ma. I nie ma wtedy znaczenia czy jajko kosztuje 50 gr czy 80

Gość kura wolna
dla innych ludzi ma. popatrz na innych a nie tylko na własną leniwą dupę.

Gość blueyes
Pomysl, że sa tacy, którzy pracy nie mają i wcale nie sa leniwi, chcą pracować i nawet szukają. Tylko nie każdy ma wysokie kwalifikacje, bo nie każdy urodził się madry, zdolny i skłonny dojść po trupach do celu i ścigać się jak te szczury.

Gość kura wolna
pracuj sobie na innych niewolniku żałosny- i nich ci będzie wszystko jedno- ile lat tam będziesz ścibolić swój kredycik.Daj się wykorzystywać bezgranicznie- po to żyjesz.. "ludzie mają wózki żarcia" - na takiej podstawie oceniasz czyjąś syt materialną. jak dla ciebie to jest miernikiem standardów życiowych to ja nie chcę wiedzieć skąd się wywodzisz i w jakich warunkach byłaś hodowana.

Gość mmLena07
hgg - to chyba oczywiste, że widzisz właśnie takich ludzi, bo niby jak masz widzieć tych, co nie mają kasy i siedzą w domach, chodza do sklepu raz na tydzień, widzisz ich pełny wózek i myślisz, o rany, ale oni są bogaci, a tak naprawde to tyle co nic na kilkuosobową rodzinę, na tydzień. Trudno, żeby ci, których nie stać czatowali w drogich sklepach i zwierzali się tobie, że oni to nie mogą kupić sobie np. tej bluzeczki za 150zł. Gdzie chcesz Ty widzieć tych ludzi? Że nie ma ich tam, gdzie Ty chodzisz, to oni nie istnieją?:D 4% zarabia minimalną? Podaj proszę źródło tych statystyk :D

Gość kura wolna
i przy okazji uwzględnij poziom zadłużenia społeczeństwa.

Gość hgg
nie ścibolę na kredycik bo kupiłam sobie piękne mieszkanko, nie musze ciągnąć od rodziców, bo ciężko pracuje A jeśli ktoś jest leniwy, idzie na studia, byle mieć tylko magistra, opierdziela się na nich, a potem płacze że ma pracę za 1500 to powiem tak TYLKO NA TO ZASŁUGUJE! Bo do majątku dochodzi się pracą

Gość jak za Gomułki Wiesława
jaja na kg, buhahahahhahahahaha

Gość mmLena07
tak ciężko pracuje hgg, że o 12 siedzi na forum i dowartościowuje się swoimi nic nie wartymi postami ;)

Gość kura wolna
ile masz lat? i gdzie pracujesz? jesteś tępa i nigdy nie uwierzę w to, ze człowiek tak ograniczony doszedł do czegoś swoim umysłem. predzej dupą. Człowieniu żałosny- każdy ma prawo do życia ci biedniejsi i wielodzietni też. I to, ze ja mam dobrze, w dupie mi się wywraca, długów nie mam, kupuję sobie to co chcę nie zonacza, ze wszyscy mają tak samo. napisałam ci już, ze jesteś nędzą umysłową- jeśli stan portfela oceniasz po "koszyku w biedronce" .

Gość hgg
no mają prawo do życia ci biedniejsi i wielodzietni. Ale Ci wielodzietni nie muszą się rozmnażać jak króliki, a biedniejsi mogliby się wziąć do roboty.

Gość kura wolna
Każdego powino być stać na godne życie- jeśli pracuje. Co powiesz mendo o rencistach? O ludziach niepełnosprawnych, którym renta ma wystarczyć? To jajko jest dla niech drogie- i będzie jeszcze droższe. Co im powiesz? zdychajcie niezaradni?

Gość hgg
kura wolna możesz mnie wyzywać, ale moja praca jest taka że spotkam się z wieeeloma rencistami i niepełnosprawnymi. KAŻDY z nich, który chce pracować, może to robić i zarabiać, niezależnie od kwalifikacji i problemu zdrowotnego. Są nawet specjalne programy, dzięki czemu każdy taki może znalezc pracę. I wiesz kto z nich korzysa? głusi, niewidomi, bez rąk, nóg, po wylewach, z paraliżem, nawet Ci, którzy z różnych powodów stracili zdolność mowy

Gość blueyes
Tak się składa, że w moim regionie ludzie "zabijaja" się żeby przynajmniej zarabiać tą minimalną. I co wszyscy mamy wyjechać w inne miejsce, albo za granicę? Masa ludzi i tak wyjechała. Wszyscy się nie zmieścimy.

Gość kura wolna
ja trolla ignoruję- za niski poziom umysłowy reprezentuje. trollu kochany idź do biedronki zaglądać ludziom do koszyków. Piszcie co z tymi jajkami - do zobaczenia

Gość blueyes
Oczywiście niepełnosprawny nawet szybciej znajdzie pracę niż zdrowy. z tym się akurat zgodzę.

Gość hgg
co? pada mit biednych rencistów? są biedni, jeśli nie chcą pracować. Ale mają szansę

Gość gość
Ja sprzedaję jaja po 10zł za kg Na 1kg wchodzi około 20jaj średnich które kiedyś sprzedawalam po 50groszy a że mam jaja różnej wielkości to wygodniej jest je opchnac na kilogramy. Odbiorcy nie narzekają, jak bym miała wziąć za jajko 30gr to wolałabym je zjeść bo te z supermarketu są ohydne