Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hel3

niskie kobiety- waga, cm i nie tylko

Polecane posty

Gość hel3

ja zacznę, mam tylko 158cm i 56 kg i nie podoba mi sie moja sylwetka,chciała bym zmniejszyć obwody nóg i biodra, jak chudnę to pierwsze partie jakie idą to biust i talia...takze mam masywne uda i pupę. moje wymiary : łydki-34cm udo-56,5cm biodra-95,5cm talia 67cm pod biustem-72cm w biuście- 87cm ramiona 95cm jestem niska więc rozmiary nie imponuja, ale co zrobić aby zmniejszyć rozmiary w dolnych partiach ciała.... także zapraszam inne dziewczyny do pochwalenia się swoimi cm...

Gość to taka mała
filigranowa kobietka fajnie:)

Gość malutkaaja
164cm, 49kg. Chude nogi i ręce. Brzucha nie mam, bo ćwiczę. Jedynie pociesza mnie mój biust C, i wypukły tyłek. Ale muszę strasznie wagi pilnować, ale nie żeby poszła w górę tylko, żeby nie poszła w dół. Bo inaczej wiadomo, i biust i tyłek spadną. Ale lubię gotować, i dobrze zjeść, więc jest ok :D

Gość hel3
no nie taka filigranowa bo swoje obwody mam...kiedyś dużo grałam w tenisa stołowego i biegałam długodystansowo ponad 6 lat obie dziedziny. juz nie wykonuje tych sportów od 7 lat(jedynie dla rozrywki) czy to jest mozliwe że tyle lat nie uprawiam tych sportów a nogi nadal rozbudowane... czasem miałam treningi że biegałam dzień w dzień po 2 km w tenisa 2-3 razy w tyg., no chyba ze był jakiś turniej czy zawody to tydzień przed miałam codzienne przygotowanie nawet 3 godz. dziennie

Gość agajagadaga
152cm,51 kg

Gość hel3
jeszcze 2 lata temu ważyłam 48 kg, niestety w ciąży się zaniedbałam i przytyłam 24kg.nie wszystko udało mie się schudnąć...7kg nadwyżki zostało., no i obwody takze...

Gość hel3
dziewczyny podajcie też swoje cm w poszczególnych partiach.

Gość wwrrr
Nie masz rozbodowanych nog. Nie wiem, jak wygladaja nogi dlugosci Twoich i szerokie na 56 (daj zdjecie jak chcesz, to ocenimy), ale jesli nie sa szczuple, to od tluszczu, nie od miesni.

Gość Po co w temacie dla
niskich dziewczyn wypowiadają się osoby jak np. pani wyzej która ma 164. 164 to niska? To moze i ja z moimi 168 tez sie kwalifikuje :D:D

Gość wwrrr
A ja mam 176 i tez sie wypowiedzialam :P Przy mnie i Twoje 168 to 'niska'.

Gość mam ten sam problem
155 cm, 52 kg. dolne partie - koszmarne!!! tez leci najpierw biust, potem brzuch, rece. a biodra i uda na samiutenkim koncu - kiedy gorne czesci sa juz za chude

Gość GdybyTylkoWiedzieć
bo to jest wrednie! uwarunkowane genetycznie gdzie Ci się ten tłuszczyk odkłada. I wtedy to najlepiej ćwiczenia właśnie na te partie, które Cię interesują. Ale i tak nie gwarantuje to sukcesu. Ja mam dla przykładu grube łydki i to prawie tego samego obwodu do uda. Dobrze wyglądam w spodniach, ale spódnicy już nie założę bo wygląda to nieproporcjonalnie. A w spodniach wszyscy myślą, że mam ładne nogi. Do tego rzeczywiście biust leci pierwszy, a najgorzej jak się ma już go małego jak ja. Tylko się zapłakać. Teraz chodzę na basen i mam wrażenie, że on jakoś tak ładnie modeluje całe ciało i nawet cellulitis mi się zmniejszył. Do tego kupiłam sobie CLA biogarden i powiedzmy, że też pomagają. Ale... niskie, tęższe kobiety muszą szczególnie uważać jak się ubierają, bo wszystkie braki w figurze od razu widać.

Gość sdfghjk
jak ja zazdroszcze tym ktore maja dlugie nogi,ach jak marze by miec 165 cm(chociaz),najbardziej byl chciala miedzy 165 a 170cm.Moze w nastepnym wcieleniu ;)

Gość ZOSSISIk
A ile schudłaś na tym CLA biogarden? Warto kupić? Ja mam 157 cm. I widać każdy kilogram ;)

Gość jamampodobnie
158 cm, 52 kg reszta: 35 52 90 65 72 84 ramion nigdy nie mierzyłam:)

Gość Weronika12222
Zosik kup i wypróbuj, i nie zawracaj głowy, coś u jednego działa, ale nie ma nigdy gwarancji, że i u Ciebie będzie super. Te biogardenu nie są złe, ale jeśli zamierzasz schudnąć wyłącznie na tabletkach to... życzę... powodzenia ;)

Gość 150
150 cm 50 kg.przy 54 wygladalam tragicznie i czulam sie strasznie Tluszcz proporcjonalnie na calym ciele ale grube lydki i uda, szczupla gora. Chudne zawsze od ramion brzucha biustu i twarzy. bio cla dziala tylko kiedy sie uprawia sport. Niestety zrezygnowalam bo po jakims czasie mialam wrazenie ze jest mi po nich niedobrze. U malego kazdy kilogram na plus lub schudniety jest bardzo widoczny. Chce zrzucic jeszcze 2- 3 kg

Gość Marioooola
ten cla z chromem naprawdę nie jest zły, ja schudłam na nim co prawda tylko 4kg, ale moim grzeszkiem jest to, że najczęściej zapominam go brać.

Gość zosiennkam
tak namawiacie, że go właśnie zamówiłam. Troszkę martwi mnie, że aż 3 tabletki brać, ale jeśli faktycznie będzie działać. Zawsze pamiętacie brać te tabletki, a jak zapomnę nic się nie stanie?

Gość basdka
nie są takie najgorsze do przełykania, ja tam nie mam z tym problemów. Przed dużym jedzeniem warto tak z godzinę przed wypić dużo wody, nie ma się wtedy takiej ochoty na jedzenie.

Gość honorraata
tez słyszałam o tych cla i faktycznie wspomagają odchudzanie, ale same z siebie to chyba nic by nie dały

Gość kwasy_CLA
bo to tylko wspomagacz odchudzania, część roboty i tak zostaje po naszej stronie, nie ma tak dobrze ;)

Gość aniusssia
Mi też ten biogarden przypasował, wielkość mi nie przeszkadza ja nie mam z tym problemów. A z ćwiczeń polecam pływanie i bieganie, pracuję wszystkie mięśnie i ciało robi się bardziej sprężyste.

Ja w stopce 158 wzrost 51 waga-długa mozolna droga przy tym wroscie widac kazdy kg. Najbardziej odkłada sie na brzuchu i boczkach-brak wciecia w talii. Teraz juz jest super ale jeszcze kilka kg temu było bez rewelacji

Gość Ewa44,5
Bo na wszystko trzeba czasu i ciężkiej pracy. Skusiłyście mnie na te CLA biogarden, zamówiłam sobie 2 opakowania i będę próbować. Oczywiście połączę to z dietą i ćwiczeniami.