Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

nawet życzeń nie dostałam od mojego chłopaka

Polecane posty

jest strasznie przykro, tymbardziej że dzisiaj prawie cały dzień sie widzieliśmy. Wprawdzie chciał mi kupic tulipana bo dał matce swojej, mojej, jego siostrze i mojej siostrze. Kupowalismy je razem. Nie chciałam żeby mi kupił takiego samego tulipana jak swojej matce i mojej matce, mógł chociaż kupić czerwonego, z ajebane 3 zł. Kurwa jestem zła, wściekła i jest mi strasznie przykro. A cały tydzien chodzil i pierdolił że zbliża się dzień kobiet i trzeba coś kupić. Mówiłam mu że nie musi się na mnie wykosztowywac wystarczy pocałowac w policzek. A tu kurwa dzisiaj nic. Ani życzeń...

Gość Malwina2009
a ja sobie sama zrobiłam prezent - darmowe kosmetyki na pogrosiku.eu i już

Gość Ivan Koniev
To przyjmij ode mnie.

Nie biadol poki dzien sie nie skonczyl. Jak sie spotykalem z pewna dziewczyna, to specjalnie caly dzien sie zachowywalem jakbym zapomnial, a na wieczor mialem przygotowana niespodzianke ;) Moze i on cos planuje

W niespodziance o to chodzi, zebys sie tego nie spodziewala ;)

Gość kwrfj
a co ty sie tak srasz o jeden glupi dzien jakby mial byc koniec swiata:u pusta baba!!

o jeden głupi dzien, gdzie jego matka i teściowa dostały po kwiatku w sensie że 'pamiętał' a ja nic. Na stos z nim !

to po co mu mówiłaś, że nic nie chcesz?! faceci są prości i nie umieja czyta między wierszami... powiedziałaś, ze nie chcesz to i nic nei dostalaś... Twój problem, bo on tylko spędził Twoją prośbę

Gość kwrfj
matka i tesciowa - czy ty w ogole widzisz co piszesz? kim jestes do nich? nikim

Mi mój chłopak kupił bukiet z tulipanów ;**** (choć mówiłam, że nic nie musi kupować ;P ) widocznie nie domyślnego masz chłopaka ;P a mojej mamusi i swojej mamusi po tulipanie ;P

Moj kupił siostrze, cioci , kuzynce, mamie , babci , mojej mamie po róży a mi piękny bukiet ;)

Gość kolega w dresie ;-)
heh Twoje zdrowie autorko