Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzień kobiet uhahahaha

A oto zachowanie mojego ukochanego hahahahahahah

Polecane posty

Mój facet dzisiaj dał ostry popis swoich zdolności umysłowych:D! Był dzisiaj w pracy do 14.00.Ja pracuję do 15.00.Zaprosił mnie dzisiaj na kolację z okazji dnia kobiet:). Umówiliśmy się na 16.00, że mam przyjechać do niego.No to ja po pracy lecę do domu(mam jakies 10 min), prysznic, przebrałam się..wyszłam z łazienki i patrzę, ze mam połączenie nieodebrane od lubego:D. Oddzwaniam i przy okazji mówię, że mogę się trochę spoznić, bo posiedziałam w łazience a mój facet mówi, żebym się nie przejmowała, bo on właśnie wjeżdża do garażu, bo był odwieść swojego kolegę. I wszystko cacy, gdyby ten kolega nie mieszkał 2 bloki dalej ode mnie:/. Pytam się czemu po mnie nie wpadł jak był w okolicy. Odpowiedz:"No nie pomyślałem.." Chuj mnie strzelił i odwołałam randkę. No jak można kurwa aż tak nie myśleć????!!!!I najlepsze, że jeszcze przejeżdżał obok mojego mojego bloku i wiedział, że jestem w domu:/.Porażka...

Gość sdsadfdsfgd
ale z niego bezmózg

Gość słodkilu
Tępy ćwok do kwadratu:)

Gość ejże
powinnaś napisać " mojego BYLEGO ukochanego" :D:D:D albo jesteś desperatką albo idiotką albo 2 w 1

Gość zawada
dobre :)

Zastrzelił mnie tą swoją odpowiedzią:D! Na początku byłam zła, ale pozniej stwierdziłam, że na takiego to nie ma co sobie nerwów szarpać:P.

Gość jaciekrece, u la la
Może się odkuje ;)

Gość 20gigabahjtow
piszesz ze wyszlas spod prysznica i mialas polaczenie nieodebrane... a moze dzwonil jak odwozil kolege powiedziec ci ze moze po ciebie przyjechac?

Gość gsdgsd
A ja nie rozumiem Ciebie. Jak na 16, to na 16. Jeśli był w Twojej okolicy o 15.10 (przykładowo), to po co miał do Ciebie wchodzić?

Gość different***
My faceci mam inny schemat myślenia,skoro był już z tobą umówiony na 16 to do tej godziny mógł myśleć o czymś innym,przecież chyba nie wymagasz a facet myślał o tobie 24h/dobę,nie? Nie wiem czy to zrozumiesz,byliście umówieni n konkretną godzinę i że ty do niego przyjdziesz/przyjedziesz,ty nic nie wspomniałaś pewnie o tym aby on po ciebie przyjechał,więc wiedział już,że masz się do niego jak dostać,więc nie myślał w tym czasie o tobie.Pewnie i tak nie zrozumiesz,bo to trzeba by było być facetem ale postaraj się i go nie skreślaj przez tak błahy powód.

Gość gsdgsd
Jak to faceci? Ja jestem kobietą i kompletnie nie rozumiem o co chodzi autorce. Gdybym ja była w pobliżu domu mojego faceta godzinę przed randką, a załatwiałabym akurat inne sprawy to bym go NIE ODWIEDZAŁA, bo po co, skoro jesteśmy za jakiś czas umówieni w innym miejscu. Drażnią mnie takie sfochowane, obrażalskie baby. Będziesz miała dziś samotny, nabzdyczony wieczór i tylko Ty będziesz cierpiała. I bardzo dobrze.

Gość dssdsdsdsdsdss
bezmozgiem to ty jestes

Gość ejże
Co Ty tam facet wiesz [ do tego tam wyzej] o kobietach. Facet dopóki nie jest mężem ma o swojej dziewczynie mysleć 24h/ dobę, z małymi przerwami. :D:D:D A jak tak nie jest, znaczy, że nie kocha.

Gość zerza
a ja mysle, ze ty jestes tempa...gdyby przyjechal do ciebie o 14 albo 15 to darl bys mo..de, ze jestes cie umowieni o 16 i ty nie zdazylas sie wyszykowac...

Gość smanna
a pewnie nawet koleś nie podjechał, bo skoro wcześniej kolegę odwoził i miał jeszcze coś czasu, to w domu nie wszystko było gotowe i nie chciał Cie tak przywodzić i kazać czekać bo by romantyzmu w tym nie było.

Gość Dsacfd
co z tego , ze byli umowieni????? skoro byl pod jej domem to co mu szkodzilo zadzwonic i zapytac czy jest juz gotowa ??? co z tego ze miala do niego sama pojechac , moze nie chciała go fatygowac? ale skoro juz byl pod jej blokiem to mógł chociaz spytac bezmózg,

Gość gsdgsd
"ma o swojej dziewczynie mysleć 24h/ dobę, z małymi przerwami. A jak tak nie jest, znaczy, że nie kocha." To mam nadzieję taki żarcik z okazji Dnia Kobiet?

Gość dssdsdsdsdsdss
jak 16 to 16, proste bardzo dobrze ze nie zadzwonil

Gość do ejże coś tam :D
wmawiaj to sobie:D żaden, absolutnie żaden facet nie zachowa się w ten sposób, nawet zakochany. wystarczy mu ładna dziewczyna która np sprowokuje rozmowę i "miłość" odchodzi na rzecz flirtu. naiwna ;D

Gość ejże
jem kupę

Ta...tylko po kolegę do pojechał i go elegancko odwiózł.Ja mam blisko do mojego faceta..jakieś 15/20 min.I nie o to chodzi, żeby mnie woził jak księżniczkę tylko o brak myślenia. BRAK MYŚLENIA!

Jeszcze się sam wkopał mówiąc mi o tym."Kochanie, właśnie odwiozłem kolegę, który mieszka obok Ciebie, nawet przejeżdzałem obok Twojego bloku, no ale nie zabrałem Cię, bo miałaś przecież przyjechac autobusem"-no tak to ja odbieram i już. Jak wszyscy faceci mają taki tryb myślenia to ja chyba podziękuję.

Gość ejże
zostaw gnojka, zasługujesz na kogos lepszego

Gość dssdsdsdsdsdss
fiku mikuuu, zamknij sie debilko brak myslenie to mozna zarzucic kobietom, nawet glupiej rzeczy nie potraficie naprawic

No i dlatego fiku miku wychodzę z koleżankami na piwo.Nie będę sobie psuć wieczoru dla takiego imbecyla.

Gość dssdsdsdsdsdss
idz na piwo z kolezankami, idz i juz nie pisz o swoim facecie, bo szkoda faceta, taka debilke kobiete ma

moze szyjuje jakas niespodzianke w domu dla ciebie,moze nie chcial zebys jeszcze widziala.moze musial jechac do domu sam zeby dokonczyc