Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzień kobiet uhahahaha

A oto zachowanie mojego ukochanego hahahahahahah

Polecane posty

Ale to przeczy samo sobie. Jakby szykował jakąś niespodziankę to by nie wypalił, że kumpla odwoził. Gdybym wyszła z domu po tym telefonie to bym była za 15 min u niego, więc...on by wjechał do garażu, poszedł do domu i buty zdjął a ja bym już była. Tak jak powiedział: nie pomyślał.

Tak, jasne - to byłby pokaz niesamowitej inteligencji z jego strony - umówić się z nią na 16, wiedzieć, że niedawno skończyła pracę i...dobijać się domofonem godzinę przed czasem pytając czy jest gotowa.

Gość milka159
boze to straszne. nie masz wiekszych problemow ?

Jaką godzinę??? Ja wyszłam z pracy o 15.00.W domu byłam po 10 min.Weszłam do łazienki i siedziałam tam 45 min, dlatego zadzwoniłam i powiedziałam, że będę po 16.00 a on w tym czasie wjeżdzał do garażu czyli obok mnie przejeżdzł jakieś 10 minut temu!

Gość KAMILA @@
Uwzam ze twoje zachowanie było hamskie.Był z tobą umówiony na 16-nie wczesniej.Moze miał z kolegą coś do omówienia.On tez ma swoje zycie-nie jestescie małżeństwem.

Gość ja piełdole
co ty masz za problem kobieto :O nie widzę absolutnie niczego złego w jego zachowaniu. teraz się ofochaj najlepiej. typ zachowania który przekreśla kobiety w moich oczach

No, ale faktycznie nie pomyślał - każdy ma czasem jakiś zakręcony dzień. Nie musiałaś aż tak reagować. Mogłaś mu najwyżej powiedzieć, w ramach kary, że niech wyjedzie z tego garażu i Cię zabierze.

Ludzie, o czym Wy mówicie???? Moje zachowanie było chamskie??? Wiecie co..ja idę na piwo.Nie chce mi się tutaj już udzielać, bo to bez sensu.

Gość odwieźć a nie odwieść.....
odwieść to można kogoś od złej rzeczy...

Gość laiugpuignp y
ale idiotką jesteś, tyle Ci powiem, jestem dziewczyną i w ogóle nie rozumiem o co się fochnęłaś? po co miał do Ciebie jechać jak się umówiliście na 16 i jeszcze wiedział że się na randkę z nim szykujesz?? jakie dziewczyny są głupie...... jak koleś po tym będzie twierdził że kobiety to idiotki to mnie to nie zdziwi :/