Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cudownie poczęta :-/

Jakim cudem pytam jakim cudem???????

Polecane posty

Gość mozesz usunąć
wątpię czy lekarz się mylił, ale mniejsza z tym dla mnie ważna jet możliwość wykonania bezpiecznego zabiegu, blisko i w rozsądnej cenie

Gość adelajda 3030300
widac ze to jakas prywatna mala praktyka a nie klinika jak to sie rzucasz tym słowem, zobacz godziny itwarcia ze nie jest to jak szpotal czy duza klinika otwarte non stop dla wszystkich sa scisle godziny dla pacjentek i nie dziwne ze nie chca by z ulicy im takie zdesperowane ciezarne wchodzily.

Gość mmLena07
haha, naprawdę w to wierzysz? Pojedzie taka, bez zapowiedzi i co? Co by się stało? Szturmem zajęłaby klinikę? :D Po prostu umówiłaby się na miejscu na termin i poczekała w hotelu. Jeśli byłoby wszystko w porządku, to byłby podany adres, jakoś inne kliniki podają, np. w Stanach itd. nie boją się szturmu pacjentek. Nie widzisz, że to głupia wymówka? To jest wszystko podejrzane, pewnie fatalne warunki, ale nic nie możesz sprawdzić, bo nie znasz adresu. Jedziesz w ciemno i o to im chodzi. Uczciwy się nie ukrywa.

Gość adelajda 3030300
dokladnie dobrze ze podalas ta strone, jest tanio i nie trzeba rodzic jak sie nie chce, a w polsce za skrobanke i 3 tys sobie zycza, wiec lepiej tam pojechac a potem na wycieczke po górach przy okazji jak juz sie tam jest. swietna sprawa. szkoda mi tych wszystkich zacofanych, co by na sile rodzily byle by tylko wedlug swoich chorych przekonan nie zabijac heheh

Gość adelajda 3030300
lena ale co ty sugerujesz, przeciez gdyby cos mialo byc nie tak to przeciez telefonu by nawet podanego nie bylo ani tej strony, a mozliwosc skrobanki tylko szarymi nakałami by sie roachodzila. przeciez oni sie nie boja bo przeciez nawet dla policji łatwo jest prowokacje ustawic, podsawic ciezarna, umówic ja i juz maja adres "kliniki" wiec co sie tak podniecacie tym ze adresu nie ma

Lekarz, który nie wiedział że w Polsce to zabronione ale zrobił stronę po polsku dla Polek bije wszystko :)

Gość mozesz usunąć
aborcja zawsze była kontrowersyjnym tematem, niech każdy robi jak uważa, dobrze ze jest możliwosc wyboru

Gość mmLena07
skoro to takie proste i tak łatwo zdobyć adres, to czemu go nie ma na stronie? Czemu wszystkie nieuczciwe firmy-krzaki mają ten sam schemat działania?

Gość mozesz usunąć
w tamtym fragmencie lekarz wypowiadał się konkretnie o sterylizacji a nie o aborcji :D ale mnie takie szczegóły nie obchodzą, ważne ze jest możliwość zabiegu a nie to co lekarz powiedział w wywiadzie, nikt nie będzie każdego słowa rozdzielał na czworo

Gość adelajda 3030300
no nie wiedzial ze jest zabronione i zrobil strone by zyskac klientki czego nie rozumiesz zi czego te usmieszki wklejasz, zajebałabym ci w ten pyszczek wiesz|? :)

Gość adelajda 3030300
lena no wlasnie, pomysl, nie problem adres zyskac wiec juz nie doszukuj sie spisku. nawet ja jutro moglabym miec adres tej calej kliniki a ty sierotko rozpaczasz bo adresu nie ma, dla idioty to tylko info na stronie sa wazne a juz jak trzeba by bylo sie wysilic to bys se nie poradzila z wyciagnieciem adresu. nanajwaznijsze ze lekarz dziala uczciwie bo jak nie to juz by chyba strona dawno nie istniala co? hehe

Gość larysa26
zebrały się debilki i debatują o aborcji a autorka po prostu chciała sie pożalić,ze zaliczyła wpadkę mimo plastrów.Przykro mi,że zaszłaś,rozumiem cię.Może plastry nie przywierały dobrze,mnie też czasem się odklejały jak ich używałam.Powodzenia.

Gość antyfankaczubaszkowa
Kobiety poddajace sie aborcji powinny przy nich umierac - tak byloby sprawiedliwie. Zycie za zycie :)

Gość mozesz usunąć
agresja to przejaw braku lepszych argumentów :D to trudne wybory i każdy sam musi do nich dojrzeć, ale powinna być świadomość i możliwość wyboru a nie tylko rodzić i koniec

Gość adelajda 3030300
wlasnie ja juz opuszczam to gówno jakim jest kafeteria, paprajcie sie w nim juz beze mnie, dla mnie najwaznijsze jest to ze aborcja byla jest i BEDZIE czy sie to komus podoba i nie i plody beda ginac i beda rozrywane na strzepy pomimo ze bedziecie piszczaly ze to morderstwo. przykro mi. ABORCJI tak kobieta waznijejsza i to czy chce urodzic niz jakis kawałek mięsa :) no to miłego dnia i papalania w tych rzygowinach kafeteryjnych :)

Gość antyfankaczubaszkowa
głupia adelajda

cóż.. nagania bo zarabia. To już nie pierwsza jej taka wstawka na kafe przy podobnym temacie. Na innym forum też są podobne posty a to że niby była sama a to że wozi koleżanki itd. Koleżanki z forum chyba :(

Gość mmLena07
jeszcze raz powtarzam, jakby była by uczciwa firma, to byłby adres na stronie. Mówisz, że już jutro mogłabyś go zdobyć,ale to tylko spekulacje, nie wiesz, czy najpierw nie trzeba wpłacić zaliczki i podpisać dokument o dyskrecji. Nie masz o niczym pojęcia. Jest prosta zasada, którą stosuje każda uczciwa klinika - podaje adres na swojej stronie. To proste i uczciwe. Jeśli nie wzbudza ten fakt u ciebie nawet najmniejszego niepokoju, to jesteś po prostu bardzo, bardzo naiwna.

Moim zdaniem kazdy ma prawo wyboru,czasem jest lepiej usunac matce niz pozniej zalowac ze sie urodzilo i poniej tylko dzieco cierpi nie jestem zwolenniczka aborcji, jedynie w wyjatkowych sytuacjach gdy trzeba, dajcie wybor autorce , jej cialo, mozecie doradzic podtrzymac a duchu podac przyklady za i przeciw ale dlaczego sie wyzywacie ????

Gość mmLena07
dla mnie jak jedna strona podaje argumenty, a druga musi sięgać do wyzwisk typu "sierota", "idioci", to nie mam wątpliwości kto tu reprezentuje zacofanie o którym tak często pisze.

Gość mmLena07
Dowi27, nie można popierać kogoś, kto działa nie zgodnie w prawem Polskim i namawia do aborcji. Popełnia przestępstwo i namawia do przestępstwa. Tak wygląda sytuacja. Wyzywa tylko ta 'oświecona' strona, w rzeczywistości ta najbardziej 'zacofana' niestety. Jak ktoś na forum będzie namawiać do kradzieży, czy do innego przestępstwa, to też nie można być obojętnym.

mmLena07 ja rozumiem wszystko dlategopytam sama napisalam , ze jestem przeciwna boli mnie tylko to, ze pewne osoby nie potrafia kulturalnie odpowiediec , tylkoodrazu z wyzwiskami

Gość otwarcie namawiam do aborcji
i co mi zdrobisz dowi, no jazda na policje, mozesz mi naskoczyc wiesz.. te paragrafy hehe smieszna jestes

Gość otwarcie namawiam do aborcji
sory tez do Leny to jest bo to ona o tym prawie tak pisze smieszna jestes z tym, niezgodne z prawem.. namawiam zeby kazda która nie che uśmiercala swoje plody ile chce, one nie maja prawa glosu

Gość MeriDoor
jezu ludzie to są jednak głupi przyjdzie wezwanie z sądu to się zdziwicie ludzie już nie za takie rzeczy dostawali wyroki np pomówienia

kurcze autorka napisała o nieplanowanej ciąży ani słowa o usunięciu a tu się polemika wywiązała na temat aborcji ..

Gość aaron blumensztajn
oglądam tvn aż mi pejsy fruwają :classic_cool:

Gość bluedottts
Zapytałabym dlaczego nie wzięłaś tabletki po stosunku, jednak doczytałam, że zabezpieczałaś się chemicznie, także faktycznie, nie miałaś szans tego wykryć :/ To jest właśnie ten minus tego typu antykoncepcji, że nawet jeśli stosujesz ją b. sumiennie i dokładnie, to możesz znaleźć się mimo to w tym odsetku kobiet, które wpadną