Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o;ioip

trzy tygodnie z gorączka i zapaleniem oskrzeli do pracy ?????

Polecane posty

Gość o;ioip

a teraz jestem w szpitalu od tygodnia i mam zapalenie płuc . wreszcie spadła mi gorączka do 37,5 a jeszcze trzy dni temu było ze mna krucho !!!! chodziłam do pracy bo trzeba to i tamto , bo koniec miesiaca i bedzie duza premia , dostaniesz premie i musimy skonczyc , musisz pomóc , czasami trzeba pracowac z goraczka ................ od 8 lutego chodziłam do pracy chora potem doszła goraczka , 27 lutego wyladowałam w szpitalu ..... i nie dostałam ani grosza premii , bo ? bo nie przepracowałam całego miesiaca !!!!!!!!!!!!!!!!! za nadgodziny dostałam normalna stawke moja godzinowa bo nie skonczyłam pracy - i wielka łaska bo nie powinnam dostac wcale !! chyba pójde za sprzataczke , grosze ale uczciwe

Gość hej hejka mejka
niezły wyzysk człowieka przez człowieka

Gość ile tam zarabiasz bez
premii ?

Gość o;ioip
około 2tys , czesto musimy zakonczyc p[race w danym miesiacu srednio co trzy mieisiace i wtedy robimy dwa etaty - premia to 70 zł na godzine wiec w takim napietym miesiacu mam druga wypłate

Gość kasieńkaabc....
w tym kraju tosię robi norma a ludzie odpuszczają takim szefom zasrańcom. Chyba niesłusznie. Za łatwo przychodzi innym oszukiwanie pracownika