Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana Kaśka...

I co ja teraz mam zrobić??:-( Jestem wsciekla!

Polecane posty

Gość zalamana Kaśka...

Zostawilam na noc dwie stowy na blacie w kuchni na dzisiejsze zakupy. Wstalam rano zeby sie umyc i ubrac i pojsc na wieksze zakupy przed weekendem a tu sie okazalo ze moj kot zajal sie tymi pieniedzmi i zostaly tylko strzepy z tych dwoch banknotow!!! :( Nie mam wiele kasy na miesiac bo zarabiam tylko 1300 miesiecznie i za co ja teraz zrobie zakupy na caly tydzien?? Chyba kotu nie dam jesc przez dwa miesiace bo za te 200 zl to bym mu nakupila tyle karmy ze by go rozerwalo z przejedzenia a tka to zryc nie dam tomu sie odechce niszczyc pieniadze! Jestem zalamana:(((( Co tu zrobic???

Gość Wiecznie znerwicowany
Też tyle zarabiam ale nie stać mnie na kota.

Gość skoro nas pytasz
sobie nie daj zrec a nie kotu, to ty jestes istota myslaca i ty odpowiadasz za kota. Kotu nie robi roznicy czy sie bawi 2 stowami czy czyms innym. Sie mysli i sie nie kladzie na wierzch gdy sie ma kota. Zreszta co to za glupi zwyczaj, moglas schowac do portmonetki, dziwadlo.

Gość fewfwfew
Pozbieraj wszystko i idź do banku, wymienią Ci bez problemu. :classic_cool:

Gość zalamana Kaśka...
W banku mi wymienia takie strzepy?? Przeciez to nawet nie widac ze to sa dwa banknoty takie potargane sa i nawet nie wiem czy nie brakuje jakis kawalkow:( No i nie poszlam na zakupy i tak siedze i nei wiem co robic. Juz sie poryczalam z tego wszystkiego a kot dostal w dupsko i uciekl gdzies sie schowal.

raczej już tych pieniędzy nie odzyskasz :P swoją drogą... mój kot kiedyś odgryzł mi palca od rękawiczki, bo wcześniej jadłam w nich chipsy i chyba pomyślał, że to kawałek chipsa.

Gość fewfwfew
wymienią, nawet sfajczone wymieniają :D

Gość zalamana Kaśka...
a moze wystawie kota na allegro, myslicie ze ktos kupi za 200 ?

Gość powiem i ja .....
tylko się teraz nie mścij na biednym zwierzęciu bo kocurek nie jest niczemu winny tutaj raczej winę ponosisz Ty ...trudno stało się i musisz jakoś odżałować tą kasę

Gość kolakoli
Wymienią Ci, idź. Nie dostaniesz 200zł w całości, bo jakiś procent chyba zabierają, ale dostaniesz na pewno. A kot nawet nie wiedział za co dostał. Kiego grzyba położyłaś tę kasę na stole? Masz nauczkę, a kota nie bij, bo to Twoja wina.

Gość moj facet to romantyk
no ja moge sobie wyobrazic jak ten banknot ';'wyglada/ i jakos watpie zeby mozna go bylo skleic i wymienic w banku ,ale moze i warto sprobowac.....