Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddwedwedwedewded

jak możecie kupować w biedronce ? tam jest syf

Polecane posty

Gość ddwedwedwedewded

tak uważam . wszystko jest na chemii. wystarczy przeczytać skład może i to produkuja te same formy co w innych sklepach ,ale myslę ,że nizszym kosztem i do biedronki trafiaja same ,,odpady" nawet soki . przecież wystarczy przeczytac ,ze tam jest sam koncetrat i wiele chemicznych skladnikow soki tymbarku dla porownania maja o wiele wiecej soku czekolady- w smaku już czuc ,ze są inne ( gorsze) niz np oryginalna goplana nie wierze żeby coś tak tanie było dobrej jakości bo się poprostu nie da

Gość sdfg
amen

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
i co w związku z tym?

Gość koo.la
ja pracuje w firmie która dostarcza produkty do biedronki i jest bardzo wysoka jakość produktów , gorsze produkty dajemy np na real

Gość ddwedwedwedewded
ale wytłumacz mi logicznie jak może być bardzo wysoka jakość za taką cenę ? skoro cena jest niska to i musi być długa data ważnosci. a skoro jest długa data wazności to musi być dużo chemii to logiczne. poza tym wartościowe produkty są przeważnie droższe. np w sklepach ze zdrowa zywnością jest bardzo drogo bo np coś jest ważne pare dni ,a nie tygodni

Gość tu nawet nie chodzi o
chemie syf choc jest tam dużo genetycznie modyfikowanych rzeczy..Tu chodzi o monopol-było założenie że w ciĄGU ROKU ZBUDUJĄ 1000! BIEDRONEK. Sami możecie zaobserwowac w waszych miejscowościach jak juz sie budują...na kazdym kroku biedronka co znaczy że polscy sprzedawcy małe sklepiki plajtują bo w biedronce taniej. Na jakiś czas tanio dopuki konkurencja nie splajtuje ...a później jak to monopolista wywinduje ceny. Pozaty zobaczcie że to jestz portugali więc te całe nasze pieniążki nie trafiaja do polski tylko za granice :(

Gość erfewreqw
chodzi ci o produkty wyprodukowane dla biedronki czy o wszystkie dostępne tam produkty?

Gość szaaaloma
oj nie znasz sie na tym dziewczyno... dlaczego tam jest taniej???? bo kupuja od firm hurtowo i dostaja duze gratisy. gratisy tez spzedaja i przez to mają promocje!

Gość ddwedwedwedewded
ale nie chodzi mi tylko o koncetrat ( choć sok jest zdrowszy np pasteryzowany) ,ale wystarczy przeczytać skład i porównać sok z biedronki do soki z tymbarku

Gość ddwedwedwedewded
w każdym razie da się zauwazyć różnice między oryginalnymi produktami ,a z biedronki ,a jadlam i jedne i drugie

Gość w biedronce nie jest
wazna jakosc tylko cena jak biedronka kupuje towar u prodocentow 1. ma byc tanie i podobne do orginalu to wszystko

Gość usedtiknow
huj mnie to obchodzi, niech przestaną kraść, spekulanci od żywności. co oni sobie myślą że za kostkę masła będę płacić 6 zł? Wszystko jest za drogie w stosunku do zarobków. Produkty które kosztują za dużo : masło, cukier, słodycze, ryby, olej, makarony. To wszystko można kupić 2razy tanie w biedronce

Gość szaaaloma
ja nie widze roznicy.. w biedronce tak samo mozna kupic produkty takich marek jak CIF, Czy Danone... taki sam mają sklad jak w drozszych sklepach...A jesli chodzi o typowo "biedronkowe" produkty.. To sa takie ktorych marki są mniej znane i niekoniecznie gorsze od tych polecanych.. Niektore owszem.. Ale nie uogolniajmy!

Gość ddwedwedwedewded
ja stawiam np wyżej sklepy typu : tesco , intermarche , lecrerc niż biedronke ,a tam też nie jest drogo

Gość wertfewrtew
jesteś tępa, ceny biorą się stąd, że znani producenci sprzedają swoje produkty pod inną marką biedronce, nie tracąc przez to kasy na reklame... jarzysz?

Gość zwykłababka
ja kupuje w almie wbrew pozorom nie jest droższa niz śmieciowe jedzenie w biedronce. jest wiele produktów zagranicznych i ekologicznych...

Gość ddwedwedwedewded
,,jesteś tępa, ceny biorą się stąd, że znani producenci sprzedają swoje produkty pod inną marką biedronce, nie tracąc przez to kasy na reklame... jarzysz?" Jabys ty nie byla tepa to byś wiedziała ,ze nie tylko

Gość ddwedwedwedewded
jak dla mnie nie .. napewno taniej niż w sklepikach osiedlowych

Gość ddwedwedwedewded
choc przyznaje ,ze drożej niż w biedronce

ja tam bardzo lubię biedronkę, i to bzdura, że Morlinki z biedronki są inne niż Morlinki z Tesco czy innego sklepu. już nie wspominając o tym, że typowo "biedronkowe" produkty są dużo lepsze niż np firmowe z innych marketów. jest tanio i smacznie. chyba mało dokładnie czytałaś skład - lub nie porównywałaś go z tym samym produktem w innych sklepach... a to, ze jakieś osiedlowe sklepiki padają to już ich problem skoro mają takie ceny... wiem, że też muszą wyjść na swoje, ale w dzisiejszych czasach nikt nie będzie przepłacać z dobrego serca ;)

Gość ddwedwedwedewded
ale w tesco juz mi nikt nie powie ,ze jest drogo

Gość usedtiknow
też kupowałam w almie ale sprzedają tam stare sery po 60 zł, i śmierdzące ryby. Doszłam do wniosku że Polacy muszą kantować, mają to we krwi, i sram na ich zajebiste logo. Mrozone ryby biedronka ma najlepsze w tym kraju

Porownywalam sklad soku jablkowego z biedronki z sokiem z tymbarku. Nie pamietam czy ten sam, czy z Biedry lepszy (wiecej jablek, nic sztucznego). Cos sie zmienio?

fuuuuuuuuu tescowe rzeczy to najgorsze śmieci... a to co markowe jest droższe niż w biedronce ta sama marka (choćby wspomniane wcześniej Morlinki lub brzoskwinie w puszce - prawie dwa razy droższe), więc to zwykła bzdura co piszesz :)

Gość zwykłababka
może te stare sery to plesniowe:) a smierdzące rybki to wędzone:) nie kupowałam tego w almie takich rzeczy bo raczej nie kupuję wyskoprzetworzonyh produktów ale na reszcie się nie zawiodłam

Gość ald-
ja w biedronce kupuję tylko tabletki be power

Gość usedtiknow
te pokrojone sery w almie są na bank przeterminowane. Ale sprzedają w cenie 30 zł ,60. Bo myslą że Polak nie odróżni zgniłego brie ao świeżego

Gość usedtiknow
mix sałat z almy to zapewne 7-8 zł w biedzie 3,8.

Gość zwykłababka
w almie sa bardzo dobre bakalie, różne strączkowe w foliach, warzywa w puszkach, oleje, ładne warzywa i owoce nie trzeba się nagrzebać, po za tym duży wybór herbat, napojów, alkoholi, słodyczy i przypraw i dodatków z zagranicy.

Gość AUTOR TEMATU KŁAMIE
Autor tematu to jakiś debil. Soki w Biedronce są 100%, bez sztucznych dodatków, pewnie pomylił soki z nektarami i napojami. A jak to możliwe, że Biedronka daje wysoką jakość w niskiej cenie? Ma sklepy w całej Polsce, dzięki czemu zamawia dużo, przez co ceny są niskie. I nie jestem żadnym pracownikiem Biedronki...