Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelka39

Podobają się Wam te buty?

Polecane posty

''POSTAW NA KLASĘ....ELEGANCJE.... BĄDZ SEXI '' no wg mnie takie buty za klasa i elegancja nie przemawiaja. Dalyby rade gdyby nie ten dziwny ''material''. Ladny kolor ;)

Gość kamelka39
Pewnie zaraz torebki też będę musiała wymienić...ach...co za życie...

Gość udfhvgd
Nie moj gust, ale kupilabym na zlosc mezowi gdyby mi cos takiego powiedzial. Ja mam 30 lat i w szafie bardzo duzo butow w roznych stylach, jeszcze mi sie nie zdazylo, zeby moj maz je zle komentowal, najwyzej zapyta mnie po co mi kolejna para butow skoro mam juz tyle, ze nawet niektore leza jeszcze nieuzywane w pudlach.

Gość kamelka39
hmm...nie zwróciłam uwagi na materiał...wysokie, bo ja mam 160 cm, a mąż 198...a koloru niebieskiego jeszcze w szafie nie mam i stąd ten wybór

Gość wiem ze
straszne :O poza tym co to za buty, ktore 34 zl kosztuja :O

Gość no a ja to...
a ile masz lat? 39? strasznie orynarne te buciory i chodzic sie w tym nie da. dobre chyba tylko dla prostytutek, ktore stoją na trasie.

te rajstopy mnie rozwalily:))))) mozna kupic buty tej samej wysokosci a bardziej...eleganckie... tutaj bije tandeta po oczach...

Gość no a ja to...
ORDYNARNE*

Gość kamelka39
to licytacja ...więc nie wiadomo na jakiej cenie się skończy...

aukcja....... ale i tak wiecej bym nie dala:P tzn ja to bym nawet na nie nie popatrzyla...

Gość szczerze?
tandeta,jakiej dawno nie widziałam strach sie bać

Gość kamelka39
a ile masz lat? 39? strasznie orynarne te buciory i chodzic sie w tym nie da. dobre chyba tylko dla prostytutek, ktore stoją na trasie. Mam 37. Mój mąż też mi tak powiedział i powiedział,że mam iść w nich na autostradę jak je kupie....hm...poszukam chyba innych... ale martwi mnie to,że nigdy mojego ubioru nie komentował, wręcz przeciwnie.A dziś stwierdził,że jak małolata się ubieram...

jednym slowem idz przepros meza i powiedz zeby juz zawsze chodzil z Toba na zakupy ubraniowe...

Gość kamelka39
Te białe to akurat też mi się nie podobają

skoro nigdy Twoj gust mu nie przeszkadzal to moze....stal sie zazdrosny?;) albo po prostu uwaza,ze na sile starasz sie byc "sexy" i pociagajaca;) ooooj....a to bije po oczach na kilometr...

Gość tylkonietoooo
Chińska tandeta aż bije po oczach ! Szkoda nawet 1zł. na takie byle co. Wystarczy zerknąć na asortyment sprzedawcy- żal i jeszcze raz żal !

Gość kamelka39
ewelina79 jednym slowem idz przepros meza i powiedz zeby juz zawsze chodzil z Toba na zakupy ubraniowe... Nie mam za co przepraszać, bo nie kłóciłam się z nim o to.Powiedział co myśli, a reszta to moja decyzja... Jak on by ze mną poszedł na zakupy to wyglądałabym jak worek po ziemniakach.

one ogolnie same w sobie zle nie sa....tzn kolor test teraz b modny....te wstawki tez..... tylko takie...tanie w wykonaniu sa:(

i serio nikt nie zauwazyl, ze zdjecia sa zwężone w jakims tam programie aby buty sie wydawaly smuklejsze i wyzsze? Czy sobie jaja robicie? :)

:) jesli nie przeszkadza Ci ich wykonanie to bierz i tyle:) powiedz,ze takie sie teraz nosi i juz:)

Gość Men Struacja
Nie!

Gość kamelka39
Nie zwróciłam na jakoś wykonania.Wizualnie tylko wpadły w oko.Chodzi mi o buty na 1-3 razy do ubrania.Mam ok 150 par,więc więcej nie dam rady włożyć :-) Ale cóż ...znajdę inne, bo chciałam je na komunię ,więc tandeta odpada:-)

daj spokoj...tzn o ile wyzsze?o 6 cm? 15 cm wysokosc obcasa-napisane jak byk:Pto malo????

Gość o ja
Wszystkie sakramenty święte można w takich obskoczyć :)