Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka na niebie kkk

bez powodu usunela mnie z facebooka a innna zablokowala na nk :/ smutno mi sie z

Polecane posty

Gość fererooo
tak, facet cie zostawil bo zmarli ci rodzice. ja pierdole.... Nie dziwie sie ze ludzie ograniczają z tobą kontakt jak mogą. Juz po samych wpisach czuc zgorzkniałosc i chorą fiksacje na swoim punkcie. Tyle przezylam, taka jestem biedna, kazdy powinien byc wobec mnie bardzo subtelny i delikatny bo przeciez tyle wycierpialam Obcych ludzi nie obchodzą twoje problemy, kazdy zajmuje sie swoimi i swoich bliskich. A ty oburzasz sie ze ktos cie usunal chociaz "wiedzial ze mam ciezki okres". :D

Gość ????
do autorki. Niby forume jest od tego aby pisac o problemach itp. Niemniej jednak lepiej NIE PISAC o sobie nic osobistego dlatego, ze nikt tego nie doceni a idiota wykorzysta.

Gość air beaat
rolling in the deep 30 lat?a gdzie rodzina,maz, dziecko? stara sfrustrowana krowo-usuneli cie, bo po co im w znajomych jakis zyciowy nieudacznik co tylko zyje wirtualnym portalem spolecznosciowym jestes dnem debilny nick z piosenki brytyjskiej tuczy dalszy komentarz :O typowej wieśniary dla której szczyt ambicji i celu życia to usidlić faceta i zrobić sobie z 2-3 dzieci do 24 roku życia :D autorka jest widac wykształcona, nie jest sfrutowana,nie martw sie jeszcze sobie ułożysz życie, 30 lat to nie tak dużo :)

oooo nie cale zycie, nie cale zycie, mama nie zyje od pol roku. jasne , ale potem jak ktos potrzebuje pomocy to dzwoni , ile wlezie, pieniadze chce pozyczac itp nie ma co tu na forum pisac dziekuje bardzo, nie potzrebuje wiecej znajomych, lubie samotnosc ktora mi teraz dokucza - wogole to ja uciekam teraz w samotnosc , tak to jest jak swiat ci sie zatrzyma i nic nie jest juz takie, a kto z was ma mame jescze to nie wie co to jest ... aa wezcie nie piszczie juz, zaczelam ten topic i chcialabym go zakonczyc skoro tu mietole czy jakos tak , jest tyle interesujacych tematow ...

Gość ????
do autorki tematu. Wydajesz sie byc wrazliwa osoba, dlatego nie przejmuj sie i nie bierz do siebie tego zenujacego utyskiwania na Twoj temat. (ktos Twoim kosztem probuje sie dowartosciowac i tyle) Glowa do gory i powodzenia. [I Am a Sociopath]

air beat - dziekuje bardzo za pozytywne slowa , to dodaje otuchy :)

??? - rowniez dziekuje bardzo za mile slowa otuchy :) tak, przewrazliwiona jestem bardzo, ktos mi umiera , a ten ktos na kogo licze mnie zostawia... ja moge miec 50 lat .. mi jest to obojetne ... swiat stoi w miejscu ot tak zalozylam ten temat ... pozdrawiam dobrych ludzi :)

Gość ????
the best quality ..... Nie frustruj sie tak, to tylko wirtual. Polecam melise naprawde pomaga. :D

Gość K@@
No cóż... Wyobrażam sobie, a przynajmniej staram wyobrazić, co czujesz choć sama nie miałam takej sytuacji. Pewnie z punktu widzenia pewnych osób jestem głupią małolatą i tyle. Niewiele osób we co naprawdę przeszłam, co potrafię czuć. Myślą że jestem zwyczajna i spokojna (lub idiotką, wariatką, która się tylko zamartwia), choć tak naprawdę nic nie wiedzą. Jak widzisz też jestem przewrażliwiona na swoim (innych zresztą też) punkcie. Sądzę że melisa to dobry pomysł, na pewno nie zaszkodzi :D ... Pomyśl co lubisz robić, zajmij się czymś. Jeśli nie masz alergii i lubisz psy, weź jakiegoś ze schroniska np. bokser. Duży ale bardzo zabawny, opiekuńczy, sama mam bokserkę. Taki pies który dużo przeszedł będzie Cię wspierał (oczywiście nic nie powie :) Ale wystarczy jego spojrzenie, to że poliże Cię po ręce czy usiądzie koło Ciebie). Będziecie się wspierać, budować zaufanie. Więź z psem jest bardzo silna bo w odróżnieniu od ludzi, psy są wierne i szczere. Robią to co chcą i myślą, nie udają. Pies jest szczęśliwy, cieszy się. Jest smutny, robi się cichy, milczący, jeśli można tak powiedzieć. Taka szczera więź pomaga. Nie wmawiaj sobie że jesteś nieudacznikiem, tamci nademną są w większości kimś kto nie pomógłby nikomu. Jak ktoś się rozwodzi nad jakimś problemem potrafią tylko pogrążać. Nie myśl czy to prawda czy nie, pomyśl że poradzisz sobie lepiej sama. Nawet jeśli coś Ci nie pójdzie, poradzisz sobie i nie potrzebujesz pomocy ludzi nieszczerych. Jeśli los będzie chciał przerwać Twoją samotność, to kogoś spotkasz. Ale nie szukaj kogoś na siłę :)