Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jdmpassword

jestem w ciazy czy nie ?

Polecane posty

Witam . Kochalam sie z chlopakiem 4 miesiace temu . Od tamtej pory mam dziwny okres , w dzien okresu planowego np wczoraj i przedwczoraj lecialo mi lekkie plamienie a dzis juz leci obficie . Moje miesiaczki trwaja 4-5 dni . Ten dzisiejszy ojres jest mniej obfity niz zawsze . Boli mnie w podbrzuszu caly czas nawet jak miesiaczka sie skonczy to mam ten bol ojresowy . Nie wiem co robic . Przez te 4 miechy zrobilam mnostwo testow i wszystkie wyszly negatywne . Nie mialam zadnych objawow ciazy . Teraz jakos chce mi sie spac i nic wiecej . Temperature i wage mam normalna czy to ciaza prosze o pomoc . !

Gość Shineonme
glupio mi pytac ale ile masz lat? moze masz cos z hormonami ? Bierzesz tabletki ? Skoro testy wyszly negatywne a w 4 msc na pewno mialabys juz jakis objawy . Nie masz sie czym martwic tylko uwazaj na drugi raz A poza tym mialo jak dojsc do zaplodnienia? Odchudzasz sie ?

Mam 16 lat i poprostu teraz wiecej spie i przez to moje podejrzenia . No i ten dziwny okres . Zadnych hormonow nie biore . Mam lekki ucisk na pecherz lecz nie sikam duzo ani za malo czyli tak jak zawsze .

Gość panna annna
naprawdę chcesz otrzymać diagnozę tutaj? proponuję ci wizytę u lekarza.Na pewno to nie ciąża,ale jest niestet wiele innych mozliwosci.Ciąża z nich najlepsza

Duzo czytalam na forach i pisza o torbielu jakims . Nigdy tego nie mialam ale przed ststosunkiem bolal mnie jajnik i potem bylo ok . Az teraz mam inny okres bol podbrzusza mimo to ze nie mam miesiaczki to on wystepuje . Musicie mnie uspokoic ze to nie ciaza .

Gość Shineonme
Ja kiedys jak tyralam sie , ze jestem w ciazy to brzuch mi rosnal tez chodzilam sikac co 5 minut . Nie masz pojecia jak Twoja podswiadomosc moze dzialac Zabezpieczaliscie sie ? od tych 4 miesiacy uprawialas jeszcze seks? Nie masz sie czym bac jak robilas testy, wiele testow . a to 4 miesiace to mialabys na pewno jakiekolwiek objawy . Odchudzasz sie? Moze to po prostu nerwy ? Ja w Twoim wieku czasami nie mialam okresu po poltorej miesiaca nawet dwa. Rozwijasz sie ! :) Wiecej spisz bo moze pozno chodzisz spac? lub wstajesz bardzo wczesnie uspokoj sie nie masz sie czym martwic

Gość Shineonme
powinnas zbadac sie u ginekologa. Sama wiem , ze z takimi chorobami nie ma jaj ;/ :(

Gość panna annna
a nie prosciej iść do ginekologa który zrobi usg i cie uspokoi?:) moim zdaniem 4 m-ce i test ciążowy negatywny to nie ciąża,ale może sie nie znam idź do lekarza proszę i zastanów się czy seks jest wart tylu nerwów i stresu który teraz masz:)

Niezabezpieczalismy sie ale byl pewny ze nie doszedl bo byl stosunek przerywany . Nie odchudzam sie . Od tamtej pory nie uprawialismy stosunku . Zawsze mialan regularne i obfite miesiaczki jak i na poczatku tak i na koncu .

Gość Shineonme
popiera panne anne Powinnas isc do ginekologa bo mozesz miec cos z hormonami mozesz miec torbiele mnostwo rzeczy i popros go o tabletki antykoncapcyje przy tym nie bedziesz miala zadnego stresu .

w ciazy nie jestes na pewno. jest okres-nie ma ciazy idz do lekarza,bo te bole nie sa normalne.mozesz miec jakies zapalenie przydatkow,torbiele,cholera wie,nikt tu nie jest lekarzem i krysztalowej kuli tez nie ma

Gość panna annna
o jezu:o stosunek przerywany?:o

Czyli jak jest plamienie zamiast okresu to wtedy jest sygnal o ciazy ? Czyli jak dalej bedzie duzo krwi to nie jest ciaza tak ?

Gość Shineonme
ja jestem w ciazy i tfu tfu tfu nie mialam ani raz plamienia nie masz sie czym martwic kobito :D http://dzieci.pl/title,16-tydzien-ciazy,tydzien,16,kalendarz_ciazy.html