Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara458468

Jestem Żydówką... czemu tak nas nienawidzicie?

Polecane posty

Gość hfjytityujfyuftuyftuy
HMS Petard, czy Twoja rodzina w czasie II wojny światowej była jakimiś folksdojczami? Bo np. pół mojej rodziny w tamtym czasie wylądowało w obozach, mój dziadek miał 13 lat jak Rosjanie wyzwolili obóz w którym miał umrzeć, czasem mówił coś na temat tego co przeżył za nim to się stało... Kiedy ktoś broni Hitlera mam ochotę odtworzyć dla niego to co Hitler stworzył dla milionów niewinnych ludzi aby się mógł przekonać na własnej skórze co robił jego idol...

Gość kolololo
nie tylko Niemcy podam ciekawostkę, że polski rząd na uchodźctwie także miał własny obóz dla przeciwników politycznych w Anglii, Piłsudski w Berezie Kartuskiej, oczywiście w żadnym stopniu nieporównywalne do obozów hitlera, sowieci mieli rozbudowany system, także japońce (słynęli z palenia całych wiosek chińskich, szczególnie za pomoc amerykanskim żołnierzom) i włosi-oś zła

Gość henk1
Hms dobrze napisałeś ,,,,nawet niemiec w filmie PIANISTA POMÓGŁ,WYTYKANE SĄ TYLKJO JEDNOSTKI.

Gość kolololo
ostatnio na wiocha.pl widziałem bambuczo jak heilował ze swastyką i pomyślałem, że hitler w grobie by się przewrócił jakby to zobaczył, tacy to szli na pierwszy front, ale do piecowego ognia

Gość Dagusia a aj
A wystarczyło kulkę w łeb hitlerkowi he he ale niee głupie ludzie i go wielbili i tak hitlerek zjednał sobie sojuszników. Ja pier.. Jak można być takim zyebem i patrzeć oraz przyczynić się do śmierci milionów ludzi

Gość Dagusia a aj
A czy to prawda że wszystkie żydówki mają długie nosy?

Gość zsiadle mleko
tez tak slyszalem, podobnie jak arabki, ale sam nie wiem dlaczego ale podobaja mi sie te ich nosy i cala uroda

Gość kolololo
jak? bardzo prosto. Trzeba mieć podstawy filozofii, hitler przerobił ją na swoje w mein kampf, Niemcy wtedy były potęgą gospodarczą, militarną, polityczną. ludziom nie brakowało kasy, idea panowania na świecie była cały czas obecna, jakby spadek po czasach królewskich, edukowali młodzieżówki od urodzenia w wierze w idee, wyższość, obowiązek ojczyzny. Dlaczego jak jedna osoba krzyknie coś w tłumie to nagle wszyscy idą?

Gość kolololo
w Iraelu bardzo źle się zaczyna dziać; ortodoksyjna mniejszość zaczyna dochodzić do głosu i kobiety powoli są traktowane jak w krajach arabskich

Gość henk1
KOLOLOLO , PODPISUJĘ SIĘ POD tWOIM WYBUCHEM,DZIĘKI

Gość Dagusia a aj
Jak one mniej więcej wyglądają? Nigdy nie widziałam żydówki. A ten hitler był chory umysłowo i jeszcze wpajał ludziom swoje chore idee , ludzie w tamtych czasach chyba inaczej myśleli niż teraz. Teraz myślę że większość by się sprzeciwiła

Gość Dagusia a aj
Ale ktoś musiał rządzić heh. Tak jak w Korei czy gdzie to było jak ludzie sztucznie rozpaczali po śmierci ich "pana" jakby nie płakali itd to kara śmierci nawet. Ludzie sami sobie życie utrudniają, u nas to jest spoko sami przyznajcie

Gość kolololo
teraz to nie jest możliwe, bo konflikt światowy= konflikt nuklearny, a te wojenki to tylko o złoża ropy i gazu chodzi

Gość kolololo
dagusia a ty ile masz lat

Gość zsiadle mleko
http://3.bp.blogspot.com/_DpwNYjIga-o/TUgju8Mp9_I/AAAAAAAAAUE/W5BjaMjx_uI/s1600/Women_in_Israel_Army.jpg http://www.snegidhi.com/2009/5-3/Women_in_Israel_Army_3.jpg Tu masz przyklady urody zydowskich dziewczyn. Ja takze nie mam nic do zydow i nie rozumiem tej nienawisci. Nawet osoby z mojej rodziny sa wrogo do nich nastawieni. Fakt jednak jest taki ze i zydzi swieci nie sa bo uwazaja sie za kogos lepszego. A co myslicie o dowcipach o zydach? Smiesza, irytuja was?

Niemiec ogłosił się narodem wybranym a pierdolniete żydy zaczęły się burzyć że to oni są tym narodem no i dostali za swoje:-D. Jebane żydy ortodoxy to najbardziej nienawistny i rasistowski naród jaki miałem nieprzyjemnośc poznać więc nie dziwię się że ludzie ich tak nienawidzą i sam bym tych gnoi wybił do nogi. Oczywiście nie wrzucam tu wszystkich żydow do jednego worka. Do normalnego żyda nie mam absolutnie nic

Gość kolololo
uroda podobna trochę do kurdyjek,a mnie dowcipy brzydzą o żydach, a niektórych śmieszą bo za mało wiedzą;ja kocham po prostu urodę turczynek, kurdyjek

Gość Dagusia a aj
Moja koleżanka ma bratową co ma taką urodę i ona jest spoko. A lat mam 18

Gość mentaI cut
To nie tak, że tylko Polacy, w przeszłości z wielu krajów wyrzucano Żydów. Żydzi nigdy nie chcieli się asymilować z żadnym narodem, bo chcieli zachować odrębność za wszelką cenę. Nie mając własnego kraju woleliby np. przejąć terytorium Polski i stworzyć tzw. Judeopolonię, niż żeby Polacy odzyskali panowanie nad swoim krajem, czyli nasze interesy nie był zbieżne. Żydzi nie podzielali naszego dążenia do niepodległości, to nie budziło sympatii Polaków.

Gość kolololo
ale mówisz o syjonistach, są też normalni czyli żydowscy ale przede wszystkim polscy obywatele

Gość Dagusia a aj
Aha to oni się burzyli itd bo mówili że też są wybranym narodem? I po co im to było wogóle po co te wojny co za świat. Ale niemcy jeszcze lepsi odrazu wszystkich zagazowali i heja he he i po co ja się pytam po huj to wszystko .

Gość zsiadle mleko
Mowisz ze zydzi nie chcieli sie asymilowac z narodem fakt. Dzisiaj podobnie jest z arabami w Europie ktorych jest jednak chyba obecnie wiecej. Te dwa narody sa siebie bardzo podobne, mimo ze tak sie nie lubia. I to bedzie coraz wiekszy problem, nienawisc do tych narodow bedzie sie powiekszac poniwaz jednak za bardzo sie panosza w nie swoich krajach, nie chca sie przystosowac do panujacych zwyczajow i na dodatek maja wielkie wymagania a europejczykow traktuja z gory.

Gość Dagusia a aj
A moja koleżanka mieszka w żydowie. To dopiero i po co wioskę tak nazwali ja się pytam bo nie wiem?

Daga poczytaj sobie trochę historii ale nie z tylko jednego źródła również współczesnej to się przekonasz dlaczego tak żydów nienawidzą. A nie współczuj tak biedaczkom. Nie ma bardziej nienawistnego roszczeniowego i 'wiecznie pokrzywdzonego' narodu od żyda. Nie rozumiem tu najazdu na petarda od rasistów. Przedstawił tylko gołe fakty.

Gość zsiadle mleko
Pewnie to jakas stara nazwa. Moglo mieszkac tam wiele zydow i polacy dlatego tak nazwali ta miejscowosc

Gość kolololo
tam gdzie elektrownia wodna jest?

Gość Dagusia a aj
Dobra to że się nie asymilują, że są zawistni itd. To na pewno nie wszyscy! Dużo polaków też takich jest i co. Ja im współczuję tego że niemcy ich spalili a teraz się i tak z żydów śmieją i te głupie kawały

Gość Dagusia a aj
Tak tam. No nazwali i niech teraz mają

Gość kolololo
Polaków też nota bene palili a ty mówisz o tym Żydowie z elektrownią w zachodniopomorskim?