Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara458468

Jestem Żydówką... czemu tak nas nienawidzicie?

Polecane posty

Gość alezwastempepiczki
pewno podrożały kacze jaja zaczernij się i zostań :)

Gość nieogryzek
my??????????????????? W Holandii, Francji....o tam dopiero nienawidzi się Zydów. Mit o rzekomej nienawisci Polakow do semitów został wymyślony przez zakompleksionych,małych ludizków nienawidzących wszystkiego co polskie (nie do ciebie autorko,chodzi mi o szerszą perpektywę)Zdarzały się w naszej historii momenty niechlubne ale jeśli uczciwie a nie wybiórczo zapoznasz się z historią zobaczysz że Polska to i tak pryszcz w stosunku do tego co działo/dzieje sięwinnych krajach.Ale te kraje są cwane,mądre.Nie nagłaśniaja takich spraw.Tylko Polak potrafi tak ładnie narobić do swojejgo gniazda.... Tak to just jest że gdy na Zachodzie czy w Stanach kręci sie filmy wojenne bohaterów pokazuję się w sposób mityczny:honorowi,odważni,mający jakieś tam wady ale do przełknięcia.Polak taki film pokaże w ten sposób: bohaterowie to pijacy,brudacy,ciemnogród nie wiedzący dlaczego w ogóle toczy się wojna. Tak właśniei kreuje się mit złego,ohydnego Polaka nienawidzącego innych .tylko ż ePoalk nie stworzył rządu Vichy który sprzedał Żydów Niemcom jak przedmiotyczy nie organizowł samodzielnie pociągów śmierci-kierunek Auschwitz jak Holandia czy Belgia. jestem Polką- nie dzielę ludzi na Żydów i nieżydów tylko mądrych i głupich.

Gość kieszonkowieczholandii!!!
ja zyje w holandii i traktuja nas tutaj gorzej niz gejow i zydow jestem oburzony, przeciez w polsce nie zajmujemy sie okradaniem holendrów!!!

Gość pewno podrożały kacze jaja
głosujcie na PO, bo wszystko idzie w górę, kutasy stają też na baczność bez viagry. Alleluja, chwała Panu na wysokosciach!!!!

Gość kieszonkowieczholandii!!!
my polacy w holandii jesteśmy traktowani gorzej niz pedały my tylko kradniemu i co z tego i tak tutaj maja kaszy jak lodu !!!

Gość rympus
zydzi to straszliwie ekspansyjna rasa ale najgorsi sa zydzi dzialajacy w np polskim rzadzie na rzecz izraela, ameryka tez jest w rekach zydow w sporym zakresie o czym sie malo mowi.Tak dlatego ich nie lubie

mój szef jest zydem...strasznie pazerny...najlepiej jakbysmy za darmo pracowali. Nie mam pojęcia, gdzie sprzęt kupuje...bo takiego jak u nas w firmie to już chyba nigdzie nie produkują :(

Gość Ganta zgłoszony
Ganta zgłoszony

Gość nieogryzek
Jestem Polką, czemu nas tak nienawidziecie?????????????????????

Gość antysemityzm zglaszamy na poli
antysemityzm zglaszamy na policję!!!

Gość henk1
Dagusia, Jesteś zerem " 0 " w historii i terażniejszości masz jeszczę przyszłość przed Sobą ( nie zmarnuj jej)

Gość henk1
Ach ,kochaj bliżniego jak siebie samego ! a może wypowie się ktoś kto kocha bliżniego nie zważając na bariery .

Gość domineta
up

Gość MAGILLA
Za to co nam robicie moze to niemcy a nie my robilismy wam krzywde moze to Anglia nie chciala oswobodzic waszych rodakow z obozow a na nas zrzucacie wine tak jak ten wasz rzad tyle polakow emigrowalo zeby w izraelu rozdawac Polskie paszporty jak ulotki dla tych ktorzy nigdy w Polsce nie byli i nieznaja tego jezyka to wy nas nie naidzicie nie my was Antypolskosc wychodzi z waszych rzadow najlepiej nazywac wszystkich antysemitami rasistami ale osobie ciiiiiichoszaaaaa.