Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara458468

Jestem Żydówką... czemu tak nas nienawidzicie?

Polecane posty

A o polakach kawałów nie ma?:-D są. Więc w czym problem. Każdy człowiek powinien mieć do siebie dystans i potrafic śmiać się nawet z siebie. Mnie tam kawały o żydach śmiesza. Dla mnie to tylko kawały nic więcej

Gość mentaI cut
Żydzi dzisiaj wcale nie są biedni. :) Rządzą światem. Niemcy wyniszczając ich tak naprawdę pomogli żydowskiej nacji. "Co cię nie zabije to cię wzmocni". I tak przetrwali najinteligentniejsi, najsprytniejsi i jeszcze obrócili wszystko na swoją korzyść - stworzyli sobie wizerunek niewinnych Żydów, wiecznie prześladowanych. Wszędzie trąbi się o antysemityzmie i II wojnę światową sprowadza do kwestii żydowskiej, trąbi się o holocauście. A czy ktoś słyszał o tym jak Żydzi traktują i jakie mają zdanie o nie-Żydach, czyli GOJACH?

Gość kolololo
każdy ma jakieś odchyły ja jestem homofobem i dobrze mi z tym

Mental mniej więcej o tym wspomniałem. Pokrzywdzone biedaczki z bilionowymi kontami w bankach na całym świecie. Główny motor amerykańskiej giełdy-żyd

Gość Dagusia a aj
Jak to polaków też palili , gdzie? Tak pisze o tym żydowie co jest tam elektrownia wodna.

Gość Dagusia a aj
Jakich Gojach co to jest?

Gość Dagusia a aj
Sory że się tak wypytuje. Ale fajny ten temat. A jutro akurat zabieram się za pisanie pracy naturalnej właśnie o żydach:)

Gość Dagusia a aj
maturalnej*

Gość kolololo
np. podczas pacyfikacji, czy tortur. ale chodziło mi głównie w sensie gazowali

Gość kolololo
a ty też jesteś z tej okolicy bo znam parę osób z tamtąd

Gość Dagusia a aj
Ja jestem z miastka. Wiesz gdzie?

Gość kolololo
haha no ba

Gość Dagusia a aj
To pozdrowie od ciebie miastko he he he:D

Gość mentaI cut
Dzisiejsi Żydzi są bezczelni. Np. w latach 80-tych wymogli na rządzie i klerze, żeby przenieść siostry karmelitanki koło Oświęcimia w inne miejsce, ponieważ modlące się katoliczki i katolickie krzyże obrażały ich uczucia religijne. http://www.traditia.fora.pl/historia,41/kalendarium-konfliktu-oswiecimskiego,1435.html

Gość kolololo
:)

Gość kolololo
Dagmara w sumie czemu nie śpisz o 4 rano

nie żebym miała coś do żydów niech sobie żyją w spokoju :P lecz nie związałabym się z żadnym żydem :O Kiedyś powiedziała mi moja babcia, że pamięta jak przed drugą wojną, żydzi mówili do polaków, że: 'nasze kamienice, a wasze ulice'. Oraz, że u nas w rządzie jest dużo żydów.

wezcie ta sioatre na voila bo nie mam nk i jesyem poza domem teraz :) swoja droga trzeba jej wyslac dzialalnosc brata :)

Gość paniprazesowa
miałam jakos błąd przeglądarki co do nienawiści to zamiast obwiniać konkretne osoby lepiej jechac po wszystkich żydach, co niektórzy nigdy nie mieli nic wspólnego z rządzeniem czy polityką!!! ale później jak gdzieś sa nastroje antypolskie (traktują polaków tak samo źle) to wielkie oburzenie !!! hipkryzja do kwadratu

Gość paniprazesowa
pamiętaj ludzie na poziomie nie szufladkują ludzi na żydów, arabó i inne sprawy. wiedzą że szufladkowanie to czysta hipokryzja!!! bo my Polacy w.g. naszej szuflady wcale ...

Gość pewno podrożały kacze jaja
jak udowodnisz, że masz piczkę w poprzek, to uwierzę, że jesteś Żydówką, i dupa o.Rydzyka.

Gość paniprazesowa
i dajcie se spokój z tym wytykaniem żydów w ameryce bo ameryka to nie indianie tylko zbitek wszystkiego co na świecie!!!

Gość alezwastempepiczki
heheh jestem z łodzi i tutaj połowa mieszkańców ma jakieś żydowskie nurty w genealogi ale prawie ta sama połowa jest równie czynnymi antysemitami z czystej głupoty :D

czesc autorko chetnie z toba porozmawiam bo widze ze masz problem z akceptacji samej siebie :D zachecam cie tez to spojrzenia inaczej na historie

Gość alezwastempepiczki
jak mozna nie miec problemów z akceptacją jak ciągle się czyta texty typu jedbane zydostwo?? czy cieżko to zrozumiec ?? i co z tego że ona nie ma wspólnego nic z tymi milionerami czy zbrodniarzami jak już została oceniona jako taka i owaka żydówa??

nie nawisc do zydów wynika z przeszlosci historycznej zyd lew trocki lenin wymordowali w rosji miliony ludzi potem probowali te idee przeniesc do polski nie udalo sie im

myślę, że Żydzi są drugą najbardziej znienawidzoną nacją (po Romach) właśnie z tego samego powodu co Romowie. Izolują się oraz nienawidzą ludzi spoza kasty.

ja jako POlak slowiananin nie mam nic do zyda czy do semity do zwyczajnych madrych ludzi nie mam zadnego powodu do nienawisci poprostu staraj sie czynic dobro a ludzie napewno to zauważa saro :D

Gość alezwastempepiczki
ehh wielu polaków ma żydowskie nurty w genealogi tylko namiętnie powtarzaja zasłyszana nienawiść do żydów!!! zawsze na tej nienawiści cierpia NAJBARDZIEJ ZWYKLI LUDZIE, kótrzy nie maja nic wspólnego z zarzutami z teraz czy z historii!!!