Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz...........................

paluszki rybne dla 2-latka?

Polecane posty

Gość xyz...........................

dziecko ma 2 latka. moge mu podac kupne paluszki rybne? czy to raczej niezdrowe? ja je uwielbiam :)

Gość dsja
Moja córka miała 14 miesięcy i jadła. No zdrowe to raczej nie są ale jak dasz raz na jakiś czas nic się nie stanie.

Gość pewnie ze mozesz
przeciez nic mu nie bedzie tylko dlaczego?? dlaczego nie kupisz dobrej mrozonej ryby dorsza czy lososia i nie zrobisz jakos smacznie??

Gość dsja
Pewnie dlatego, że czasem len w dupę zaląda :P Ja zazwyczaj robię dobre obiady ale czasem nie mam weny i wtedy jest jajko sadzone, ziemniaki i kalafior:) A i paluszki rybne mogłby być.

pewnie ze mozesz- czasami po prostu nie ma czasu na wielkie gotowanie. nic 2-latkowi od paluszków rybnych, być nie powinno. chociaż może lepiej obierz je z panierki?

Od czasu do czasu nic się pewnie nie stanie ;) Ale polecam samemu zrobić takie paluszki rybne :) Są zdrowsze,smaczniejsze i też specjalnie wiele czasu nie trzeba im poświecić.

Gość a co jest w nich takiego niezd
rowego??? przecież są paluszki rybne z mięsem rybim zmielonym, a są też takie, które mają normalny, biały filet rybny w panierce więc wystarczy kupić te drugie i na pewno jest to zdrowy posiłek zwłaszcza jeśli takie paluszki poddusi się z warzywami, a nie usmaży