Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

nic tak nie ukłuje kobiety jak

Polecane posty

Gość rev musisz byc cholernie
ASEKSUALNA *

Gość nie mozna uogolniać
to ze ktoś nie jest atrakcyjny dla mnie nie znaczy wcale ze jest tez nieatrakcyjny dla reszty potencjalnych partnerow bo gusta są rózne i o tym sie nie dyskutuje ...... jesli nie chcesz sie barwić uczuciami innych to lepiej jak najszybciej dać potencjalnemu wielbicielowi do zrozumienia ze nie ma szans u ciebie ...... normalne ze odrzucenie boli ale im mniej ktoś narobi sobie nadziei tym szybciej mu przejdzie znajdzie sobie nowy obiekt adoracji moze z wiekszymi szansami na wzajemnośc uczuc i bedzie hepi

wiesz revolver lubię Cię ale pieprzysz w tym temacie jak potłuczony. weź się zajmij czymś, książkę poczytaj czy cuś... to napisz coś mądrego 💤

Gość wiesz revolver lubię Cię
czasem najmądrzej jest po prostu milczeć :) wiesz?

wiesz revolver lubię Cię czasem najmądrzej jest po prostu milczeć wiesz? jak sie nie ma nic do powiedzenia , to ma się mordkę w kuble ...:P

Gość praaaam
taaak masz dużo zwolenników , może wydasz swoje przemyślenia ? proponuję : przemyślenia wiejskiego głupka sukces murowany , pamiętaj , że ja to pierwszy wymyśliłem , więc mam nadzieję , że podzielisz się honorarium autorskim :p

Gość Supremus Dux
Ja kiedy mi się to podoba, to gardzę kobietami.

Gość Hehe:)hehe
A jakie znaczenie ma to, ze jeden wypierdek uzna mnie za nie atrakcyjna, skoro większość mężczym da mi odczuć, ze jest inaczej?:)

masz dużo zwolenników , może wydasz swoje przemyślenia ? nie zależy mi na popularności wśród motłochu 💤 proponuję : przemyślenia wiejskiego głupka mogę być wiejskim głupkiem - w niczym nie robi to różnicy od miastowego 💤 sukces murowany , pamiętaj , że ja to pierwszy wymyśliłem , więc mam nadzieję , że podzielisz się honorarium autorskim z twoimi wymysłami sukces to oznaka porażki :P

autorze ! na jakich danych opierasz swoja tezę ? Są gusta i guściki,dla innych biuściasta blondynka będzie atrakcyjna dla reszty nie. Kiedys mój znajomy stwierdził że koleżanka nie jest atrakcyjna,po paru miesiącach kobieta zmieniła image i zwariował na jej punkcie,niestety już bez wzajemności. Wygląd można zmienić a czy bedzie sie on komuś podobał to kwestia gustu i nie pisz durnot w stylu że jak kobiecie podoba się facet toona także musi jemu bo to bzdura totalna.

Gość praaaam
odnajduje tu styl darkera , mojego ppoprzedniego idola , najpierw cytuje wyppowiedz a potem komentuje w życiu też tak rozmawiasz ? powtarzasz to co ktoś powiedział a potem komentujesz ?

Supremus Dux ja kobiety bardzo szanuję - lecz one uważają , ze szacunek pokazuje się będąc cały czas uśmiechniętym i zgadzającym sie z nimi oraz pisząc i mówiąc im to , co chcą usłyszeć...:P p.s. ja nie oceniam tu wyglądu żadnej z kobiet - zrozumcie temat i czytajcie go ze zrozumieniem

poprzez swoja wypowiedź sugerujesz że wiesz jak interpretuja szacunek kobiety ? może masz jakies dane statystyczne dla swoich wymysłów? szacunek to kultura wobec kobiety oraz liczenie sie z jej zdaniem a nie lizanie tyłka o rany ! może zostań filozofem tylko najpierw znajdź potwierdzające argumenty na swoje wymysły

"Fiku, a ty jesteś dumna, czy trochę mniej dumna ? Zadajesz się z tego typu facetami jak autor ?" jestem dumna :) z takimi jak autor się nie zadaję, bo oni zazwyczaj tez sa dumni i strzelają focha na mnie :D

poprzez swoja wypowiedź sugerujesz że wiesz jak interpretuja szacunek kobiety ? może masz jakies dane statystyczne dla swoich wymysłów? to jam sie wzorować na statystykach z OBOP-u? nie bądź niemądra... szacunek to kultura wobec kobiety oraz liczenie sie z jej zdaniem a nie lizanie tyłka o rany ! może zostań filozofem tylko najpierw znajdź potwierdzające argumenty na swoje wymysły kultura i liczenie sie z jej zdaniem - to przede wszystkim zgadzanie się z jej zdaniem

Gość Dobra Kobieta
ja tam miałam każdego którego chciałam mieć, i nie mówie zeby sie pochwalić tylko żeby powiedzieć że źle wybrałam.

liczenie się z czyimś zdaniem nie oznacza zgadzanie się na warunki które kobieta postawi,jaki Ty jestes malutki i jak mało o kobietach wiesz. rozmowa dwojga ludzi powinna zakanczas sie kompromisem lub przyznaniem racja gdy takowa występuje i nie ważne czy ma ją kobieta czy mężczyzna. Bardzo płytkie masz myślenie

liczenie się z czyimś zdaniem nie oznacza zgadzanie się na warunki które kobieta postawi,jaki Ty jestes malutki i jak mało o kobietach wiesz. chciałbym Cie zobaczyć , gdy facet ma rację i się z Tobą nie zgadza...było by tak jak teraz - czyli coś w stylu "jesteś malutki i masz płytkie myślenie" :P rozmowa dwojga ludzi powinna zakanczas sie kompromisem lub przyznaniem racja gdy takowa występuje i nie ważne czy ma ją kobieta czy mężczyzna. echh te ładne teorie ....jak w książkowym romansie

Dobra Kobieta ja tam miałam każdego którego chciałam mieć, i nie mówie zeby sie pochwalić tylko żeby powiedzieć że źle wybrałam. to jaki sie okazał? i jakiego teraz byś wybrała?

faceta nie można mieć, to jest tlyko twoja ułuda, a wszystko do czasu (przynajniej w momencie gdy trktujesz faceta tak przedmiotowo on odwdzieczy ci sie tym samym po czasie)

w życiu też tak rozmawiasz ? powtarzasz to co ktoś powiedział a potem komentujesz ? tutaj nie ma rozmowy - błąd logiczny, pomarańczko

Gość ALASEX
Ten cały revolver jest wpisany na liście kafeteryjnych pipek. :O🖐️Zaraz poszukam linka. :O

cóż za "agresja" ze strony płci pięknej....bogowie , aż słodko...:O :D a jaka solidarność... szkoda , ze nie jesteście takie zdeterminowane , gdy powtarzacie te same błędy...:P ale to nic... bawcie sie dobrze - i jeszcze raz powtarzam - nie oceniam w temacie wyglądu żadnej kobiety i nie mam zamiaru nikogo obrazić , bo temat tyczy czegoś innego...

Gość Formuła1
--do rev..... Pytanie: jak Ty chcesz być z kobietą, a ona nie jest zainteresowana--to co Ciebie wówczas ukłuje najbardziej????

Formuła1 --do rev..... Pytanie: jak Ty chcesz być z kobietą, a ona nie jest zainteresowana--to co Ciebie wówczas ukłuje najbardziej???? No właśnie to: brak zainteresowania z jej strony :D

Gość sie dopytam jak to ja
bawcie sie dobrze - i jeszcze raz powtarzam - nie oceniam w temacie wyglądu żadnej kobiety i nie mam zamiaru nikogo obrazić , bo temat tyczy czegoś innego... co jest tym innym tyczaniem

Gość rev ma rację
a wy głupiutkie nie jarzycie o co chodzi :O

Gość sie dopytam jak to ja
dlatego sie dopytuje, wedle przyslowia i zeby odrobine liznac tej wiedzy o kobietach